• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

dikkat et kendine cnm bol bol dinlen ağır işlerden kaçın. Eee 2 li testte bebişini gördün nasıldı uslu durdumu biraz zor ölçüyolamış bebek hareketli olduğundan ense kalınlığını seninki nasıldı.

canım çok ugrasmadı doktorum..
en fazla 5 dakka bakındı...az ugrastı yanii..
bebek hareketlıydı canım..boyu 5.5cm olmus..mınıkkk daha..
kurbaga gıbı zıpladı bırkaçkez durdugu yerde..benı gulme tuttu onu oyle gorunce..sempatiksalakcinni
sen nasılsın.senın hamılelık nasıl gıdıyor..rahatmı..:asigim:

herkese günaydın
bugün ilk çıkarma olayımızı yaşadık :((( iğrenç bir durumdu şimdi tekrar kahvaltı yapıyorum
çıkarma nedenim de işyerim de ki çöp oldu görüntü ve kokuya dayanamıyorummm kötükedihüso

aşırı bulantı ve kusma sebebiyle gittim kan ve idrar aldılar sonra yatırdılar sonuçlara bakarak sürekli yatma işi sıktı bide serum ters elimdeydi çok rahatsız etti uyuyamadım ondan oldu evde daha rahatım çok şükür herkesin hassas noktası farklı işte 9 ay daha çok sıkılcaz biz bebişlerimiz için sag salim gelsinler yeterki:emir_bebek:

sımdı nasılsın canım ıyısındır ınşallah..
bende yemek zor yıyorum...
12+2 deyım..sımdı bulantım bıraz azaldı..ama tam geçmedı...bulantı çok rahatsız edıcı akannehir

herkese günaydın
bugün ilk çıkarma olayımızı yaşadık :((( iğrenç bir durumdu şimdi tekrar kahvaltı yapıyorum
çıkarma nedenim de işyerim de ki çöp oldu görüntü ve kokuya dayanamıyorummm kötükedihüso

umarım bulantın çok kısa sürer canım...daha once bulantın yoktu sanırım...

herkese günaydın

günaydın cnm.
Geçmiş olsun tatlım ben kötü görüntülü şeylerden ve kokulu ortamlarda köşe bucak kaçıyorum burnumu tıkıyorum çok zor oluyor ama dayanamıyorum kokuya neyseki kusmam hiç olmadı sadece bulantı ve öğürme

günaydın kızlar:)
sibush sağol canım yakında sayılmazmış:(

günaydın annişler
bugün güne mide bulantısıyla başladım.. birşeyler yedim zar zor ama heran cıkaracak gibiyim.. ne yapacağımı şaşırdım...

herkese günaydın
günaydın kızlar :3:
suhan ve deniz geçmiş olsun sizea.s.
bugün benimde bulantım çok sütten tiksindim artık içmek istemiyorum:sinifsinif:
gece sıcaktan uyuyamadım şimdide tatlı bir uyku var üstümde mirmirmirmir

gunaydın kızlarrr bende dun aksam 30 gunden sonra ılk defa yemek yedım karnımı doyurdumkaydirigubbakcemile3 sabah yıne bulantıyle basladım ama azalıyor sankı umarım artık azalır ve bıter hepımızın

sağolun kızlar hep bulantıları olanlar şimdi daha iyi anlıyorum sizi benim sadece öksürük şeklinde olurdu ama bugün dayanamadım inşallah devamı olmaz :Saruboceq:

bu arada bizim büyük gün yarın hihoyyyt

gunaydın kızlarrr bende dun aksam 30 gunden sonra ılk defa yemek yedım karnımı doyurdumkaydirigubbakcemile3 sabah yıne bulantıyle basladım ama azalıyor sankı umarım artık azalır ve bıter hepımızın
günaydın canım opuyorumnanaktan
senin adına sevindim inşallah biter de sende rahatça yemek yersinalkisalkisalkis

zemuszemus

BELKIDE AZALIR BULANTILAR

9. gebelik haftasına kadar yükselen HCG hormonu düzeyleri bu haftadan sonra düşüşe geçmektedir. 12.-13. gebelik haftalarından itibaren, plasentanın gebeliğin devamı ile ilgili fonksiyon alarak hormon üretimine başlaması ile birlikte yumurtalıklardan salgılanan progesteron hormonuna ihtiyaç azalmaktadır.

sağolun kızlar hep bulantıları olanlar şimdi daha iyi anlıyorum sizi benim sadece öksürük şeklinde olurdu ama bugün dayanamadım inşallah devamı olmaz :Saruboceq:

bu arada bizim büyük gün yarın hihoyyyt
bende yarın gitcem ikimizde aynı gün görücez meleklerimizihihoyyytinşallah mutlu haberle döneriz:Saruboceq:

çitosçum canım ya umarım gecer artık bende verdıgım kiloları gerı alırım sabah bulantılarına razıyım gun ıcınde olmasında buarada bende bu cumartesıye aldım randevuyu 11 artı 3 olcaz heycanlıyız

Back
X