- Konu Sahibi teknekazintisii
- #3.101
denizcim beni listenizden çıkarabilirsin canım hepinize güzel bi hamilelik diliyorum inş sağlıkla alırsınız bebişlerinizi kucağınıza :1hug:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
denizcim beni listenizden çıkarabilirsin canım hepinize güzel bi hamilelik diliyorum inş sağlıkla alırsınız bebişlerinizi kucağınıza :1hug:
slm canım nasılsın hamileliğin nasıl gidiyor.benim ikinci bebeğim bu canım oğlum sezeryan olmuştu buda sezeryan olur diye düşünüyorumslm ahsencim nasılsın, seninde kandilin mübarek olsun. Sen neden sezeryan olucaksın cnm :uhm:
Hoşgeldin canım aramıza
slm canım nasılsın hamileliğin nasıl gidiyor.benim ikinci bebeğim bu canım oğlum sezeryan olmuştu buda sezeryan olur diye düşünüyorum
hamileliğim şimdilerde daha iyi geçiyor bulantılarım biraz hafifledi ve iştahım azda olsa düzelmeye başladı.Ama şimdide sıcaklar bunaltıyo. Senin hamileliğin nasıl gidiyor cnm.Bayadır görüşemedik. Doğumunda inş hayırlısı olur cnm sezeryanmı normalmi olacağı son ana kadar belli olmaz herşey gönlünce olur inş. olumunekankayizsmile
evet canım görüşemedik ben diğer topiğe uğramıyorum listeden de silmişler zaten neyse önemli değil.birtek senle yazışıyordum orda.şimdi burada görüşürüz inşallah.benim bu hamileliğim daha rahat bulantım falan yoktu sabahları biraz oluyor o kadar.rahatım allaha şükür ilk daha zordu.doüumdada ilki sezeryan olunca ikinciside sezeryan oluyor normal doğumda dikişlerin açılma ihtimali varmış.hayırlısı olsun.Allah hepimiz hakkında hayırlısı versin.a.sa.sa.s
"Allahım! Receb'i ve Şaban'ı hakkımızda hayırlı ve mübarek kıl, bizi Ramazan'a ulaştır."
Kandiliniz mübarek olsun.Mevla sıkıntılarımızı gidersin,sağlık,huzur, mutluluk nasib etsin inşaallah...selam ve dua ile...:Saruboceq:
mrb arkadaşlar kandilimiz mübarek olsun,RABBİM dualarımızı kabul eylesin,hepimize sağlıklı bir hamilelik kolay doğumlar ve hayırlı evlatlar nasip eylesin,AMİN.nasılsınız?ben okulda boş boş oturuom.şafak13![]()
merhaba kızlar hekeze:)))))) burası çok sıcak resmen eriyorum.. elektrikler kesildi klima hayal oldu((
Antalya=Kaynar Kazan
kötükedihüso bilmez miyim kafamçokkarıştı
ayyy canım ya biz izmire sıcak derdik ama yok burası başka birsey:))) allah sabır versin burda sürekli yaşıyacaklara:))
ama ben Antalya yı çok seviyorum sıcağa alışkınım ama hamilelikte çekilmiyormuş neyse ki son aylarımız serin olacak
kızlar birşey sorucam size doktor ilk gittiğiniz zaman vajınal ultrasonmu çekildi yoksa karındanmı baktılar karından baktılarsa su içirdiliermi?merak ettim