- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #19.901
İyi akşamlar annişler..Geçmişi okuyamadım, iyisinşizdir umarımmm..Beni sorarsanız sanırım üşütmeye başladım..Yutkundukça bogazım acıo, biraz da başım..Ama halsiz hissediyorum iyice..Zaten 3 gündür okulda sular yohk,enfeksiyon kapmış olmaktan korkuyorummm..Ihlamur yaptım,limonla içiyorum şimdi... Gelin beraber içek zemuszemus
Canım geçmiş olsun dikkatli ol.Bu arada afiyet olsun :)İyi akşamlar annişler..Geçmişi okuyamadım, iyisinşizdir umarımmm..Beni sorarsanız sanırım üşütmeye başladım..Yutkundukça bogazım acıo, biraz da başım..Ama halsiz hissediyorum iyice..Zaten 3 gündür okulda sular yohk,enfeksiyon kapmış olmaktan korkuyorummm..Ihlamur yaptım,limonla içiyorum şimdi... Gelin beraber içek zemuszemus
tatlım hoşgeldin aramıza
tatlım umarım sıkılmzsın ben çok sıkılıyorm çünkü oturduğum yerde tanıdğım hiç kimsede yok ALLAHtan eşim bu hafta gece 1de geliyo haftaya sabah gelecek çok sinir yaaaaa
bence geç diil ama bizler acele etmişiz sanırım ben 22 de hamile kaldım 23 te doğurcam inşallah bende 1.yi bi doğurayımda sağlıkla 2.den gözüm korktu yaşadıklarımdan sonra o da en az 4-5 sene sonra inşallah
Canım geçmiş olsun dikkatli ol.Bu arada afiyet olsun :)
Ben 25 li yaşlarda evlilik için çok erken diyordum.Önce kariyer yapıcam dedim ama kariyer ne işe yaradı yaptığım herşey anlamsız kaldı,evlendim hepsi bitti :)))))Artık büyüdüğüm şehirde bile değilim.bu aşk ne garip şey dimi?
tatlım hoşgeldin aramıza
tatlım umarım sıkılmzsın ben çok sıkılıyorm çünkü oturduğum yerde tanıdğım hiç kimsede yok ALLAHtan eşim bu hafta gece 1de geliyo haftaya sabah gelecek çok sinir yaaaaa
bence geç diil ama bizler acele etmişiz sanırım ben 22 de hamile kaldım 23 te doğurcam inşallah bende 1.yi bi doğurayımda sağlıkla 2.den gözüm korktu yaşadıklarımdan sonra o da en az 4-5 sene sonra inşallah
herkese merhabalar;
ben de aranıza yeni katılanlardanım. ocak 28 i sabırsızlıkla bekliyorum...
tatlım öncelikle geçmiş olsun
sonrada afiyet olsun dikkat et kendine
Canım geçmiş olsun dikkatli ol.Bu arada afiyet olsun :)
Ben 25 li yaşlarda evlilik için çok erken diyordum.Önce kariyer yapıcam dedim ama kariyer ne işe yaradı yaptığım herşey anlamsız kaldı,evlendim hepsi bitti :)))))Artık büyüdüğüm şehirde bile değilim.bu aşk ne garip şey dimi?
allahtan tv de dizi falan varda idare ediorum neyseki bu gün son gecesi.
bende 26 yaşındayım 27 me geçen ay girdim 2 sene önce ewlendim bende kariyer peşinde koşuyodum ama neye yaradı
yaptığım kariyer kaldı istanbulda çalıştığım sektörde burda iş pek yok, olan da tüm trakyayı kapsıyo o nedenle eşimden izin yok
kendi işimi kurdum o da riskli gebelik sebebiyle sona erdi cv mi şimdi buzlukta fln mı saklasam acaba bebek bakarken işe yararmı ki :roflol:
yaw ben dizilerdende sıkılıyorum bende diorumki allahtan kk warda zaman geçiriyorum ne güzel sizin son geceniz benim eşim bayrama kadr böle çalışmak zorundaaaaaamafoldumben
kızlar ben yaprak dökümüne geçiyorum iyi sohbetler size
cnm kadın olmak böyle işte bende üniversiteyi bıraktım ilk kızıma hamile kalınca zaten eşimde çalışmamın taraftarı değildi bende bebeğime bakarım dedim ve bitti çalışma ve okul hayatı ama pişman değilim çalışsaydım çok zorluk çekerdim şimdi 2 kızım var 3. oğlan yolda herşeyleriyle ve evimle ilgileniyorum memnunum hayatımdan:teytey:
eee tabi canım buranın da çok faydası oluo eşim gececi olduğunda bnm genelde forum açıktır hep geç saatlere kadar.
Canım hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin....Bebişinin cicilerinide güle güle giydir...Selam kızlar ii akşamlar herkese
bende eşimi bekliyorum geç gelicek istanbuldan dönüyo bende dışarda işlerim wardı sgk ya fln gittim koşturdum
ordan iyi bi haber aldım çoook sewindim eşime müjde weriim dedim o da bana hemen müjdeyi iade etti istediğim araba temiz çıkmış sahibiyle anlaşmışlar yarın kısmetse alıyomuşuz :sm_cool::sm_cool:
çifte ii haber alınca kipaya gittim kutlamak için pasta aldım, kızıma ördüğüm battaniyeyle takım uğur böcüklü emzik we emzik tutucu aldım çok şeker oldu
bide başka bi mağazadan kızıma 3-6 aylık kadife pembeli yeşilli bi elbise, battaniye, kendime de pembe lohusa pijaması aldım
kardeşim de iş çıkışı geldi buluştuk yemek yedik beraber yeni geldik ewe yorulmuşum ama değdi
Bende hiç pişman değilim yine olsa yine yaparım.İyiki hakedenler için feda etmişiz ya birde haketmeselerdi....yaw o garip olan aşk yüzünden bende okulumu bıraktım yaşadğım şehirden ailemden uzaklaştım 21 yaşında ewlendim ki 25ten önce düşünmüyodum bebişi 1 sene sonra istiyoduk o öle oldu ALLAH tan ama hepsinin güzel yanı eşimi çok ama çok sewiyorum:asigim: we geride bıraktıklarım içinde pişman diilim hiç
bende 26 yaşındayım 27 me geçen ay girdim 2 sene önce ewlendim bende kariyer peşinde koşuyodum ama neye yaradı
yaptığım kariyer kaldı istanbulda çalıştığım sektörde burda iş pek yok, olan da tüm trakyayı kapsıyo o nedenle eşimden izin yok
kendi işimi kurdum o da riskli gebelik sebebiyle sona erdi cv mi şimdi buzlukta fln mı saklasam acaba bebek bakarken işe yararmı ki :roflol:
leylada doğurdu darısı bizim başımıza:Saruboceq:
çanta da hazırlamamış boşuna pimpirikleniyoruz bizde delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?