2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benimki de yeni gittikaydirigubbakcemile3
abur cubur yemeyin kıss meyve yiyin
burcumm seninle yaşıtız bizkaydirigubbakcemile5
ben bazen düşünüyorum acaba çok mu acele ettim diye
ama minik kuşum çok tatlı yaa iyiki yapmışımboshayallersmile

Son düzenleme:
Herkese merhabalar...
bu aralar biraz fazla kaçamak yaptım sanırım.Uğrayamıyorum topiğe,insan çok kötü alışıyor.Topiğe girmediğim zaman hayatımda çok büyük bir eksik hissediyorum ve merak ediyorum acaba neler oluyor diye umarım herkes iyidir....

fazla yemiyorum abur cubur ama canım istedi napayım tutku varya bisküvi bayılıorum ona en çok yediğimde o zaten

ayyy kızlar yaşlardab bahsetmişsiniz.Bunalıma girdim akannehir ben 28 yaşındayım.yaşlanmışım ben.....senağlama

bende 24 oldum çok ideal yaşta anne olacağım kanımca 30 olmadan da 2. olur inşallah tabi güzel kızım hayırlısıyla bir gelse sağ salim

bende 24 oldum çok ideal yaşta anne olacağım kanımca 30 olmadan da 2. olur inşallah tabi güzel kızım hayırlısıyla bir gelse sağ salim

bencede ideal.

bnm kocişe kalsa hemen doğurduktan sonra ikinciyide yapalım çıksın aradan dio ama bn bi 6-7 sene sonrasına düşünüorum ikinciyi işte 28-29 gibi.

ben 26 yaşımdayım ama erken mi anne oluyorum die düşünüyorum hala....ben evliliğinde ,çocuğunda hemen olmaması gerektiğini düşünenlerdenim çünkü....zatennnn hala beni öğrenci sanıyorlar yaşımı göstermiyorum herhalde:dance::roflol:

loliss senin kocadamı vardiyalıakannehir

evet canım maalesef haftada iki gün gece çalışıyo
ben de evlenince hemen bebiş istemiyodum ama 1 sene sabredebildiksempatiksalakcinni
kocişim senin yaşın erken ama benimki geçiyo dedi 30 yaşında dakaydirigubbakcemile3
başakcım beni de herkes 18 falan zannediyo
öğrencilik de hala devam ediyo zaten

bencede ideal.

bnm kocişe kalsa hemen doğurduktan sonra ikinciyide yapalım çıksın aradan dio ama bn bi 6-7 sene sonrasına düşünüorum ikinciyi işte 28-29 gibi.
benim kocişte 5 yıl falan geçsin ama ben en fazla 2 yaş olsun istiyorum biz öyleyiz abimlerle çok memnunum arkadaş gibi
bende erken evlenmek değil hiç evlenmem diyordum 22 mde evlendim çocuk yapmalayalım 4 sene falan dedik 23 de hamşle kaldım 24 de anne olacağım inşallah kaydirigubbakcemile3

kızlar burda acayip yağmur yağıyo gökgürüldüyo eyvahedigeldismile ben çıkıyorum eşimde yok dışarı çıkmıştı, inş çabuk geçer gökgürültüsü :sinifsinif:
kapatıyorum bilgisayarı görüşürs kızlar...

Ben bu durumda geç mi anne olmuş oluyorum ((
bende 2 sene sonra 2. çocuğu yapmayı planlıyorum ama doktorum sen birinciyi bir soğurda ikinciyi o zaman konuşuruz şimdi konuşmak kolay diyor-tatlicadiarzu-

İyi akşamlar annişler..Geçmişi okuyamadım, iyisinşizdir umarımmm..Beni sorarsanız sanırım üşütmeye başladım..Yutkundukça bogazım acıo, biraz da başım..Ama halsiz hissediyorum iyice..Zaten 3 gündür okulda sular yohk,enfeksiyon kapmış olmaktan korkuyorummm..Ihlamur yaptım,limonla içiyorum şimdi... Gelin beraber içek zemuszemus

herkese merhabalar;
ben de aranıza yeni katılanlardanım. ocak 28 i sabırsızlıkla bekliyorum...

tatlım hoşgeldin aramıza

offf kociş mesaiye gtti sabaha kadar yalnızım yaa canım abur cubur çekti gideyimde markete birazcık kaçamak yapayım.

tatlım umarım sıkılmzsın ben çok sıkılıyorm çünkü oturduğum yerde tanıdğım hiç kimsede yok ALLAHtan eşim bu hafta gece 1de geliyo haftaya sabah gelecek çok sinir yaaaaa

Ben bu durumda geç mi anne olmuş oluyorum ((
bende 2 sene sonra 2. çocuğu yapmayı planlıyorum ama doktorum sen birinciyi bir soğurda ikinciyi o zaman konuşuruz şimdi konuşmak kolay diyor-tatlicadiarzu-

bence geç diil ama bizler acele etmişiz sanırım ben 22 de hamile kaldım 23 te doğurcam inşallah bende 1.yi bi doğurayımda sağlıkla 2.den gözüm korktu yaşadıklarımdan sonra o da en az 4-5 sene sonra inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…