- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #19.921
kızlarrr aralık annelerine baktım da bir hamiş doğuracakmışş eyvahedigeldismile
evet cnm bnde grdüm aralık annelerinin ilk bebeği geliomuş
ıyı geceler arkadaslar. ya canım hurma cok cekıyo yesem bısey olurmu kı? hanı erken doguma neden olabılır dıyolar ya.
günaydın herkese,
topiği ben kapatmışım bn açayım bari.ben çok kötüyüm ya hala adet sancısı gibi acayip bi şekilde gaz sancım var napıcam bilmiorum eşimde gelmek üzere dr.mu arıcam birazdan ilaç falan verse bari.
ayyy kızlar yaşlardab bahsetmişsiniz.Bunalıma girdim akannehir ben 28 yaşındayım.yaşlanmışım ben.....senağlama
Selam kızlar ii akşamlar herkese
bende eşimi bekliyorum geç gelicek istanbuldan dönüyo bende dışarda işlerim wardı sgk ya fln gittim koşturdum
ordan iyi bi haber aldım çoook sewindim eşime müjde weriim dedim o da bana hemen müjdeyi iade etti istediğim araba temiz çıkmış sahibiyle anlaşmışlar yarın kısmetse alıyomuşuz :sm_cool::sm_cool:
çifte ii haber alınca kipaya gittim kutlamak için pasta aldım, kızıma ördüğüm battaniyeyle takım uğur böcüklü emzik we emzik tutucu aldım çok şeker oldu
bide başka bi mağazadan kızıma 3-6 aylık kadife pembeli yeşilli bi elbise, battaniye, kendime de pembe lohusa pijaması aldım
kardeşim de iş çıkışı geldi buluştuk yemek yedik beraber yeni geldik ewe yorulmuşum ama değdi
Ben bu durumda geç mi anne olmuş oluyorum((
bende 2 sene sonra 2. çocuğu yapmayı planlıyorum ama doktorum sen birinciyi bir soğurda ikinciyi o zaman konuşuruz şimdi konuşmak kolay diyor-tatlicadiarzu-
İyi akşamlar annişler..Geçmişi okuyamadım, iyisinşizdir umarımmm..Beni sorarsanız sanırım üşütmeye başladım..Yutkundukça bogazım acıo, biraz da başım..Ama halsiz hissediyorum iyice..Zaten 3 gündür okulda sular yohk,enfeksiyon kapmış olmaktan korkuyorummm..Ihlamur yaptım,limonla içiyorum şimdi... Gelin beraber içek zemuszemus
bende eşimi bekliyorum geç gelicek istanbuldan dönüyo bende dışarda işlerim wardı sgk ya fln gittim koşturdum
ordan iyi bi haber aldım çoook sewindim eşime müjde weriim dedim o da bana hemen müjdeyi iade etti istediğim araba temiz çıkmış sahibiyle anlaşmışlar yarın kısmetse alıyomuşuz :sm_cool::sm_cool:
çifte ii haber alınca kipaya gittim kutlamak için pasta aldım, kızıma ördüğüm battaniyeyle takım uğur böcüklü emzik we emzik tutucu aldım çok şeker oldu
bide başka bi mağazadan kızıma 3-6 aylık kadife pembeli yeşilli bi elbise, battaniye, kendime de pembe lohusa pijaması aldım
kardeşim de iş çıkışı geldi buluştuk yemek yedik beraber yeni geldik ewe yorulmuşum ama değdi
ıyı geceler kızlar bunalıma gırdım ya herkesmı kucuk burdskı ben 28 ımde vede ılk bebegım gec anne olıyorum gec.annecıgım ben senın kadarken sen ılkokula gıdıyordun dıyor.haklı.ama napalı, ünlversiteyi zaten 2005 tr bıtırdım
günaydın herkese,
topiği ben kapatmışım bn açayım bari.ben çok kötüyüm ya hala adet sancısı gibi acayip bi şekilde gaz sancım var napıcam bilmiorum eşimde gelmek üzere dr.mu arıcam birazdan ilaç falan verse bari.
günaydın kızlar,nasılsınız?
ben bugün evdeyim,sağolsun genel müdürümüz yarım gün olduğu için bana izin verdi hihoyyyt
facebook'a gruba üye oldum nihayet çok sevindim gamyoncuiremsu
burcum böyle durumlarda doktorum sıcak su torbasını ayaklarına koy demişti faydasını görüyorum,geçmiş olsun a.s.
Ben bu durumda geç mi anne olmuş oluyorum((
bende 2 sene sonra 2. çocuğu yapmayı planlıyorum ama doktorum sen birinciyi bir soğurda ikinciyi o zaman konuşuruz şimdi konuşmak kolay diyor-tatlicadiarzu-
İyi akşamlar annişler..Geçmişi okuyamadım, iyisinşizdir umarımmm..Beni sorarsanız sanırım üşütmeye başladım..Yutkundukça bogazım acıo, biraz da başım..Ama halsiz hissediyorum iyice..Zaten 3 gündür okulda sular yohk,enfeksiyon kapmış olmaktan korkuyorummm..Ihlamur yaptım,limonla içiyorum şimdi... Gelin beraber içek zemuszemus
ıyı geceler kızlar bunalıma gırdım ya herkesmı kucuk burdskı ben 28 ımde vede ılk bebegım gec anne olıyorum gec.annecıgım ben senın kadarken sen ılkokula gıdıyordun dıyor.haklı.ama napalı, ünlversiteyi zaten 2005 tr bıtırdım
günaydın herkese,
günaydın arkadaşlar nasılsınız.uzun zamandır giremiyorum.bebeğimimn erken gelme ihtimqli var şuan ilaç kullanıyorum.
Ben de 27 yim kizlar ve nedense hep lise yıllarımdan beri 27 yasımda anne olucam diyodum öyle de olucak inşallah :) Kizim gelicek 1 ay sonra da 28 olucam en güzel dogum gunü hediyesi :)))
günaydın herkese,
canımmm dikkat et aralık bebişlerinden biri gelmişş bile ohaoldumsmile
benimde gece çok ağrım oldu uyuyamadım çok korktum bende hala da var az az ama öğlen doktoruma gidince sorucam inş normaldir.
rabbim vaktıinde kucağımıza almayı nasip eder inşş. sağlıklı hayırlı ewlat olurlar inş.opuyorumnanaktan
çanta da hazırlamamış boşuna pimpirikleniyoruz bizde delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?