• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar gögüslerim ve karnım çok felaket kaşınıyodu özellikle gögüsler gece uyanıyodum kaşıntıya hodan yagı kullandım geçirdi şimdi kaşınmıyo tavsiye ederim ömer çoşkun söylemiş çatlakları engelllemek için
kabızlık problemi olan varsada armut çok iyi geliyo deneyebilirsiniz

selam kızlar o rüyaları bende görüyorum ama rüyada da olsa yiyorum allahtan:))
yalnız ben geçen ay markette alışveriş yaparken manav bölümünden sormadan çiğ bakla içi yedim (normalde baklada hiç sevmem) sonra aklıma takıldı helallik alsamıydım ki şimdi ufffff :bbo:
gördüğünde ordaki sorumlu kişiye söylersin ben bakla içinden yedim diye için rahat ederkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar a.s.
günaydın canımopuyorumnanaktan

ayy bende sadece benmi görüyorum diyordum bu rüyaları ben yemiyorum ama sürekli yiyecek bişeyler görüyorum. Rüyada aşeriyorum galiba :roflol:
zaten rüyada görmesem aklıma gelicek değil bide nasıl lezzetli sorma gitsin:roflol:

ayrıca herkese günaydın kızlarrrr
günaydın canımopuyorumnanaktan

günaydın güzel anneler.dün çok berbat bir gündü 4kez çıkardım bi bitseydi ALLAHIM

günaydın :1hug:

göbişim çıkmadı deyip duruyordum ya bugün çıktığını farkettim hem de bariz belli oluyor nihayet :asigim:çok güzel bir duygu :ecrin_bebek: en yakın zamanda göbiş fotomu koyacağım kaydirigubbakcemile2

deep gözün aydın çok sevindim,sağlıkla kucağına alırsın inşallah :Saruboceq:

kızlar bu arada ceviz,badem,balık ve semizotu yemeyi ihmal etmeyin,çoğumuz 3. aylarımızı bitirmek üzereyiz,bebişlerimiz artık bizim yediklerimizden beslenmeye başlayacak,sağlıklı beslenirsek sağlıklı olurlar...
günaydın nevacım ben balık yiyemiyorum ya:sinifsinif:kokuyor resmen ama cevizle semizotu salatasını yiyoruma.s

evet her gece bi şölen var rüyamda orda doyuyom :1: geçen gece rüyamda babannemde altın günü varmış bir sürü yemek yapmışlar benide çagırıyolar gidiyorum yiyorum hepsinden sonra annemi aradım böyle rüya gördüm diye annemde dediki babannenlerde gün var gel istersensempatiksalakcinni aynı şey benim başımada geldi canım bişey çekti eşim çok aradı zar zor buldu en sonunda normalde herşey önceden çıkar bunun zamanı gelmemişkafamçokkarıştı yersin eninde sonunda

ben folik asidi içemiyom korkuyorum bişi olurmu diye
canım içsen iyi olur bebişin gelişimi için çok önemli pis kokusu var ama meyva suyuyla içmeyi deneyerimseniben

bende başlıyayım bari vicdanım sızlıyo ama benim midem çok kötü oldu içerken folik plus kullandım ben sizedemi ondan verdiler

Ben hamile kalmaya karar verdiğimden beri kullanmaya başlamıştım doktora gitmeden yani folik plus almıştım ama bana hiç kokmadı çok rahat içtim doktor bırakabilirsin diyince bıraktım

günaydın kızlarrr a.s.

bende sadece rüyasında yemek gören kendimi sanıyodum hemen herkes görüyomuş demek yanlız değilmişim ama ben görüyorum sadece hiç yiyemedim rüyamda

kızlar bu arada ceviz,badem,balık ve semizotu yemeyi ihmal etmeyin,çoğumuz 3. aylarımızı bitirmek üzereyiz,bebişlerimiz artık bizim yediklerimizden beslenmeye başlayacak,sağlıklı beslenirsek sağlıklı olurlar...

günaydın kızlarrr...

ayy ben bu saydıklarını hamile kaldığımdan beri hiç yemedım:( hele ceviz ve balık düşüncesi bile fena yapıyor beni.. normalde ceviz severdim ama şimdi aslaaaa.. galiba pekde sağlıklı beslenemiyorum ben.. zaten bugun tartıldım daha hiç kilo almamışım.. kusmamda hiç olmadı ama kiloda yok. bebeğime iyi bakamıyorum galiba:(

selam kızlar
geçmişi okudum bi güzel:))
hep güzel haberler var çok şükür
bir kaç kişi cinsiyetini öğrenmiş
hayırlı olsun:)))darısı öğrenmeyenlere:)

kızlar benimde folik asidim bitti
10.haftanın içinde olduğu için devam edeyim diyorum

kızlar geçen misafirliğe gittim
okadar moralim bozuldu ki anlatamam
midem bulanıyor,tiksiniyorum dememe rağmen
ye ye mecbur yiyeceksin deyip durdular
tabakta değil, çay tepsisine akannehir
mantıyı döküp üstüne yoğurt zorla yedirdiler
eve dönüşte otobüste istifra ettim :sinifsinif:

günaydın kızlarrr...

ayy ben bu saydıklarını hamile kaldığımdan beri hiç yemedım:( hele ceviz ve balık düşüncesi bile fena yapıyor beni.. normalde ceviz severdim ama şimdi aslaaaa.. galiba pekde sağlıklı beslenemiyorum ben.. zaten bugun tartıldım daha hiç kilo almamışım.. kusmamda hiç olmadı ama kiloda yok. bebeğime iyi bakamıyorum galiba:(

bende çok üzülüyorum ama daha ağzıma koyamadım cevizi:(((
kiloda almamışım,bebek de almamış demekki senağlama

merhaba güzel anneler. nasıl gidiyor hamilelik , bulantılar bu haftalardan sonra azalmaya başlar ve yakında tamamen yokolur inş. maşallah cinsiyetlerde öğrenilmeye başlanılmış.
benim size bir sorum olacak ben ne sağıma ne soluma yatamıyorum kasıklarım felaket acıyor gecenin bir yarısı uykuda olsam bile uyanıyorum benimle aynı durumda olan varmı acaba?

bende çok üzülüyorum ama daha ağzıma koyamadım cevizi:(((
kiloda almamışım,bebek de almamış demekki senağlama

canım kendinizi hiç üzmeyin şu an bebek senin depolarından besleniyor , bulantıyı hemen hemen her anne adayı yaşıyor ve sağlıklı beslenemiyoruz,3. ay dan sonra iştahlar açılınca kendinizi hakim olamıyacaksınız zaten:)

selam kızlar
geçmişi okudum bi güzel:))
hep güzel haberler var çok şükür
bir kaç kişi cinsiyetini öğrenmiş
hayırlı olsun:)))darısı öğrenmeyenlere:)

kızlar benimde folik asidim bitti
10.haftanın içinde olduğu için devam edeyim diyorum

kızlar geçen misafirliğe gittim
okadar moralim bozuldu ki anlatamam
midem bulanıyor,tiksiniyorum dememe rağmen
ye ye mecbur yiyeceksin deyip durdular
tabakta değil, çay tepsisine akannehir
mantıyı döküp üstüne yoğurt zorla yedirdiler
eve dönüşte otobüste istifra ettim :sinifsinif:

niye zorla yedırırler hıc anlamam sankı kendılerının mıdesı bulanıyo

merhaba güzel anneler. nasıl gidiyor hamilelik , bulantılar bu haftalardan sonra azalmaya başlar ve yakında tamamen yokolur inş. maşallah cinsiyetlerde öğrenilmeye başlanılmış.
benim size bir sorum olacak ben ne sağıma ne soluma yatamıyorum kasıklarım felaket acıyor gecenin bir yarısı uykuda olsam bile uyanıyorum benimle aynı durumda olan varmı acaba?

bende de ilk zamanlar olmuştu rahim büyüdüğünden kaynaklanıyormuş bugünlerde hafif hafif var bebişimin hızlı büyüme dönemlerindeyiz :emir_bebek:

canım kendinizi hiç üzmeyin şu an bebek senin depolarından besleniyor , bulantıyı hemen hemen her anne adayı yaşıyor ve sağlıklı beslenemiyoruz,3. ay dan sonra iştahlar açılınca kendinizi hakim olamıyacaksınız zaten:)
inşallah canım,hiç eşerecek gibi durmuyorum
ama dediğin gibi zamanla geçecek inşallah
yeterki bebek beslensin
niye zorla yedırırler hıc anlamam sankı kendılerının mıdesı bulanıyo
canım yaşamadıkları için anlamıyorlar
on kere anlatıyorum salçadan tiksiniyorum diye
10 defada yesene diyor,sevmiyormusun diyor,hayır tiksiniyorum diyorum

evet çoğumuz bu saydıklarımızı yiyomuyor mide bulantıları yüzünden ama yememiz gerekiyor size aynı zamanda yeni çıkan bir kitabı da tavsiye etmek istiyorum,Dr. Mehmet Öz'ün Siz Bebeğinizi Beklerken isimli kitabı ve bende sipariş vereceğim bir an önce hafta sonu kitabın içindekilere baktım gerçekten bizler için müthiş bilgiler vardır,senelerdir doğru bilenen yanlışları yazıyor aynı zamanda beslenme düzeni ve neler yememiz gerektiğinden bahsediyor hatta televizyonda da izledim kendisini, o da ceviz,badem ,semizotu ,keten tohumu ve balığın hamilelikte kesinlikler tüketilmesi gerektiğini söyledi.

evet çoğumuz bu saydıklarımızı yiyomuyor mide bulantıları yüzünden ama yememiz gerekiyor size aynı zamanda yeni çıkan bir kitabı da tavsiye etmek istiyorum,Dr. Mehmet Öz'ün Siz Bebeğinizi Beklerken isimli kitabı ve bende sipariş vereceğim bir an önce hafta sonu kitabın içindekilere baktım gerçekten bizler için müthiş bilgiler vardır,senelerdir doğru bilenen yanlışları yazıyor aynı zamanda beslenme düzeni ve neler yememiz gerektiğinden bahsediyor hatta televizyonda da izledim kendisini, o da ceviz,badem ,semizotu ,keten tohumu ve balığın hamilelikte kesinlikler tüketilmesi gerektiğini söyledi.

süpersin ben 2 kitabını okudum bunu bilmiyordum yeni çıktı herhalde ilk işim almak olacaka.s.

arkadaşlar merhaba ben cts günü bebeğimin cinsiyetini öğrenmek için doktora gittim ama 8 haftalıkken kaybettiğimi öğrendim zaten ultrasound u açtığı an anladım hareketsiz yatıyordu oracıkta 8 haftalık boyutuyla çok zor bir durum ama eşim o kadar destek oldu ki çok kolay atlattım hemen aldıralım dedi acıbadem deki doktorum hemen aldı 2 saat sonra da eve geldim zaten bir kızım var 2 yaşında allah ona ve sizin bebişlerinize sağlık versin..ben artık bu topicten çıkıyorum size sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı bebekler diliyorum en içten dileklerimle hepiniz minik ellerinize kavuşun inşallah çok gönülden diliyorum kendinize ve bebeğinize iyi bakın kısa süreli de olsa tanıştığıma sevindim hepinize teşekkürler..

arkadaşlar merhaba ben cts günü bebeğimin cinsiyetini öğrenmek için doktora gittim ama 8 haftalıkken kaybettiğimi öğrendim zaten ultrasound u açtığı an anladım hareketsiz yatıyordu oracıkta 8 haftalık boyutuyla çok zor bir durum ama eşim o kadar destek oldu ki çok kolay atlattım hemen aldıralım dedi acıbadem deki doktorum hemen aldı 2 saat sonra da eve geldim zaten bir kızım var 2 yaşında allah ona ve sizin bebişlerinize sağlık versin..ben artık bu topicten çıkıyorum size sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı bebekler diliyorum en içten dileklerimle hepiniz minik ellerinize kavuşun inşallah çok gönülden diliyorum kendinize ve bebeğinize iyi bakın kısa süreli de olsa tanıştığıma sevindim hepinize teşekkürler..

Canım Allahım kızına uzun ömür versin sağlıklı bir gebelik değilmiş demek ki her şeyin hayırlısı iyi dileklerin için çok teşekkürler hayırlı zaman da sağlıklı yeni bir gebelik geçirirsin inşallah

Canım Allahım kızına uzun ömür versin sağlıklı bir gebelik değilmiş demek ki her şeyin hayırlısı iyi dileklerin için çok teşekkürler hayırlı zaman da sağlıklı yeni bir gebelik geçirirsin inşallah

inşallah cnm size de çok teşekkürler allah hepinizin bebeğine gani gani sağlık versin öptüm hepinnzi

Çok geçmiş olsun canım.. ama ne mutluki bir bebişin daha var yanında :)) daha kolay atlatacaksın umarım.. inşallah en kısa zamanda daha sağlıklı bir erkek bebek haberini de alırsın

canım çok geçmiş olsun
inşallah bir dahaki sağlıklı bir gebelik olur

Back
X