• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar birşey sorucam size doktor ilk gittiğiniz zaman vajınal ultrasonmu çekildi yoksa karındanmı baktılar karından baktılarsa su içirdiliermi?merak ettim
benim üsten görünmeyince alttan baktılar 2. gittiğimde de aynı şekilde benim rahmim gerideymiş o yüzden ama
bende Antalyayı severdim düne kadarsırnaşık şey
bu sıcak cok fazla geldi bana ki birde bu daha sıcak değil deip dalga geciyorlar benle:) kıyafetlerimde sıkmaya başladı artık... bol bol elbiselerden baska birşey giyemiyorum..
bu arada gecenlerde sordum ama kimseden ses cıkmadı. Benim gögüslerim cok küçükken şimdi büyüdüler yeni sütyn almak zorunda kaldım şiimdiden.. kocaman süngerli bir sütyen sattı kız bana zorla bunlar kullanılıyo hamilelikte diye.. sizden varmı sütyen alan? yada nasıl alınması gerektigini bilen? hic demirsiz desteksız olanlar daha rahat geliyor bana

birdeee göbişler ne alemde? benimki sanki belli olacak kadar büyüdü artık

ben penye sütyen aldım çok rahat oluyor şimdi birde sadece alttan desteklilerden alacam sarkmasın diye
benim göbiş çıktı birazda vardı zaten göbek deliğimde gerildi kaydirigubbakcemile3

bn ilk gttiğimde 5+3 tüm karından baktılar evet su içiriolar çünkü çok sıkışık olmak gerekiomuş o zmn sadece keseyi görebilmiştik

bende ilk gittigimde 5+3 düm vajınadan bakcaklardı ben fenalaşınca karnından bakalım dediler sıkışık değildim vajınal olcagı için idrarı boşaltırmışlardı ama yinede kese gözükmüştü sonradan gittim su içiceksin dediler 2 litre su içtim yarısını kustum çok sıkışmadım yine gördüler 7+2ken anlamadım nasıl iş:sm_confused:

bende ilk gittigimde 5+3 düm vajınadan bakcaklardı ben fenalaşınca karnından bakalım dediler sıkışık değildim vajınal olcagı için idrarı boşaltırmışlardı ama yinede kese gözükmüştü sonradan gittim su içiceksin dediler 2 litre su içtim yarısını kustum çok sıkışmadım yine gördüler 7+2ken anlamadım nasıl iş:sm_confused:

ilk gittiğimde 4+5 dim suda içmedim karından baktılar kese gözükmüştü
2.ci gittiğimde 9+1 dim yine karından baktılar yine su içmedim ikisindede gözüktü ama belki kişiden kişiye değişik oluyodur

bende Antalyayı severdim düne kadarsırnaşık şey
bu sıcak cok fazla geldi bana ki birde bu daha sıcak değil deip dalga geciyorlar benle:) kıyafetlerimde sıkmaya başladı artık... bol bol elbiselerden baska birşey giyemiyorum..
bu arada gecenlerde sordum ama kimseden ses cıkmadı. Benim gögüslerim cok küçükken şimdi büyüdüler yeni sütyn almak zorunda kaldım şiimdiden.. kocaman süngerli bir sütyen sattı kız bana zorla bunlar kullanılıyo hamilelikte diye.. sizden varmı sütyen alan? yada nasıl alınması gerektigini bilen? hic demirsiz desteksız olanlar daha rahat geliyor bana

birdeee göbişler ne alemde? benimki sanki belli olacak kadar büyüdü artık

bende aldım yeni bi sütyen benimkide ince süngerli penye alamıyorum çünkü uçları belli oluyo ozamanda bunlarda çok sıcak oluyo bilmiyorum ileri doğru ne yaparım

göbüşümde daha çıkmadı benim kendi göbüşüm vardı zaten o aynı gibi geliyo bana :))

bnm göbiş çıktı walla ya bir kilo almama rağmen belli bayağı.bide benm göbiş aywa gibiydi eskiden şimdi hamile kalınca yayıldı çok kaydirigubbakcemile3

bende aldım yeni bi sütyen benimkide ince süngerli penye alamıyorum çünkü uçları belli oluyo ozamanda bunlarda çok sıcak oluyo bilmiyorum ileri doğru ne yaparım

göbüşümde daha çıkmadı benim kendi göbüşüm vardı zaten o aynı gibi geliyo bana :))

ya benimkiler çok küçüktü şimdi büyüyünce sarkmasından korkuyorum:)) göbiş bendede vardı biraz ama sanki artık daha büyüdü...yada kilomu aldım:))

slm kızlar,
yoğunluktan şimdi yazabiliyorum ve birazdan da çıkıyorum,herkesin kandili kutlarım,Allah sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin ,evlatlarımız sağlıklı olsun inşallah :Saruboceq:

bu arada ben kalp atışlarını duymadım hiç gördüm sadece üstten muayene oluyorumm devamlı ama duyanalr var fakat ntsye bağlanmadan duyamayacağımı söyledi doktorumm

selamlar günlerdir bende yazmaadım
benim göbiş zaten vardı şimdi daha belirgin ama kilo almadım henüz. Her sabah yeni bir kıyafetin olmaması hüsranını yaşıyorum. Tam olnamları zaten giymiyorum. Sonra çok sıkıyor gün içerisinde 1 dfa yaptım o hatayı mahvoldum. Şimdilik yeni kıyafetler almak içinde erken pantlonların düğmesini işe gelince açarak idare ediyorum :kedi: göğüsler bende de biraz büyüdü ama yazın penye tazı inceleri giyemiyorum ucu çok belli oluyor. Eskiden böyle değildi.

Bulantılar hala başlamadı heralde atlattık artık tehlikeli dönemi. Cumartesi randuvumuz var bakalım bebişiiz kaç mm olmuş :D

slm cnm kyle nasılsın şimdi.kolay oldumu kürtajın.toparlanabildinmi

iyiyim canım kürtajı anesteziyle yaptılar kolay oldu Allaha şükür çok az sancım var onun dışında iyiyim sen nasılsın ben arada girer yazarım size canımopuyorumnanaktan

tamam canım inşallah sende en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik geçirirsin opuyorumnanaktan
sağol canım hakkımızda hayırlısı olsun

Rabbim sana bu mübarek günün hürmetine sağlıklı bir hamilelik yaşatsın ve kucağına almayı nasip etsin cnm.En yakın zamanda güzle haberlerini, paylaşırsın bizimle. :1hug:

güzel duan için çok teşekkür ederim eğer öyle bi durum olursa ilk sizinle paylaşırım Allah hepinizin gönlüne göre versin:Saruboceq:

hepinizin kandili mübarek olsun.Rabbim kendine açılan elleri boş çevirmesin.dualarınızın kabul olması dileğiyle a.s.

iyiyim canım kürtajı anesteziyle yaptılar kolay oldu Allaha şükür çok az sancım var onun dışında iyiyim sen nasılsın ben arada girer yazarım size canımopuyorumnanaktan

sağol canım hakkımızda hayırlısı olsun

güzel duan için çok teşekkür ederim eğer öyle bi durum olursa ilk sizinle paylaşırım Allah hepinizin gönlüne göre versin:Saruboceq:

sağol cnm ben de iim..biraz krem akıntılarm war onun dışında bşi yok geçirioruz gnleri,,

Back
X