2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhabalar herkese..............
belgünüm çok geçmiş olsun cnm ya...hakikaten senin bu başına gelenler nedirrr?kesin nazar var bitanem...dua oku dur bariiii...
ben de pembe yünden yelek başladım yavruma kızlarrr....inşallh güsel olur...

kızlar bnde bugün bütün gün yattım sabahtan çok fenaydım acayip bi şekilde sancım vardı dr.mu aradım ayaklarıma ve karnıma sıcak bişeyler koymamı söyledi eğer geçmezse gel kontrol edelim dedi.

bnde 2 tane üst üste çorap giydim üstüne bide patik giydim eşimde ütüyle ısıtıp ısıtıp havluyu karnıma sardık sonra bi uyumuşum bn kalktığımda allaha şükür sancı mancı kalmamaıştı ama çok korktum bebeğime bişey olucak die allahtan cadım maşallah bugün çok hareketliydi içimi rahatlattı.

Çok Çok çoook geçmiş olsun Belgünmafoldumben gerçekten çok büyük bi sıkıntı atlatmışsın..Bence hemen bi sadaka bişey ver..Allah bebikini sana bağışlamış

Dinlenince hiç geçmiyor mu ya ? Düzenli bi şekilde gelip giden bi sancımı

Amin canım hepimizin evlatları Rabbime emanet..
Asya sanada çok geçmiş olsun..
Herkes sancılı bugün Allah hepimize sağlık nasip etsin.

canım geçmişolsun bnde bugün aynı durumdaydım seninle ama bnm sadece karnımda sancım vardı gaz sancısıydı dr.m ayaklarımı karnımı falan sıcak tutmamı söledi bnde yaptım ve geçti sende bi dene faydası oluo gaz sancısıysa ama bunların yaptığın halde geçmezse dr.na gt bence ihmal etme.

sanada çok geçmiş olsun seçil.vaktini bekler bebeklerimiz umarım.sana ilaç olarak ne verdi doktor?

meyrus asya seçil burcum sizlerede geçmiş olsun dikkat edin kızlar kendinize sıkın dişinizi çoğu gitti azı kaldı bundan sonra daha çok dikkat etmemiz lazım hawalar değişiyo we bizim bünyeler daha nazik oldu sanırım

Son düzenleme:
herkese çok ama çok teşekkürler allah hepinizden razı olsun...diğer rahatsızlanan arkadaşlarımada geçmiş olsun..bu arada cici topiğineee ve göbişe resim ekledimmmmm beşiğimizi sonunda ekledimmm :) ben şimdilik çıkyıorum annem yemekleri hazırlamış sofrayı kurayım en azından az sonra kociş gelcek. herkesi kocaman öptüm allaha emanet olun

:CüvCüv:kızlar kanaltürkte normal doğumda uygulanacak yeni bir yöntemle ilgili bir haber werilecekmiş bende bekliyorum ilgilenirseniz eğer

sağol şeker! arkadaşım.biz dişimizi sıkıyoruzda bebişlerde azcık akıllı dursa çok iyi olacak:)

teşekkürler cnm ama nekadar dikkat de etsen olcak olan oluyo galiba....ilaç beni çok etkiledi sürekli yatıyorum...sende dikkat et.

herkese merhaba 2011 ocakta beklenen doğumum 3 hafta sonra olabilirmiş çok üzgünüm bebeğimi erken dünyaya getirmek istemiyorum lütfen kızlar kendinize çok ama çok dikkat edin enfeksiyonunuz varsa ihmal etmeden doktora gidin ben çekiyorum siz çekmeyin ((

belgun canım cok cok gecmıs olsun verılmıs sadakanız varmıs gercekten sen bırılwrını sevınfır yone en ıyısı az sadaka cok belayı def eder derler.ınsallah hıcbısey olmadan atlatırız bu donemı cnm

Neden canım ya cok gecmıs olsun ne enfeksıyonukı bu uzuldum

Dinlenince hiç geçmiyor mu ya ? Düzenli bi şekilde gelip giden bi sancımı

arkadaşlar herkese tek tek teşekkür ederim üşütmüşüm biraz terledimde kendime geldim allaha şükür çok iyiyim. havalardan olsa gerek aksilik kombi bozuk evide sobayla ısıtmaya çalışıyorum ama diğer odalar buz gibi valla gündüz ev işleri falan derken oldu heralde. diğer rahatsızlanan arkadaşlara da çok çok geçmiş olsun dikkat edip hepbirlikte aşarız inş bu günleri...opuyorumnanaktan

sağol şeker! arkadaşım.biz dişimizi sıkıyoruzda bebişlerde azcık akıllı dursa çok iyi olacak:)

sabredicez artık

teşekkürler cnm ama nekadar dikkat de etsen olcak olan oluyo galiba....ilaç beni çok etkiledi sürekli yatıyorum...sende dikkat et.

ben buara iiyim ya da ii olmak için çabalıyorum arada kasıklarımda sancı oluyoda allaha şükür çok kötü değilim ben ne olursa olsun ilaç almamk için çabalıyorm kum döktüm sadece su içtim ilaç kullanmadm hiç

Neden canım ya cok gecmıs olsun ne enfeksıyonukı bu uzuldum

canım bende sürekli idrar yolu enfeksiyonu çıkıyordu sonraları sağ böbreğimde genişleme oluştu şimdide sol böbreğimde genişleme başlamış ve rahim ağzımda kabalaşma yani doğuma hazırlık başlamış doktorumda 32. haftayı bi bulalım dedi pazartesi hastaneye yatıcam bugün yatırıcaktı ama ben istemedim benim ve bebeğim için ne olur kızlar dua edin gününden önce gelmesin çok korkuyorum

Canım ınsallah zamanını bekler bebegın bende 14 haftalıkken bobregımden amelıyat oldum tas aldılar bendede enfeksıyon vardı gectı ama bende korkuyorum tekrarlar dıye.benım ureterıme stent taktılar bobregım genıslemesın dıye oyle bı cozum bulamazlarmı bır ay stent le durdum bende sonra yıne amelıyatla cıkardılar .sanırım senın bebıs üretere baskı yapıyo ıdrar cıkısını engellıyo bu yuzdende bobregın genıslıyo cok agrı varmı bobreklerınde.ıdrarındada yanma vardır sımdı cok cektım bılırım bır ay ıdrarrımdan kan geldı benım amelıyattan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…