2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınnn kızlar umarımm
herkes iyidir
3 gün tatil olunca eşimle annemlere gşdecegiz ama şansımızdan
hava kötü bakalım nasıl olacakk.
facebook a bende üye oldum kızlar

Aralık annelerine baktım şimdi 37 haftalık gelmiş ilk bebek ne garip yaa okudukça bende heycan yaptım bi garip oldum
Anne doğumdan çıkışta yazmış, normal doğurmuş çok kolay geçmiş, kızı yanındaymış darısı başımıza inşallah

gunayddın kıslar gec mec anne olcasya napalım anca fırsat bulabıldık dımı burası butun gece yagdı halada yagıyo sankı gök delındı

Günaydın canım;

İzmir'de de dün geceden beri acayip bir yağmur var. Şimdi biraz hafifledi... Hava da kapalı, içi skılıyor insanın

herkes iyidir

Günaydııııııın;

havayı boşver annenle geçireceğin 3 güzel günün tadını çıkar tatlım :)

gunayddın kıslar gec mec anne olcasya napalım anca fırsat bulabıldık dımı burası butun gece yagdı halada yagıyo sankı gök delındı

Günaydın canım;

İzmir'de de dün geceden beri acayip bir yağmur var. Şimdi biraz hafifledi... Hava da kapalı, içi skılıyor insanın

herkes iyidir

Günaydııııııın;

havayı boşver annenle geçireceğin 3 güzel günün tadını çıkar tatlım :)

Selam Allah bağışlasın yavrularını.Cinsiyetleri ne? Planlı mı oldu ikincisi?
Hemen soru yağmurukaydirigubbakcemile3
İkinci kez anne olanlarda bunları merak ediyor herhalde

Sagol canim,Allah cümlemizinkini bagislasin.Ilk cocugum erkek ,4 yasinda simdiki de erkek yine.Ikincisi de planli oldu sayilir.Bundan önce bir plansiz hamilelikle düsük yaptim.4 ay sonra planli bir sekilde hamile kaldim.Senin kac cocuk var?:ecrin_bebek:

Günaydin yurdumun güzel anneleri,nasilsiniz?Yarin kontrolüm var,cok heycanliyim.Aksamda acayip sancim oldu,dönemedim bile.Umarim yarin hersey iyi olur.hihoyyyt

günaydın annişler umarım herkes iidir ,, bende az sonra bebişimi görmeye gidecem umarım herşey yolundadaır.. az önce sağlık ocağından aradılar benimki riskli gebelik olduğu için sık sık arayıp halimi hatrımı soruyorlar sağolsunlar:)) 28 haftalık olunca süt kuponum başlıyacakmış . burda doğumdan önce 3 ay doğumdan sonra 3 ay olmak üzere toplam 6 ay , ayda 12 litre süt veriyorlar..Kocaeli belediyesinin yaptığı bişeymiş kocaelili annelere duyurulur.

dikkat ediyrum ama nie böle bişey oldu anlamadım.sende mutlaka doktorunla görüş cnm dikkat et,inşallah hayırlı haberler alırsın cnm.bebişin çookkk iidir inşallah....

Benimde ikinci bu iki sene iki gebelikkaydirigubbakcemile3
Oğlum var bu da kız nasipse..

En ilerde benim haftam galiba 32 ye girdik bugün.Ocak 2 tarih verdi ultrason ama beklemez diyo doktor..Yeni doğum yaptım,karnım aşağıda falan filan

Kızlar karın ağrısı gibii bende sancı çekiyorum iki haftadır her sabah oluyormafoldumben,yatınca geçiyor..
Dinlenince geçen sancı hazırlayıcı kasılma oluyor diye bilmeme rağmen ben bile endişeleniyorum..İnsanın aklına bir sürü şey geliyor...
Aralık annelerinden doğum yapan mı varmış akannehir Hemde normal ne güzel ya Allah bağışlasın:Saruboceq:

Ben de kılıyorum canım

ben kılıyorum canım

yaw ben karnımdan secdeye yatarken zorlanıyorumda sizler de de aynı sorun war mı diye merak ettim warsa nasıl kılıyorsunuz

yaw ben karnımdan secdeye yatarken zorlanıyorumda sizler de de aynı sorun war mı diye merak ettim warsa nasıl kılıyorsunuz

ahhh sorma şekerim olmaz olur mu
biraz zorluyo ama napıyıım kılıyorum mecbur
bazen secdede uzun kalınca kızım tekme atıyoalsanaalsanasmileopuyorumnanaktan

Bende şimdilik idare ediyorum.Çok zorlanırsan oturarak kılarsın canım hiç bi mahsuru yok..

Ay Aralık annelerinden AyseDurunun macerasını soluksuz okudum..Ne kadar pozitif bi doğum olmuş maşallah ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…