• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba güzel anneler!

Sınavlar da bitti, artık ben de tatildeyim. umarım daha sık yazma imkanım olur.

bebeklerini kaybeden arkdaslara coook gecmis olsun. bundan sonra sağlıklı hamilelikler geçirirler inş.

yaa herkes cinsiyet öğreniyor, bizim dr cinsiyetin "c"sini ağzına almadı. ikili testte free beta hcg'nin düşük olması erkek olma ihtimalini güçlendirir diye bir yazı okumuştum. test sonuçlarını telefonda değerlendirirken onu araya sıkıştırıp sordum. "yok öyle bişey" deyip kestirip attı. hastane politikası gereği 16. haftadan önce söylemiyorlarmış diye duydum ama... gıcık oldum! :oklava: şimdiden öğrenen şanslı arkadaşları bir kez daha tebrik ediyorum, hayırlı uğurlu olsun.:nazar:

ya canım bende ilk defa duydum böyle birşeyi.Okuyunca hemen baktım benimkisi 41.5 çıkmış bu değer yüksekmi düşükmü onu bile bilmiyorumbilmiyorumkismile ama birçok arkadaştan hafta olarak önde olmama rağmen ben hala öğrenemedim cinsiyeti:ecrin_bebek:

Merhaba canım hoş geldin bizim doktor hemen söyledi biraz şanslıyız söylemeyen doktorlarda varmış

hoşbulduk canım benim.yeni evin de oğluşun da hayırlı olsun inşallah:nazar: ben artık eski doktoruma gitmiycem o kesin söylemezdi ama yarın için randevu aldığım doktor 2 aylıkken bile biliyomuş cinsiyeti ve hemen söylüyomuş duyduğuma göreboshayallersmileinşallah benim kuzumu da görür:Saruboceq:

ya canım bende ilk defa duydum böyle birşeyi.Okuyunca hemen baktım benimkisi 41.5 çıkmış bu değer yüksekmi düşükmü onu bile bilmiyorumbilmiyorumkismile ama birçok arkadaştan hafta olarak önde olmama rağmen ben hala öğrenemedim cinsiyeti:ecrin_bebek:

benimki de 41.52. 50'nin altı erkek olabilirmiş. bakalım tutacak mı?

selam kızlarrrrr bugun ılk defa bulantılardan sonra tek basıma dışarı cıktım ustelık cıkmakla kalmayıp otobuse bındım gesdım ve eve gelıp yemek yaptım mutfaga gırdım yanıopuyorumnanaktan

hoşbulduk canım benim.yeni evin de oğluşun da hayırlı olsun inşallah:nazar: ben artık eski doktoruma gitmiycem o kesin söylemezdi ama yarın için randevu aldığım doktor 2 aylıkken bile biliyomuş cinsiyeti ve hemen söylüyomuş duyduğuma göreboshayallersmileinşallah benim kuzumu da görür:Saruboceq:
sağol canım amin inşallah... 2 ayda bile tutturuyorsa sana da kesin söyler o halde
benimki de 41.52. 50'nin altı erkek olabilirmiş. bakalım tutacak mı?

benim teste hcg nin karşısında 50797.0 birde 0.57 yazıyor :uhm:
selam kızlarrrrr bugun ılk defa bulantılardan sonra tek basıma dışarı cıktım ustelık cıkmakla kalmayıp otobuse bındım gesdım ve eve gelıp yemek yaptım mutfaga gırdım yanıopuyorumnanaktan
:nazar: aman nazar değmesin maşallah

kızlar herkeze merhaba:))) ben bayadır girmedim nerdeyse 100 sayfa olmuş geçmişi takip edemiyorum inşallah tüm haberler iyidir:) Ben bebişimi geçen hafta gördüm boyu 8 cm olmuş çokda sağlıklı gözüktü... dr amcası kıza benzetti kaydirigubbakcemile2 inşallah değişmez.. şimdi tekrar 1 ay nasıl geçecek yaaaa:hulya: ıkili test sonucumda yarın gelicek inşallah oda yolundadır:Saruboceq:

essab ve deniz, cevaplarınız için teşekkür ederim.
denizcim, seninkinde yazan hcg, ama benim dediğim free beta hcg diye ayrı bir değer sanırım. 0,... olan değer de herhalde free beta hcg, MoM'dır. neyse temmuz sonunu bekleyeceğiz anlaşılan.
sibush, kızına da maşallah kocaman olmuş!

oo harika, düzelmiş olmana sevindim.inşallah bulantılı dönemin tamamen geride kalmıştır.

essab ve deniz, cevaplarınız için teşekkür ederim.
denizcim, seninkinde yazan hcg, ama benim dediğim free beta hcg diye ayrı bir değer sanırım. 0,... olan değer de herhalde free beta hcg, MoM'dır. neyse temmuz sonunu bekleyeceğiz anlaşılan.
sibush, kızına da maşallah kocaman olmuş!

o zaman benim 57

Back
X