• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

denizcim beni listenizden çıkarabilirsin canım hepinize güzel bi hamilelik diliyorum inş sağlıkla alırsınız bebişlerinizi kucağınıza :1hug:

slm canım nasılsın hamileliğin nasıl gidiyor.benim ikinci bebeğim bu canım oğlum sezeryan olmuştu buda sezeryan olur diye düşünüyorum

hamileliğim şimdilerde daha iyi geçiyor bulantılarım biraz hafifledi ve iştahım azda olsa düzelmeye başladı.Ama şimdide sıcaklar bunaltıyo. Senin hamileliğin nasıl gidiyor cnm.Bayadır görüşemedik. Doğumunda inş hayırlısı olur cnm sezeryanmı normalmi olacağı son ana kadar belli olmaz herşey gönlünce olur inş. olumunekankayizsmile

denizcim beni listenizden çıkarabilirsin canım hepinize güzel bi hamilelik diliyorum inş sağlıkla alırsınız bebişlerinizi kucağınıza :1hug:

Rabbim sana bu mübarek günün hürmetine sağlıklı bir hamilelik yaşatsın ve kucağına almayı nasip etsin cnm.En yakın zamanda güzle haberlerini, paylaşırsın bizimle. :1hug:

"Allahım! Receb'i ve Şaban'ı hakkımızda hayırlı ve mübarek kıl, bizi Ramazan'a ulaştır."

Kandiliniz mübarek olsun.Mevla sıkıntılarımızı gidersin,sağlık,huzur, mutluluk nasib etsin inşaallah...selam ve dua ile...:Saruboceq:

mrb arkadaşlar kandilimiz mübarek olsun,RABBıM dualarımızı kabul eylesin,hepimize sağlıklı bir hamilelik kolay doğumlar ve hayırlı evlatlar nasip eylesin,AMıN.nasılsınız?ben okulda boş boş oturuom.şafak13:1:

hamileliğim şimdilerde daha iyi geçiyor bulantılarım biraz hafifledi ve iştahım azda olsa düzelmeye başladı.Ama şimdide sıcaklar bunaltıyo. Senin hamileliğin nasıl gidiyor cnm.Bayadır görüşemedik. Doğumunda inş hayırlısı olur cnm sezeryanmı normalmi olacağı son ana kadar belli olmaz herşey gönlünce olur inş. olumunekankayizsmile

evet canım görüşemedik ben diğer topiğe uğramıyorum listeden de silmişler zaten neyse önemli değil.birtek senle yazışıyordum orda.şimdi burada görüşürüz inşallah.benim bu hamileliğim daha rahat bulantım falan yoktu sabahları biraz oluyor o kadar.rahatım allaha şükür ilk daha zordu.doüumdada ilki sezeryan olunca ikinciside sezeryan oluyor normal doğumda dikişlerin açılma ihtimali varmış.hayırlısı olsun.Allah hepimiz hakkında hayırlısı versin.a.sa.sa.s

evet canım görüşemedik ben diğer topiğe uğramıyorum listeden de silmişler zaten neyse önemli değil.birtek senle yazışıyordum orda.şimdi burada görüşürüz inşallah.benim bu hamileliğim daha rahat bulantım falan yoktu sabahları biraz oluyor o kadar.rahatım allaha şükür ilk daha zordu.doüumdada ilki sezeryan olunca ikinciside sezeryan oluyor normal doğumda dikişlerin açılma ihtimali varmış.hayırlısı olsun.Allah hepimiz hakkında hayırlısı versin.a.sa.sa.s

anladım cnm ozamansa senin belli sezeryan olcak ben ilk defa duydum öğrencez artık ilk olunca herşeyi bilmek mümkün değil neyseki bu site var burdaki herkes sayesinde yeni bişeyler öğreniyoruz. olumunekankayizsmile

"Allahım! Receb'i ve Şaban'ı hakkımızda hayırlı ve mübarek kıl, bizi Ramazan'a ulaştır."

Kandiliniz mübarek olsun.Mevla sıkıntılarımızı gidersin,sağlık,huzur, mutluluk nasib etsin inşaallah...selam ve dua ile...:Saruboceq:

ne güzel dua etmişin cnm aminnnn. İnş. kabul etsin bugün Rabbim hepimizin dularını.

mrb arkadaşlar kandilimiz mübarek olsun,RABBİM dualarımızı kabul eylesin,hepimize sağlıklı bir hamilelik kolay doğumlar ve hayırlı evlatlar nasip eylesin,AMİN.nasılsınız?ben okulda boş boş oturuom.şafak13:1:

seninde kandilin mübarek olsun cnm.aminnnn cnm inş. dediğin gibi sağlıklı bir hamilelik kolay bir doğum sağlıklı ve hayırlı bir evlat olurlar inş.Ahh ne güzel senin az kalmış şafak.Çok zor hamileyken çalışmak ben işi bırakıcam bu gidişle :dilcikar:

ama ben Antalya yı çok seviyorum sıcağa alışkınım ama hamilelikte çekilmiyormuş neyse ki son aylarımız serin olacak

bende Antalyayı severdim düne kadarsırnaşık şey
bu sıcak cok fazla geldi bana ki birde bu daha sıcak değil deip dalga geciyorlar benle:) kıyafetlerimde sıkmaya başladı artık... bol bol elbiselerden baska birşey giyemiyorum..
bu arada gecenlerde sordum ama kimseden ses cıkmadı. Benim gögüslerim cok küçükken şimdi büyüdüler yeni sütyn almak zorunda kaldım şiimdiden.. kocaman süngerli bir sütyen sattı kız bana zorla bunlar kullanılıyo hamilelikte diye.. sizden varmı sütyen alan? yada nasıl alınması gerektigini bilen? hic demirsiz desteksız olanlar daha rahat geliyor bana

birdeee göbişler ne alemde? benimki sanki belli olacak kadar büyüdü artık

kızlar birşey sorucam size doktor ilk gittiğiniz zaman vajınal ultrasonmu çekildi yoksa karındanmı baktılar karından baktılarsa su içirdiliermi?merak ettim

bn ilk gttiğimde 5+3 tüm karından baktılar evet su içiriolar çünkü çok sıkışık olmak gerekiomuş o zmn sadece keseyi görebilmiştik

Back
X