- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #19.981
herkese merhabalar dünyalar güzeli anneler ve bebişleri..geçmişi okudum herkes iyi genel anlamda galiba..iki gündür giremedim. salı akşamı işten çıktım yokuş yukarı otobüse doğru yürürken birşeye takıldım görmedim ve karanlıktı zaten ve yüzüstü düştüm dizim ve karnımın üzerine ne yapacağımı şaşırdım hemen ağlamaya başladım tabi acı bir yandan korku diğer bir yandan! kimsecikler yoktu sonra bir kadın geldi karnımı gördü hamilesin dedi biraz döndüm yavaşça yerde oturmaya çalıştım kalkamıyordum ambulansı aradı o sırada karşıda çalıştığımız bir yer vardı beni tanıdılar koştular iş yerindekilerehaber verdik beni aldılar hemen hastaneye götürdüler yarım saat beklettiler ve acildeki doktor kadın doğumcu olmadığı için bakamayacağını söledi yarım saatin sonunda!eşimi aramışlar bu arada ben yarı bayıldım tabi eşim hemen kendi hastaneme götürmeleri sölemiş orda buluştuk eşim bizden önce gittiğinden herşeyi hazırlamış doğumhaneye aldılar beni nts cihazına bağladılar bebeğimin kalp atışlarını duyunca ayıldım sesinide açmışlar yüksek ses..ağlamaya başladım günlerden sonra yine tekmeledi tekmeledi durdu ebe herşeyin yolunda olduğunu söledi bebek için.benim sancılarıma baktılar çok az az yükseldi çizgiler fena değil dedi.bu arada idrar testi istendi idrarımda kan olup olmadına baktılar herşey temiz sonra ebe pantolonumun ıslaklığını farketti dedi pantolonun ıslak kızım..dedim evet acaba korkudan altınamı kaçırdın diye sordu dedim bilmiyorum ki..sonra altıma bir pede sarılı çubuk gibi bişi koydular bunu tut biraz dedi bakalım rengi değişcekmi değişmezse altına kaçırdın değişirse suyun geliyor dedi dedim nasıl yani sonra açtılar baktılar değişmiş biraz doktorum arandı tekrar genel durumum anlatıldı doktorum rengin değiştiğini duyunca ikincisini koyun iki saat bekletin demiş. iki saatte öle bekledik doğumhanede 4 saat kaldım nerdeyse eşim kapıda perişan olmuşiki saat sonra renginin tamamen değiştiğini görünce ebe doktorumu aradı tekrar.. 28 haftalık olduğumu söleyince doktorum daha çok erken dedi min 4 hafta daha...!suyu az öle şarıl şarıl değil dedi ebe doktoruma..o akşam orda kalmama karar verildi hemen odaya çıkardılar nts bağlandı tekrar serum verildi sabaha kadar ikitane..sürekli nabız tansiyon ölçümleri faalan..tekrar ped değiştirdiler sabah ped daha az ıslaktı.sancılar akşama göre birazdaha artmış gözüktü ntsde ama bebeğimin durumu iiydi sonra doktorum geldi yine neoldu kız dedi beni rahatlatmak istedi çok ilgilendi yine sağolsun..sürekli duyan gelmiş bir kişi duymuş öle olunca herkesin haberi olmuş..doktorum hepsi yakınınmı kapıdakilerin akşamdan beri gelen gidenler bitmemiş dedi evet dedim hepsi yakınım sağolsunlar gelmişler.doktorumda hemşirelerde nekadar güzell bir düşmeye sancıya bukadar kişi geldi doğumda burası ne olur allah bilir deyip kahkahayı bastılar..öle içim rahatladı motive oldumki anlatamam..gülsemmi ağlasammı bilemedim bedenen çok rahat bir hamilelik geçirmeme rağmen başından beri ikili test aminosentezler kromozom bozuklukları şeker idrar yollarında iltahap derken birde böle oldu (( neyse şeker ölçümüm yapılcaktı dün için izin almıştım şirketten zaten. ordayken tokluk şekerime yine bakıldı perhizden sonraki durumuma. 101 çıktı şükürler olsun perhiz işe yaramış gebelik şekeri değil yani sonrada ultrasonda bebeğime baktı inceledi herşeyi normal annesinden dahada güzel olacak bizim kız dedi.bebeğin gayet hareketli herzamanki gibi asortik hareketlerde bu sefede dil çıkarıyor deyip kahkahayı bastı olan sana olmuş kızım dedi. neyse hem şekerimin ii çıkmasına sevindim hemde en çok bebeğimin durumunun ii olmasına sonra taburcu oldum akşam 4 gibi çıktık hastaneden evimize geldik.birtane ilaç verdi yarın içicem suyum içinmiş galiba o ilaç eşim biliyor ne olduğunu. onu iç pazartesi beni haberdar et yine durumundan ozamana kadar iş yok pazartesiden itibaren normal hayatına geçebilirsin ama hep dikkat edeceksin artık erken doğum riski taşıyormuşum.çalışabilirsin dedi ama iş yerinle konuş saatlerini esnetmemi söledi.iznime 4 hafta kaldı ee üç hafta sonra zaten bayram on gün sonrada iznim var. şu anda hala suyum az az geliyor çamaşırımı ıslatıyor çok olmasada. dinleniyorum evdeyim iyiyim çok şükür bebeğim iyi ya gerisi önemli değil. inş vaktiyle doğar bebeğim...dün akşam için eve en yakın dostlarımızı davet etmiştim bir haftadır eşimin doğumgünü süprizi için hazırlık yapıyordum dün hastaneden çıkıp eve bir geldim annecimmm herşeyi yapmış yineee hiç bozdurmadılar süprizi eşim perişan oldu ben öle annem öle en yakın arkadaşım deseniz öle..annem dedi ben herşeyi yaptım sen otur biz herşeyi ayarlarız bozmayın sizede damadımada motive olur deyince bozamadık süprizi akşam tüm dostlarımız hem geçmiş olsuna hem eşimin doğumgünü için geldiler eşimin doğumgününü kutladık annem birde çok güzel ve anlamlı bir badi yaptırmışşş çekildim fotoğraff az sonra eklicem topiğe kızlar..
çalışan arkadaşlarım size tek diyeceğim erken karar vermeyin erken düşünmeyin herşeyi zamana bırakın benim iznim bayramdan hemen sonraki gündü ama ben hep aralık 20ye kadar çalışıcam nasipse diyordum şu anda ne olacağı bebişimin nezamana geleceği bile belli değil. dikkat edin kendinize yormayın kendinizi. son aylar daha tehlikeli artık hepimiz için herşey risk. allahıma binlerce kez şükürler olsun verilmiş sadakamız varmış.bu olaydan sonra birde bir gün önceki otobüs bekleme olayının üzerine olunca araba için herkes eşimi fırçalayınca benim daha bişi dememe gerek kalmadı çok üzüldü çünkü sanki benmi almıyorum hep kötü çıkıyor bir arızası çıkıyor arabaların dedi kıyamam yaa üzüldüm sonrada..rabbim hepimizi korusun ve hepimize bebeklerimizi sağlıkla sıhatle vakitlice kucaklarımıza almayı nasip etsin inş...
slm kızlar daha yeni girebildim çok köyüyüm sanki hasta olucakmış gibi kasıklarımda ve belimde sancı var bacaklarım çekiliyor sabahtan beri ufonun karşısında uzanıyorum ama hiç geçmedi ne yapıcam yaa
belgun geçmiş olsun canım allah bir daha yaşatmasın.zamanında hayırlısıyla doğsun bebeğin inşallah..
bende namaz kılıyorum arkadaşlar şimdiye kadar pek sıkıntı yaşamadım ama bundan sonra karnım iyice büyürse yada kramplarım olursa oturarak kılarım heralde.
myrus geçmiş olsun canım üşüttün mü acaba?benimde iki gündür çok ağrı vardı belimde ve karnımda sabah doktora gittim idrarımda kan çıktı meğer böbrek taşı düşürüyormuşum ama ağrı kesici bile içmeden dayanmaya çalışıyordum.hata etmişim bu ağrılar kasılmaları artırıp erken doğum bile yaptırabilirmiş.görümceme gittim doktordan çıkınca sağolsun oda pastalar börekler hazırlamış bende şeker var diyet yapıyorum zaten accık ucundan tadına baktım ama onda bile vicdanım sızladı.
akşama kadar bu ağrı geçmezse tekrar gideceğim nts ye sokacak doktor.illa serum verelim dediler hastanede tek başına olmak istemedim.eşim gelsinde olmadı serumla idare edeceğiz bugünü.
hepimize birşeyler oluyor bugünlerde ALLAH'ım hepimizi ve bebeklerimizi korusun.zamanında hayırlısıyla gelsinler..
(bilmiyorum bu başıma gelenler ne böle nazar galiba dediğin gibi cnm
slm kızlar daha yeni girebildim çok köyüyüm sanki hasta olucakmış gibi kasıklarımda ve belimde sancı var bacaklarım çekiliyor sabahtan beri ufonun karşısında uzanıyorum ama hiç geçmedi ne yapıcam yaa
cnm çok geçmiş olsun umarım tam zamanında kucağına alırsın bebeğini.bende iki gün önce hastanede yattım nstde sancı çıktı ve kasılmalarım vardı bide üstüne üstlük idrar yolu enfeksiyonu oldum şuan evdeyim ilaç kullanıyorum...erken doğum riskim var bnmde.inşallah zamanını bekler bebişlerimiz cnm...dikkat et kendine
meyrus asya seçil burcum sizlerede geçmiş olsun dikkat edin kızlar kendinize sıkın dişinizi çoğu gitti azı kaldı bundan sonra daha çok dikkat etmemiz lazım hawalar değişiyo we bizim bünyeler daha nazik oldu sanırım
sanada çok geçmiş olsun seçil.vaktini bekler bebeklerimiz umarım.sana ilaç olarak ne verdi doktor?
meyrus asya seçil burcum sizlerede geçmiş olsun dikkat edin kızlar kendinize sıkın dişinizi çoğu gitti azı kaldı bundan sonra daha çok dikkat etmemiz lazım hawalar değişiyo we bizim bünyeler daha nazik oldu sanırım
herkese merhaba 2011 ocakta beklenen doğumum 3 hafta sonra olabilirmiş çok üzgünüm bebeğimi erken dünyaya getirmek istemiyorum lütfen kızlar kendinize çok ama çok dikkat edin enfeksiyonunuz varsa ihmal etmeden doktora gidin ben çekiyorum siz çekmeyin((
belgun geçmiş olsun canım allah bir daha yaşatmasın.zamanında hayırlısıyla doğsun bebeğin inşallah..
bende namaz kılıyorum arkadaşlar şimdiye kadar pek sıkıntı yaşamadım ama bundan sonra karnım iyice büyürse yada kramplarım olursa oturarak kılarım heralde.
myrus geçmiş olsun canım üşüttün mü acaba?benimde iki gündür çok ağrı vardı belimde ve karnımda sabah doktora gittim idrarımda kan çıktı meğer böbrek taşı düşürüyormuşum ama ağrı kesici bile içmeden dayanmaya çalışıyordum.hata etmişim bu ağrılar kasılmaları artırıp erken doğum bile yaptırabilirmiş.görümceme gittim doktordan çıkınca sağolsun oda pastalar börekler hazırlamış bende şeker var diyet yapıyorum zaten accık ucundan tadına baktım ama onda bile vicdanım sızladı.
akşama kadar bu ağrı geçmezse tekrar gideceğim nts ye sokacak doktor.illa serum verelim dediler hastanede tek başına olmak istemedim.eşim gelsinde olmadı serumla idare edeceğiz bugünü.
hepimize birşeyler oluyor bugünlerde ALLAH'ım hepimizi ve bebeklerimizi korusun.zamanında hayırlısıyla gelsinler..
Canım çok geçniş olsun .(((( okurken resmen için acıdı (( Dikkat et lütfen kendine... ayklarını uzat ve dinlen,sakın yorma kendini.Buarada eşininde doğum günü kutlu olsun.Allah size bir ömür boyu sağlıklı ve mutlu bir hayat nasip etsin....
çok geçmiş olsun Canım ...magnezyum içiyormusun?
canım geçmişolsun bnde bugün aynı durumdaydım seninle ama bnm sadece karnımda sancım vardı gaz sancısıydı dr.m ayaklarımı karnımı falan sıcak tutmamı söledi bnde yaptım ve geçti sende bi dene faydası oluo gaz sancısıysa ama bunların yaptığın halde geçmezse dr.na gt bence ihmal etme.
herkese çok ama çok teşekkürler allah hepinizden razı olsun...diğer rahatsızlanan arkadaşlarımada geçmiş olsun..bu arada cici topiğineee ve göbişe resim ekledimmmmm beşiğimizi sonunda ekledimmm :) ben şimdilik çıkyıorum annem yemekleri hazırlamış sofrayı kurayım en azından az sonra kociş gelcek. herkesi kocaman öptüm allaha emanet olun
sağol şeker! arkadaşım.biz dişimizi sıkıyoruzda bebişlerde azcık akıllı dursa çok iyi olacak:)
teşekkürler cnm ama nekadar dikkat de etsen olcak olan oluyo galiba....ilaç beni çok etkiledi sürekli yatıyorum...sende dikkat et.
Neden canım ya cok gecmıs olsun ne enfeksıyonukı bu uzuldum
canım bende sürekli idrar yolu enfeksiyonu çıkıyordu sonraları sağ böbreğimde genişleme oluştu şimdide sol böbreğimde genişleme başlamış ve rahim ağzımda kabalaşma yani doğuma hazırlık başlamış doktorumda 32. haftayı bi bulalım dedi pazartesi hastaneye yatıcam bugün yatırıcaktı ama ben istemedim benim ve bebeğim için ne olur kızlar dua edin gününden önce gelmesin çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?