• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar.nasılsınız bakalım?ben hala aynıyım mide bulantılarla cebelleşiyorum.akşam haşlanmış mısır yedim(canınız çekmesin)sabah karnımda hafif hafif sancım oldu galiba gaz yaptı:1:

denizcim 22sine daha çok ama sana şimdiden hayırlı yolculuklar tatlım.:1hug:

cinsiyet konusunda bende heyecanlıyım tahminen erkek ama kesinleşsede yavaş yavaş hazırlanmaya başlasak.bebek battaniyesi falan yapmak istiyorum kendim ama örgü falan hiç beceremem ki çok beceriksizim :utangac:

sağol canım teşekkürler
ay bende hiç şiş ile örgü bilmem ya
tığ işi yapabiliyorum sadece :hulya:

bende ilk rüyamda kızım olmuş görmüştüm doktora gitmeden öncede oğlan gördüm doktor erkek dedi ya bakalım hayırlısı sağlıklı olsunlarda

Bende gecen ay iki gece üstüste kız couğum olduğunu görmüştüm, acaba kız mı geliyor derken gecen gece de doktora gitmeden önce erkek gördüm, dün doktora gittim büyük ihtimsl erkek dedi, hatta ultrasonda eşim bile görmüş pipisini:))) Hayırlısı olsun.
Erkek çocuk erkenden belli ediyor yani kendini..

bende ilk rüyamda kızım olmuş görmüştüm doktora gitmeden öncede oğlan gördüm doktor erkek dedi ya bakalım hayırlısı sağlıklı olsunlarda

Bende gecen ay iki gece üstüste kız couğum olduğunu görmüştüm, acaba kız mı geliyor derken gecen gece de doktora gitmeden önce erkek gördüm, dün doktora gittim büyük ihtimsl erkek dedi, hatta ultrasonda eşim bile görmüş pipisini:))) Hayırlısı olsun.
senin bebiştemi pipili olucak kaydirigubbakcemile3hayırlı olsun canımkaydirigubbakcemile5
bende rüyamda çoğunluk kız bebiş görüyom bakalım hayırlısı olsunkaydirigubbakcemile2

canım 11 haftalıkkken iyi ayırtetmişsiniz pipisini filan ben hala kafası nerde gözü nerde seçemiyorumohaoldumsmile

slm kızlar.nasılsınız bakalım?ben hala aynıyım mide bulantılarla cebelleşiyorum.akşam haşlanmış mısır yedim(canınız çekmesin)sabah karnımda hafif hafif sancım oldu galiba gaz yaptı:1:

denizcim 22sine daha çok ama sana şimdiden hayırlı yolculuklar tatlım.:1hug:

cinsiyet konusunda bende heyecanlıyım tahminen erkek ama kesinleşsede yavaş yavaş hazırlanmaya başlasak.bebek battaniyesi falan yapmak istiyorum kendim ama örgü falan hiç beceremem ki çok beceriksizim :utangac:

canım ben başladım bebeğime battaniye örüyorum,internetten buldum modelini hem kıza hem erkeğe uyan güzel bi model.allahtan elimden de geliyor.benimki de tahminen erkek.ama heycanlanıyorum artık kesinleşsede güzel güzel ciciler alsak bebişlerimizekaydirigubbakcemile2

Ben ultrason masasında direk kalbine odaklanıyorum, atmaya devam ediyor mu die, erkek işte derdi başka, doktor biraz bastırdı aletle o arada bacaklarını açtı, öle anlamışlar dün:))))
tabii kesin değil, yeni oluşmaya başlamış dedi.

Bu arada beni de ekler misiniz pls, 11 Nisin satım, 68 kiloyla da hamile kaldım, başka bir blgi gerekir mi?

canım ben başladım bebeğime battaniye örüyorum,internetten buldum modelini hem kıza hem erkeğe uyan güzel bi model.allahtan elimden de geliyor.benimki de tahminen erkek.ama heycanlanıyorum artık kesinleşsede güzel güzel ciciler alsak bebişlerimizekaydirigubbakcemile2

ooo ne güzel annemler sağolsun onlar yapacaklar bende nerde o marifet

Benim göbüş kaşınmaya başladı, arada da farkınd olmadan kaşıyorum, kızarıklıklar oluşuyor.
Çatlak olursa çok üzülürüm, lieracla başladım ben haftada iki gibi kullanıyorum.

tünaydın kızlar nasılsınız bugün:3:
cambazcım bende ilaç içerken çok zorlanıyorum meyva suyuyla zorlada olsa içiyorum sende öyle dene canımbilmiyorumkismile
denizcim sivasta kim var canım yoksa memleket orasımı sizinboshayallersmile
dirim kaç haftalık oldun sen çizelgen yok ta merak ettimbilmiyorumkismile
neva allah gönlündekini versin canımopuyorumnanaktan
canım daha çizelge yapamadım :kedi:
evlilik çizelgem duruyor :)))
10+5 deyiz canım,biz arkadan takip ediyoruz sizi:)))

ben iyiyim canım sen nasılsın bebiş büyüdükçe kasılmalar da oluyor bende de oluyor ağrı oluyor bazende

evet canım Sivaslıyım babamın halasının kızının köy kınası olacak Almanya da yaşıyorlar normalde ama annesi geçen sene vefat etti onun isteği baya kalabalık olacaz inşallah ee bensiz olmaz öğleden sonra doktora gideceğim sonuçları göstereceğim bide sorayım yol için bir ley diyecek mi inşallah demez ama
canım değişiklik olur sanada
antalya sıcaktır şimdi:)
doktorum bana yolculuklarda 45 dakikada bir mi demişti hatırlayamadım
kalk hareket et demişti kan dolaşımı için
arabayla mı gideceksiniz?

slm kızlarr herkes iyidir umarım
bende birazdan sonuçlarımı almaya gidecem inş. güzel haberlerle gelirimm :Saruboceq:

canım inşallah
güzel haberlerini bekliyorz

Sen çok sık gidiyorsun sanırım doktora, daha yeni ikili test yaptırmamış mıydın?

ikili testin sonuçlarını doktora göstermek için gittim canım
bu arada sonuç gayet iyiymiş hihoyyyt
canım değişiklik olur sanada
antalya sıcaktır şimdi:)
doktorum bana yolculuklarda 45 dakikada bir mi demişti hatırlayamadım
kalk hareket et demişti kan dolaşımı için
arabayla mı gideceksiniz?

evet canım burası baya sıcak millet tatile buraya geliyor ama ben kaçıyorum gerçi 1 hafta 10 gün kalacam ama oda yeter
doktoruma sordum az önce hiç sorun olmaz gidebilirsin dedi

Back
X