• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

menemenle kısır arasında kararsız kaldım:))) kısırda hiç yapmadım tutturabilirmiyim acaba:))))

tutturamayacak ne var ısla düğüyü.kavur soğanını içine azıcık salça.üstüne ıslatıp şişen düğüyüde ekle 2 çevir.salata malzemeleriyle karıştır ekle baharatını limonunu.al sana kısır :1:

herkese merhaba,
ben önceden çok yemek yerdim, ama şimdi o kadar çok yiyemiyorum, daha çabuk doyuyorum. ama dediğiniz gibi kısa süre sonra midem kazınıyor. rahim genişlemesinin etkisi bu kadar çabuk görülemez herhalde??
benim göbüşüm de belli olmaya başladı. ama zaten epey zayıf olduğum için daha geçen ay "bezelye yutmuş solucan"a benziyordum, şimdiki solucan fasulye yutmuş:1::roflol:
zaten bugün öğrenciler de yandan yandan göbüşüme bakıp fısıldıştılar ama tabi öğrenci bu, ne konuştukları belli olmaz!

ay cnm okadr çok balık istioki ama işte olunca yapamıom ya anca pazar günü
ahh canımm gel ben sana yaparımm pişiremiyodum başlarda ama artık pişirebiliyorum
ayyy bende mercimek çorbasını çok seviyorum geçenlerde canım istedi yaptım.sabaha kadar gaz sancısından duramadım kaydirigubbakcemile3

yaa bu gaz sancılarını napacaz yaa birisi ballı su iyi geliyo demişti denedim gece işe yarıyo aslında ama tatlı olduğu için zorla içiyorum

denizcim sana zahmet benim tahmini doğum tarihini 5 ocak olarak değiştiri misin?benim sıpa karar veremedi ne zaman geleceğine kaydirigubbakcemile3gamyoncuiremsu

tutturamayacak ne var ısla düğüyü.kavur soğanını içine azıcık salça.üstüne ıslatıp şişen düğüyüde ekle 2 çevir.salata malzemeleriyle karıştır ekle baharatını limonunu.al sana kısır :1:

evet bu kolay tarif güzelde oluyo
burdakilerde elde yoğuruyolar azcık ıslıyolar bulguru zor oluyo ama çok lezzetlii içine nar ekşisi falan koyular bizim bu kolay tarifi kısırdan saymıyolarr kaydirigubbakcemile3
ama ondan sonra sabah kadar gaz sancısı çekiyosunn:bbo:

ayy ne güzel keşke benimde canım balık istese:))) daha öncede pek sevmezdim ama şimdi düşüncesi bile miğdemi bulandırıyor..
kocişim burger diyooo.. ben menemen:)) adama yemek yapmaya yapmaya alıştı dışarda yemeye:)))

ayy ne güzel keşke benimde canım balık istese:))) daha öncede pek sevmezdim ama şimdi düşüncesi bile miğdemi bulandırıyor..
kocişim burger diyooo.. ben menemen:)) adama yemek yapmaya yapmaya alıştı dışarda yemeye:)))

aynen canım bende balık yiyemiyorum.enişte bey sıksın biraz dişini.sende ona bir melek vereceksin :emir_bebek::nazar:

Back
X