- Konu Sahibi teknekazintisii
- #3.261
denizciğim sabah sabah moral verdi bu yazı çooook yaşa emi...?? a.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canım bugün saat 11:00 de benimde ikili testim yapılacak...:Saruboceq: Verdiğin bilgiler için sağol.. Şu testleri de atlattıkmı hamileliğin tadını çıkarmaya başlayacağım..
şu an test yaptırıyor olmalısın,kolay gelsin.hepimiz iyi sonuçlar alırız umarım.
şu an test yaptırıyor olmalısın,kolay gelsin.hepimiz iyi sonuçlar alırız umarım.
evet bende izledim heyecan verici insan bian önce zamanın geçmesini istiyomerhabalar kızlarr.
kanal d 'de doktorum programı varya, onda canlı yayında sezeryan doğumu göstermişlerdi.
tam izleyememiştim ozaman hatta sonuna denk gelmiştim. az önce izledim. ağla ağla durduramadım kendimi. çok güzeldi yaaa..Allahım bizlerede göstersin o günleri. kendimi hayal ettim bir an çok heycanlandım tutamadım kendimi. sizlerde izleyn tavsiye ederim.
selam canım.. Nihayet bitti. herşey yolunda görünüyor..:))))yerimseniben allah herkesin yardımcısı olsun..
selam kızlar geldim... çok heyecanlıydım ama öyle korktuğum gibi değilmiş.. ultrasonla ense kalınlığına bakıldı. sonrada kan verdim..Benim bebiş bayaa büyümüş dr. 12+5 kocaman olmuş dedi.. (hesaplarda 11+5) herşeyi oluşmuş meleğimin.. Hatta kolunu başının yanına atmış hiçbirşey umrunda değil gibiydi.. Dr. keyfi pek yerinde dedi.. Hiçbir sorunumuz yok maşşallahtest sonuçları 2-3 gün sonra çıkacakmış.. Cinsiyetini öğrenemedik..kısmet birdaki randevuda artık :))) umarım sizinde benim gibi rahat geçer..Sonuçlarımız iyi çıkar inşallah...:Saruboceq:
evet annişler güzel düşünün güzel olsun:))
merhaba canım bulantıların azaldımı iştahın nasıl merak ettım benden öndesin ya belki bana teselli olur
ben kendi adıma söyleyeyim 11+3 günlüğüm ama hala bulantılarım hafiflemedi.hatta bikaç gündür biraz daha yoğun gibi fisfisfis
umarım hepımızın gecer canım bişiyler yıyebılıyormusun barı ben yemek yemegı unuttum su survıver adasındakıler gıbı açım vallahıbilmiyorumkismile