- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #19.881
offf kociş mesaiye gtti sabaha kadar yalnızım yaa annemede gtmedim bgn
canım abur cubur çekti gideyimde markete birazcık kaçamak yapayım.
herkese merhabalar;
ben de aranıza yeni katılanlardanım. ocak 28 i sabırsızlıkla bekliyorum...
benimki de yeni gittikaydirigubbakcemile3
abur cubur yemeyin kıss meyve yiyin
burcumm seninle yaşıtız bizkaydirigubbakcemile5
ben bazen düşünüyorum acaba çok mu acele ettim diye
ama minik kuşum çok tatlı yaa iyiki yapmışımboshayallersmile
bende 24 oldum çok ideal yaşta anne olacağım kanımca 30 olmadan da 2. olur inşallah tabi güzel kızım hayırlısıyla bir gelse sağ salim
loliss senin kocadamı vardiyalıakannehir
benim kocişte 5 yıl falan geçsin ama ben en fazla 2 yaş olsun istiyorum biz öyleyiz abimlerle çok memnunum arkadaş gibibencede ideal.
bnm kocişe kalsa hemen doğurduktan sonra ikinciyide yapalım çıksın aradan dio ama bn bi 6-7 sene sonrasına düşünüorum ikinciyi işte 28-29 gibi.
bende erken evlenmek değil hiç evlenmem diyordum 22 mde evlendim çocuk yapmalayalım 4 sene falan dedik 23 de hamşle kaldım 24 de anne olacağım inşallah kaydirigubbakcemile3ben 26 yaşımdayım ama erken mi anne oluyorum die düşünüyorum hala....ben evliliğinde ,çocuğunda hemen olmaması gerektiğini düşünenlerdenim çünkü....zatennnn hala beni öğrenci sanıyorlar yaşımı göstermiyorum herhalde:dance::roflol:
BEYFİCEY ; çok teşekkür ederim bebiş oğlan. ilk hamileliğim,çok heyecanlıyım doğrusu. senin ki ?
herkese merhabalar;
ben de aranıza yeni katılanlardanım. ocak 28 i sabırsızlıkla bekliyorum...
offf kociş mesaiye gtti sabaha kadar yalnızım yaa canım abur cubur çekti gideyimde markete birazcık kaçamak yapayım.
Ben bu durumda geç mi anne olmuş oluyorum((
bende 2 sene sonra 2. çocuğu yapmayı planlıyorum ama doktorum sen birinciyi bir soğurda ikinciyi o zaman konuşuruz şimdi konuşmak kolay diyor-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?