- Konu Sahibi teknekazintisii
- #3.301
teşekkür ederim:)hoşgeldin canım aramıza.bebeğin hayırlı olsun.sorunsuz ve sağlıksız bir şekilde alırsın inşaallah kucağına:Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim:)hoşgeldin canım aramıza.bebeğin hayırlı olsun.sorunsuz ve sağlıksız bir şekilde alırsın inşaallah kucağına:Saruboceq:
merhaba canım bulantıların azaldımı iştahın nasıl merak ettım benden öndesin ya belki bana teselli olur
günaydın kızlar,
çok ama çok uykum var,geceleri hiç uyuyamıyorum,işe gelmesem evde gündüzleri bir güzel uyurdum,3 temmuzda da bizim ikili testlerimiz var,inşallah güzel çıkar,olumlu düşünelim olumlu olsun,boş yere endişelenip kendimizi üzmeyelim,2 gündür sürekli ağlamaklı bir haldeyim her şeye ağlar oldum,umarım şu durmdan bir an önce kurtulurum.
ecedemir ozaman sende hipertroidisin suan ilaç kullanıyomusun degerlerin ne alemde..
kızlar bende ocakta doğum yapcam allah izin verirse ama biri bana yardım edebilirmi şu ticker konusunda nasıl yapılıyo acaba bende eklemek istiyorum
ilk sayfada listenin altında yazıyo nasıl yapıldığı ordan yardım alabilirsin
evet ilaç kullanıyorum. Bende haşimato tiroidi çıkmıştı hamile kalmadan birkaç ay önce. Gebelik öncesi 1.5 gibi değerlere düşmüştü ilaçlar sayesinde ama 1,5 ay önce yaptırdığım testlerde 3'ü geçmişti. Hafta sonu tekrar yaptırdık ama daha sonuçları almadım. YÜkseldiyse ilaç dozunu arttırmak gerekecek.
Sen ilaç kullanıyor musun? ne durumda şu an?
kızlar ya ben çok kötüyüm doktor ne ilaç verdi ne serum mide bulantılarım azaldı ama mide yanmam çok var folik asidimi kulanamıyorum çocuk için zararlı olcak diye korkuyorum vicdanım sızlıyo ama ne yesem midem yanıyo her yediğimimden sonra kuscak gibi oluyorum çok zorluyo beni bu mide yanması hep böyle sürmez inşallah
selam arkadaşlar dun yoğun kusmanın ardından geceyi acilde geçirdim.bende acili ziyaret eden hamişlerden oldum ilk defa..aslında bı kacgundur ıyıdım hatta turkıyeden arkadslar geldı tatıle mısaafır bıle agırladım..onlar gıttı ertesı gun kabusum oldu..bende tam duzelıyorum dıyodum daha berbat oldum.ama suan ıyım serum ıyı geldi:CüvCüv:tavsiye ederim...