2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkese,

topiği ben kapatmışım bn açayım bari.ben çok kötüyüm ya hala adet sancısı gibi acayip bi şekilde gaz sancım var napıcam bilmiorum eşimde gelmek üzere dr.mu arıcam birazdan ilaç falan verse bari.

günaydın kızlar,nasılsınız?
ben bugün evdeyim,sağolsun genel müdürümüz yarım gün olduğu için bana izin verdi hihoyyyt
facebook'a gruba üye oldum nihayet çok sevindim gamyoncuiremsu

burcum böyle durumlarda doktorum sıcak su torbasını ayaklarına koy demişti faydasını görüyorum,geçmiş olsun a.s.

ayyy kızlar yaşlardab bahsetmişsiniz.Bunalıma girdim akannehir ben 28 yaşındayım.yaşlanmışım ben.....senağlama

ben o zaman yaşımı hiç söylemeyeyim hepinizin ablası oldum şimdi ama olsun zaten yaşımı göstermiyorum :lepi: okuldu kariyerdi evdi arabaydı eşimin askerliğiydi derken bu yaşa geldik olsun 1 sene sonra 2. bebişde gelir inşallah aradaki açığı kapatırım :icecream:

elfella hayırlı olsun,kazasız belasız inşallah :1hug:

slm kızlarrr herkese günaydınnn..

Ben bu durumda geç mi anne olmuş oluyorum ((
bende 2 sene sonra 2. çocuğu yapmayı planlıyorum ama doktorum sen birinciyi bir soğurda ikinciyi o zaman konuşuruz şimdi konuşmak kolay diyor-tatlicadiarzu-

bende kardeşi olmasını ve aralarında fazla yaş olmaması taraftarıyım kaydirigubbakcemile5
kardeş gerekli a.s enazından paylaşmayı öğrenir alsanaalsanasmile
Allah ım hayırlısıyla bunları kucağımıza versinde inş 2. leri de alırısss boshayallersmile

geçmiş olsun cnmm dikkat et üşütmüş olabilirsin
bende de 2 gündür ağrı var ayaklarını sıcak tutmaya bak olumunekankayizsmile
afiyet olsun inşş bebişine yarasınn... opuyorumnanaktan

ooo canım çok sevindimm hayırlı olsun arabanıss opuyorumnanaktan
bebeişinin cicilerinide iyi günlerde giydir cnm, iyi bi kutlamayı haketmişsiniss kaydirigubbakcemile5

canım bende şubat ta 27 me giricem biras geç anne olucas ama olsun çabuk yaşlanmıycas aklinialirimsmile anane babanne geç olucas :jeyyar:

günaydın canım bugün ew sahibesi sensinn aklinialirimsmile
canımmm çok çok geçmiş olsun olumunekankayizsmile
canım bende gece uyuyamadım ağrıdan sabahladım ama şimdi bişiiler yedim daha iyiyim
randevumuz 11:30 a alındı gidince bende sorucam ağrılar normalmi idrar yolu enfeksiyonu ndan mı filan die ama gece çok korktum bide normalde sabahları çok hareketli olurdu bi kalktım hareket etmio ödüm koptu ohaoldumsmile neyse ki dürttüm biras başladı hareket etmeye zemuszemus
Allah ım korktuklarımızdan korusunnnn olumunekankayizsmile

ooo cnm hadi iyisin ewin keyfini çıkar kaydirigubbakcemile5

Ben bu durumda geç mi anne olmuş oluyorum ((
bende 2 sene sonra 2. çocuğu yapmayı planlıyorum ama doktorum sen birinciyi bir soğurda ikinciyi o zaman konuşuruz şimdi konuşmak kolay diyor-tatlicadiarzu-

Begümcüm, bende 29 yaşındayım. Geç falan değil merak etmeee :))

gülaycım çok geçmiş olsun, aman dikkat et kendine. ıhlamura bende bayılırım. ben bir de çubuk tarçın ve elma kabuğu koyuyorum içine kaynatırken sonra da bal :)) tavsiye ederim süper oluyor :)

canım gözünüz aydın, arabanız hayırlı uğurlu olsun. kızının cicileri de hayırlı olsun, güle güle giysin yumurcak :)

bak yaaa, hiç geç olur mu ? :) ben de 29 yaşındayım tatlım. herşey kısmet ne yapalım. üniversite, iş, kariyer derken bebişler biraz bekledi ne yapalım. tüm yatırımlar onlar için ama sonuçta...benimde annemle aramda 20 yaş var. genç anne olmak tabii ki çok güzel. ama biz yaşlı mıyız yaaa !!!!:umursamaz:

burcucum günaydın. benimde 23. haftamda adet sancısı benzer ağrım omuştu. doktorum hemen hastaneye yönlendirdi beni. nst'ye bağladılar. çok hafif kasılmalarım varmış. bu haftalarda tehlikeli demişti o zaman. sende doktoruna mutlaka bilgi ver. büyük ihtimalle üşütmüşsündür. ayaklarını ve belini sıcak tutmaya bak. geçmiş olsun canım.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar nasılsınız.uzun zamandır giremiyorum.bebeğimimn erken gelme ihtimqli var şuan ilaç kullanıyorum.

canımmm dikkat et aralık bebişlerinden biri gelmişş bile ohaoldumsmile
benimde gece çok ağrım oldu uyuyamadım çok korktum bende hala da var az az ama öğlen doktoruma gidince sorucam inş normaldir.
rabbim vaktıinde kucağımıza almayı nasip eder inşş. sağlıklı hayırlı ewlat olurlar inş.opuyorumnanaktan

Ben de 27 yim kizlar ve nedense hep lise yıllarımdan beri 27 yasımda anne olucam diyodum öyle de olucak inşallah :) Kizim gelicek 1 ay sonra da 28 olucam en güzel dogum gunü hediyesi :)))

Ben de 27 yim kizlar ve nedense hep lise yıllarımdan beri 27 yasımda anne olucam diyodum öyle de olucak inşallah :) Kizim gelicek 1 ay sonra da 28 olucam en güzel dogum gunü hediyesi :)))

ayy ne güsellll opuyorumnanaktan
bende ki bebişlerimis zamanında gelirse doğumdan 1 ay sonra 27 me giricem :sm_cool:
gerçekten en güsell doğumgünü hediyesi olucaklar bize... :asigim:

Günaydın kıslar
çok sağolun bugün keyfim yerinde erkenden kalktım bankaya fln gittik eşim de notere gitti bugün öğlene kadar olduğundan acele ediyo
burda hava felaket dünden beri bi yağmur yağıyo ki sormayın hiç durmamacasına yollar göl olmuş resmen
akşam bide bi müjde daha aldım kardeşim işinden memnun değildi iş bakıyodu, eşim büyük bi firmada iş ayarlamış
akşam cvsini düzenledik görüşmeye gitti bakalım karşılıklı anlaşırlarsa ne mutlu bana
dünden beri herşey yolunda gidiyo korkuyorum bu kadar iyi habere pek alışık olmadığım için garip geldi kaydirigubbakcemile3

gunayddın kıslar gec mec anne olcasya napalım anca fırsat bulabıldık dımı burası butun gece yagdı halada yagıyo sankı gök delındı

çok geçmiş olsun,üşütmekten olmuştur sanırım,ayaklarını sıcak tut.

aaa gelmişmi :1shok: iyidirler inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun
Canım o adet ağrısı gibi ağrıdan bende de war bikaç haftadır gaz sancısı gibi değil ama sanki heran kanamam olucak gibi hissediyorum kıvrandırıyo geldiği zaman
gittiğimde doktora sordum çok aşağıda taşıyosun sık olmadığı sürece normaldir rahim kendini doğuma hazırlıyo arası sıklaşırsa haberim olsun dedi
ama öyle çok sık değil günde 2-3 kere 5-10 dk olup geçiyo ama geçene kadar da süründürüyo
bide dikkat ettim çok gezip yorulduğum ayakta kaldığım günlerde daha sıklaşıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…