2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım öncelikle geçmiş olsun
sonrada afiyet olsun dikkat et kendine

Canım geçmiş olsun dikkatli ol.Bu arada afiyet olsun :)

Ben 25 li yaşlarda evlilik için çok erken diyordum.Önce kariyer yapıcam dedim ama kariyer ne işe yaradı yaptığım herşey anlamsız kaldı,evlendim hepsi bitti :)))))Artık büyüdüğüm şehirde bile değilim.bu aşk ne garip şey dimi?

Selam kızlar ii akşamlar herkese
bende eşimi bekliyorum geç gelicek istanbuldan dönüyo bende dışarda işlerim wardı sgk ya fln gittim koşturdum
ordan iyi bi haber aldım çoook sewindim eşime müjde weriim dedim o da bana hemen müjdeyi iade etti istediğim araba temiz çıkmış sahibiyle anlaşmışlar yarın kısmetse alıyomuşuz :sm_cool::sm_cool:
çifte ii haber alınca kipaya gittim kutlamak için pasta aldım, kızıma ördüğüm battaniyeyle takım uğur böcüklü emzik we emzik tutucu aldım çok şeker oldu
bide başka bi mağazadan kızıma 3-6 aylık kadife pembeli yeşilli bi elbise, battaniye, kendime de pembe lohusa pijaması aldım
kardeşim de iş çıkışı geldi buluştuk yemek yedik beraber yeni geldik ewe yorulmuşum ama değdi

yaw o garip olan aşk yüzünden bende okulumu bıraktım yaşadğım şehirden ailemden uzaklaştım 21 yaşında ewlendim ki 25ten önce düşünmüyodum bebişi 1 sene sonra istiyoduk o öle oldu ALLAH tan ama hepsinin güzel yanı eşimi çok ama çok sewiyorum:asigim: we geride bıraktıklarım içinde pişman diilim hiç

allahtan tv de dizi falan varda idare ediorum neyseki bu gün son gecesi.

bende 26 yaşındayım 27 me geçen ay girdim 2 sene önce ewlendim bende kariyer peşinde koşuyodum ama neye yaradı
yaptığım kariyer kaldı istanbulda çalıştığım sektörde burda iş pek yok, olan da tüm trakyayı kapsıyo o nedenle eşimden izin yok
kendi işimi kurdum o da riskli gebelik sebebiyle sona erdi cv mi şimdi buzlukta fln mı saklasam acaba bebek bakarken işe yararmı ki :roflol:

tatlım öncelikle geçmiş olsun
sonrada afiyet olsun dikkat et kendine

saolun arkadaşlarrrr...:içelim:

cnm kadın olmak böyle işte bende üniversiteyi bıraktım ilk kızıma hamile kalınca zaten eşimde çalışmamın taraftarı değildi bende bebeğime bakarım dedim ve bitti çalışma ve okul hayatı ama pişman değilim çalışsaydım çok zorluk çekerdim şimdi 2 kızım var 3. oğlan yolda herşeyleriyle ve evimle ilgileniyorum memnunum hayatımdan:teytey:

yaw ben dizilerdende sıkılıyorum bende diorumki allahtan kk warda zaman geçiriyorum ne güzel sizin son geceniz benim eşim bayrama kadr böle çalışmak zorundaaaaaamafoldumben

eee tabi canım buranın da çok faydası oluo eşim gececi olduğunda bnm genelde forum açıktır hep geç saatlere kadar.

mutluysak sorun yok zaten opuyorumnanaktan ama geçmişteki hırslarımı hatırladıkça gülüyorum çok saçma geliyo mutluluk ne kadar basitmiş meğer bir sen bir ben bir de bebek felsefesi :asigim:
ama yinede hayat bu, ilerde ne şartlar getiricee hiç belli olmaz en azından zorda kalır da çalışmam gerekirse okuduğum bildiğim tecrübelerim bi kenarda garantimdir a.s

Canım hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin....Bebişinin cicilerinide güle güle giydir...
Bende hiç pişman değilim yine olsa yine yaparım.İyiki hakedenler için feda etmişiz ya birde haketmeselerdi....

:)))) Bende kariyerimi İstanbulda bıraktım ve benim sektörümde İzmirde yok olsada eşim zaten çalışmama izin vermiyor:))) çok iş diye yanıp tutuşursan benim yanıma gel orda çalış diyor...Zaten hiçte eksikliğini hissetmiyorum çünkü eşimi çok seviyorum ve mutluyum.....

ıyı geceler kızlar bunalıma gırdım ya herkesmı kucuk burdskı ben 28 ımde vede ılk bebegım gec anne olıyorum gec.annecıgım ben senın kadarken sen ılkokula gıdıyordun dıyor.haklı.ama napalı, ünlversiteyi zaten 2005 tr bıtırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…