• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam arkadaşlar 1 hafta aradan sonra herkese merhaba..1 haftadır internet yok adamlar zahmet edıp gelıp bakma geregı duymuyolar remen eşimle 1 haftadır cıldırdık sinirden..neyseki geldi..gecmişi okuyorum yavaş yavaş o kadar hızlı ılerlıuyoruzkı maşallah topik dolup taşıyor..bende 3 gun once kontrole gıttım bebişlerimi gördüm:emir_bebek:biri düz yatmış biri poposu dönüktü..cok tatlılar bız eşimle ınceleyerek bırnın kıza dıgerını erkege benzettık..bakalım ne cıkacak..ayrıca bulantılarım bu bır hafta ıcınde ıyıce sıddetlenmışti ama şimdi hafgifledi çok şükür...yarın türkiyeye geliyorum inşş..

bebişlerinin iyi olmasına sevindim.Rabbim hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip eder inşaallah:Saruboceq:

mrb kızlar bugün dr a gittim dahiliyeye gitmemi söyledi.dahiliyeci ultrasona falan yolladı nodül yokmuş sadece tiroid fazla çalışıyomuş bi hap verdi.hapı aldım prospektüsünde gebeler ilk aylarında kullanmamalıdır diyordu.kafam karıştı.farklı bi hastanenin kadın doğum druna gittim o da ilacı rahatlıkla kullanabileceğimi söyledi.rahatladım.bebişlerim 28.4mm ile 28.5mm olmuşlarolumunekankayizsmile

vuslatcım benimde hipoertrodim var ama benımkı hamilelikten öncede vardı ilaç kullanıyordum hamileliğimde bende gunde 1 tane kullanıyorum gecen kontrolde doktor bıraz yukselmiş dedi 1.5 cıktı ilacım..korkma canım ilaç kullandıktan sonra bı sorun olmaz inş..benimkilerde biri 29 mm biri 26 mm..

arkadaşlar ikili testi yaptırıcakmısınız..ben yaptırmayı dusunmuyorum:umursamaz:cok yanıltıcı oluyomuş yanı cok hassas bı ölçüm oldugu için yanlış cıkma ihtimali yüksek..boşu boşuna strese gırmenın bı geregı yok dıye dusunuyorum..ve sonucta bunun tedavısı olmayacak tek cozum bebegı almak ben boyle bişi yapamam:umursamaz:siz ne düşünüyosunuz yaptırıcakmısınız..

arkadaşlar ikili testi yaptırıcakmısınız..ben yaptırmayı dusunmuyorum:umursamaz:cok yanıltıcı oluyomuş yanı cok hassas bı ölçüm oldugu için yanlış cıkma ihtimali yüksek..boşu boşuna strese gırmenın bı geregı yok dıye dusunuyorum..ve sonucta bunun tedavısı olmayacak tek cozum bebegı almak ben boyle bişi yapamam:umursamaz:siz ne düşünüyosunuz yaptırıcakmısınız..

canım bı arkadasım yenı dogum yaptı ona sordum bende onun doktoruda yapmamıs ıkılı testın sonucunun dogrulusu %80 demıs yanı bu yapılsada 3 lü test yıne yapıyormus.o arkadasta 3 lu testı yaptırmıs bılmıyorum yanı ama ınsan merak edıyor yınede:kedi:

bizde dün doktora gittik ama bende kahverendi kanama olduğu için 2 haftadır gitmiyordum kontrol amaçlı çağırmıştı doktorum. Birde normalde TSH ım yüksek hamile kalmadan önce de ilaç kullanıyordum o nednele ona tekrar bakıldı dün. 2 temmuz giib de ikili test için gidicez.

ıyi haber kanama yok olmuş artık :) birde bizim ufaklık 9+6 olması gerekirken 10+4 çıktı bu defa biraz fazla uzamış. Rahatı yerinde yatıyordu. Doktor teyzesi biraz suyunu karıştırınca ufak bir kol bacak oynattı çok fakrlı bir duygu umarım arzu eden herkes birgün yaşar bu duyguyu

herkese iyi hafta sonları

10 haftadır 1 kere çıkardım ama bu sabahtan beri 4 defa cıkardım.ne bu ya anlamadım gecıcegı yerde artıyormu bu bulantılar..bugun cok kötüyüm:sinifsinif:

bizde dün doktora gittik ama bende kahverendi kanama olduğu için 2 haftadır gitmiyordum kontrol amaçlı çağırmıştı doktorum. Birde normalde TSH ım yüksek hamile kalmadan önce de ilaç kullanıyordum o nednele ona tekrar bakıldı dün. 2 temmuz giib de ikili test için gidicez.

İyi haber kanama yok olmuş artık :) birde bizim ufaklık 9+6 olması gerekirken 10+4 çıktı bu defa biraz fazla uzamış. Rahatı yerinde yatıyordu. Doktor teyzesi biraz suyunu karıştırınca ufak bir kol bacak oynattı çok fakrlı bir duygu umarım arzu eden herkes birgün yaşar bu duyguyu

ecedemir ozaman sende hipertroidisin suan ilaç kullanıyomusun degerlerin ne alemde..

İyi haber kanama yok olmuş artık :) birde bizim ufaklık 9+6 olması gerekirken 10+4 çıktı bu defa biraz fazla uzamış. Rahatı yerinde yatıyordu. Doktor teyzesi biraz suyunu karıştırınca ufak bir kol bacak oynattı çok fakrlı bir duygu umarım arzu eden herkes birgün yaşar bu duyguyu

iyi haberlerine sevindim,gözün aydın.

:emir_bebek:
canım bı arkadasım yenı dogum yaptı ona sordum bende onun doktoruda yapmamıs ıkılı testın sonucunun dogrulusu %80 demıs yanı bu yapılsada 3 lü test yıne yapıyormus.o arkadasta 3 lu testı yaptırmıs bılmıyorum yanı ama ınsan merak edıyor yınede:kedi:

bende yaptırmayı düşünmüyorum Allah korusun da sonucu ne çıkarsa çıksın tedavisi yok bebeğime de kıyamam en azından hamileliğim rahat geçsin değil mi?
hepimizin bebişleri rabbime emanet :emir_bebek:

merhaba kızlar ben 2009 ocak annesiyim bizimkiler büyüdü artık büyüyorlar çabucak geçiyor zaman her anın kıymetini bilin , size şu an için en büyük tavsiyem doyaaaa doyaaaaa uyuyun ben 1.5 yıldır uykusuzum :( şimdi keşke hamileyken hep uyusaymışım diyorum
hepinize hayırlı sağlıklı hamilelikler ve doğumlar diliyorum mis kokulu bebişlerinize kavuşmanız dileğiyle

selam kızlar.benim doktorum sadece 3'lü tarama testi yapacağını söyledi.yani 2'liyi yapmayacakmış.

bu arada yarın iğnem var çok korkuyorum.ama korkunun ecele faydası yok.bebeğim iyi olsunda acısına katlanıcaz artık akannehir

Back
X