- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #19.941
gunayddın kıslar gec mec anne olcasya napalım anca fırsat bulabıldık dımı burası butun gece yagdı halada yagıyo sankı gök delındı
günaydınnn kızlar umarımm
herkes iyidir
3 gün tatil olunca eşimle annemlere gşdecegiz ama şansımızdan
hava kötü bakalım nasıl olacakk.
facebook a bende üye oldum kızlar
gunayddın kıslar gec mec anne olcasya napalım anca fırsat bulabıldık dımı burası butun gece yagdı halada yagıyo sankı gök delındı
günaydınnn kızlar umarımm
herkes iyidir
3 gün tatil olunca eşimle annemlere gşdecegiz ama şansımızdan
hava kötü bakalım nasıl olacakk.
facebook a bende üye oldum kızlar
Selam Allah bağışlasın yavrularını.Cinsiyetleri ne? Planlı mı oldu ikincisi?
Hemen soru yağmurukaydirigubbakcemile3
İkinci kez anne olanlarda bunları merak ediyor herhalde
kızlar aralık annelerine baktım şimdi ilk bebişleri gelmiş darısı bizlerin başına inşallah ben çok heyecanlandım yaaaaaaaa
canımmm dikkat et aralık bebişlerinden biri gelmişş bile ohaoldumsmile
benimde gece çok ağrım oldu uyuyamadım çok korktum bende hala da var az az ama öğlen doktoruma gidince sorucam inş normaldir.
rabbim vaktıinde kucağımıza almayı nasip eder inşş. sağlıklı hayırlı ewlat olurlar inş.opuyorumnanaktan
selamm
aralık bebesi nasıl 37 haftalık doğmuş yaa ben anlamadımbilmiyorumkismile
arkadaşlar aranızda namz kılan warmı benim merak ettiğim bişe warda
Sagol canim,Allah cümlemizinkini bagislasin.Ilk cocugum erkek ,4 yasinda simdiki de erkek yine.Ikincisi de planli oldu sayilir.Bundan önce bir plansiz hamilelikle düsük yaptim.4 ay sonra planli bir sekilde hamile kaldim.Senin kac cocuk var?:ecrin_bebek:
ben kılıyorum canım
Benimde ikinci bu iki sene iki gebelikkaydirigubbakcemile3
Oğlum var bu da kız nasipse..
En ilerde benim haftam galiba 32 ye girdik bugün.Ocak 2 tarih verdi ultrason ama beklemez diyo doktor..Yeni doğum yaptım,karnım aşağıda falan filan
Kızlar karın ağrısı gibii bende sancı çekiyorum iki haftadır her sabah oluyormafoldumben,yatınca geçiyor..
Dinlenince geçen sancı hazırlayıcı kasılma oluyor diye bilmeme rağmen ben bile endişeleniyorum..İnsanın aklına bir sürü şey geliyor...
Aralık annelerinden doğum yapan mı varmış akannehir Hemde normal ne güzel ya Allah bağışlasın:Saruboceq:
Ben de kılıyorum canım
yaw ben karnımdan secdeye yatarken zorlanıyorumda sizler de de aynı sorun war mı diye merak ettim warsa nasıl kılıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?