• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın annişler...
bugün kandil... Allah tüm hamişlere hayırlı sağlıklı ve sorunsuz bir hamilelik yaşatsın..Hepimize nur topu gibi evlatlar nasip etsin..:Saruboceq:

Günaydın kızlar hepinizin kandili mübarek olsun Rabbim bizi ve bebişlerimizi korusun, güzel ve sorunsuz bir hamileliğin ardından sorunsuz bir doğum yaşatarak bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. AMıNNNN...... :Saruboceq:

günaydın annişler...
bugün kandil... Allah tüm hamişlere hayırlı sağlıklı ve sorunsuz bir hamilelik yaşatsın..Hepimize nur topu gibi evlatlar nasip etsin..:Saruboceq:

evet kızlar hepımızın kandılı mubarek olsun ınsallah hayırlara vesıle olur ıyı haberler getırır hepımıze

Günaydın kızlar hepinizin kandili mübarek olsun Rabbim bizi ve bebişlerimizi korusun, güzel ve sorunsuz bir hamileliğin ardından sorunsuz bir doğum yaşatarak bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. AMİNNNN...... :Saruboceq:
aminnnnn:Saruboceq:bugünün hürmetine rabbim inşallah dualarımızı kabul eder :Saruboceq:günaydın kızlar nasılsınız bugün:ecrin_bebek:

kızlar bel ağrısı çekiyormusunuz benim müthiş ağrıyor bugün yürümekte bile güçlük çekiyorum o derece yani:2:

kızlar bel ağrısı çekiyormusunuz benim müthiş ağrıyor bugün yürümekte bile güçlük çekiyorum o derece yani:2:

benim o derece olmasa da ağrıyor sürekli oturuyorum çünkü gün içinde uzanamıyorum maalesef akşam eve gider gitmez hemen uzanıyorum o zaman daha belli oluyor belimin ağrısı
mıde bulantılarım basladığındn beri karnım hiç acıkmıyordu ilk defa bugun acıktıgımı hissettim kızlarkaydirigubbakcemile3

canım ne güzel inşallah bulantılarının bitmesine işarettir

benim sürekli olmuyor ama bazen sağ tarfımdan belime kramp tarzında ağrı saplanıyor

mıde bulantılarım basladığındn beri karnım hiç acıkmıyordu ilk defa bugun acıktıgımı hissettim kızlarkaydirigubbakcemile3

ne güzel cnm demekki yoluna girmeye başlıcak artık azalır bulantıların, benimde ilk zamanlara göre daha az bulantıılarım iştahımda biraz daha düzeldi.

benimde oturmaktan ağrıyor belim.. Çok fazla yürüyüş de yapamıyorum..artık başlamak lazım akşam yürüyüşlerine aslında ... birde son iki gündür göğüslerimin ucu kaşınıyor.. vazelin sürüyorum. penye sütyen aldım belki geriliyorlardır... bilmiyorumkismile

benimde oturmaktan ağrıyor belim.. Çok fazla yürüyüş de yapamıyorum..artık başlamak lazım akşam yürüyüşlerine aslında ... birde son iki gündür göğüslerimin ucu kaşınıyor.. vazelin sürüyorum. penye sütyen aldım belki geriliyorlardır... bilmiyorumkismile

ben yürüyüş yapıyorum zaten ama dün akşam baya yürüdük eşimle

günaydın arkadaşlar öncelikle kandilinizi kutluyorum.inşallah hepiniz sağlıcakla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız.bende ocak annesiyim sad:6 nisan.internet hesaplamasına göre 11.01.2011 doğum tarihi.ben bu tarihi sevdim sezeryan olacağım için allah nasip ederse bu tarihte doğumu düşünüyorum.hepinize kolay ve sağlıklı bir hamilelik diliyorummm

günaydın arkadaşlar öncelikle kandilinizi kutluyorum.inşallah hepiniz sağlıcakla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız.bende ocak annesiyim sad:6 nisan.internet hesaplamasına göre 11.01.2011 doğum tarihi.ben bu tarihi sevdim sezeryan olacağım için allah nasip ederse bu tarihte doğumu düşünüyorum.hepinize kolay ve sağlıklı bir hamilelik diliyorummm

slm ahsencim nasılsın, seninde kandilin mübarek olsun. Sen neden sezeryan olucaksın cnm :uhm:

Hoşgeldin canım aramıza

Back
X