• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende bugünlerde hiç temizlik yapamıyorum zaten çalışıyorum akşam eve gidince önce biraz uzanıyorum sonra yemek hazırlıyorum ama dün belim çok ağrıdı eşim hazırladı yemeği bu akşam da gider gitmez makineye çamaşır atacağım çamaşır serme işini zaten hep beraber yaparız :1hug:

vuslat green ve deniz geçmiş olsun size a.s.
bugün ben iyiyim çok şükür kafamın ağrısı geçti dün 1 kg muz yemişimdir geçirmesi içinkaydirigubbakcemile3inşallah bu seferde kabız olmam sempatiksalakcinnibu beta hcg değeri acaba doğrumu benimkide 39 yazıyor CADIARZU

günaydın fıstıklarrr....
bebişler napıyooooo
ben de bu sabah zor kalktımmm
bursa çok sıcakkkk
hepinizi çok öpüom
benim de belim çok ağrıyoo

günaydın kızlar,
hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun .
biraz özel olacak ama size bir şey sormak istiyorum,burda her şeyi paylaştığımız için en azından sınırlı çerçevede sormak isterim yanlış anlamazsanız.
Eşinizle birlikte oluyor musunuz hamile kaldığınızdan beri,açıkçası biz olmuyoruz nedense bebeğe birşey olacakmış endişesinde olduğumuz için fakat doktorumuz bir sakıncası yok olabilirsiniz diyor,sizde böyle misiniz endişe ediyor musunuz yani bir tek ben mi böyleyim o zaman bende mi sorun var?özel oldu kusura bakmayın ...

ben de hiç olmadım
bence riski olanlar olmamalı
ben bi kanama geçirdiğim için
riske atamam
her ne kadar canım çok istese de:)

günaydın fıstıklarrr....
bebişler napıyooooo
ben de bu sabah zor kalktımmm
bursa çok sıcakkkk
hepinizi çok öpüom
benim de belim çok ağrıyoo
günaydın canım kaydirigubbakcemile5burasıda aynen yanıyor bol bol su iç sıcakta dışarıya çıkmamaya çalış:CüvCüv:

günaydın kızlar,
hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun .
biraz özel olacak ama size bir şey sormak istiyorum,burda her şeyi paylaştığımız için en azından sınırlı çerçevede sormak isterim yanlış anlamazsanız.
Eşinizle birlikte oluyor musunuz hamile kaldığınızdan beri,açıkçası biz olmuyoruz nedense bebeğe birşey olacakmış endişesinde olduğumuz için fakat doktorumuz bir sakıncası yok olabilirsiniz diyor,sizde böyle misiniz endişe ediyor musunuz yani bir tek ben mi böyleyim o zaman bende mi sorun var?özel oldu kusura bakmayın ...
bende aynı endişe içindeyim canım tek değilsin merak etme :1:bizede dktr herhangi bir sakınca olmadığını son 1 ay kalasıya kadar ilişkiye girebilecemizi söylede ama ben korkuyorum o yüzden olmuyor:kedi:aman 9 ay sabrediversinler napalım bebişimiz daha önemli:dilcikar:

günaydın canım kaydirigubbakcemile5burasıda aynen yanıyor bol bol su iç sıcakta dışarıya çıkmamaya çalış:CüvCüv:

bende aynı endişe içindeyim canım tek değilsin merak etme :1:bizede dktr herhangi bir sakınca olmadığını son 1 ay kalasıya kadar ilişkiye girebilecemizi söylede ama ben korkuyorum o yüzden olmuyor:kedi:aman 9 ay sabrediversinler napalım bebişimiz daha önemli:dilcikar:

öyle ama bu seferde eşime karşı vicdan azabı çekiyorum benim için rahat sorun yok olmasa da olur ama erkekler bizim gibi değil :kedi:

günaydın arkadaşlar.nasılsınız.benim ikinci bebeğim bu birtanede oğlum var.ikisindede kanamam falan olmadı çok şükür.biz normal ilişkiye devam ettik sorun olmadı tabi biraz daha dikkatli oluyorsun.bence çok korkmayın dikkat ettikten sonra problem olmaz inşallah.dokuz ay beklenirmi ya adamlara yazık:))

bence eşinizi de düşünün bu aç kalan birinin hırsızlığa yönelmesi gibi birşey.hamilelikte kimse isteyerek beraber olmuyodur ama sonuçta bu erkekler için yeme içme kadar zaruri bi ihtiyaç drun önerdiği sınırları aşmadan yapmakla da bişey olcağını sanmıyom ben

günaydın arkadaşlar.nasılsınız.benim ikinci bebeğim bu birtanede oğlum var.ikisindede kanamam falan olmadı çok şükür.biz normal ilişkiye devam ettik sorun olmadı tabi biraz daha dikkatli oluyorsun.bence çok korkmayın dikkat ettikten sonra problem olmaz inşallah.dokuz ay beklenirmi ya adamlara yazık:))

bence eşinizi de düşünün bu aç kalan birinin hırsızlığa yönelmesi gibi birşey.hamilelikte kimse isteyerek beraber olmuyodur ama sonuçta bu erkekler için yeme içme kadar zaruri bi ihtiyaç drun önerdiği sınırları aşmadan yapmakla da bişey olcağını sanmıyom ben

evet haklısınız kızlar,teşekkür ederim a.s.

Kızlar konuyla ilgili bişey söylemek istiyorum biz eşimle ilişkiye devam ediyoruz yalnız sadece biraz seyrelttik ve dikkatliyiz.Tabi düşük tehlikesi olanlar için değil bu sözüm.Ama ben çocuktan sonra evliliği bozulan ve düzelsede eskisi gibi olmayan çok evlilik gördüm.Bunun en baş nedenininde araya konulan uzun ayrılıkların(cinsel anlamda) olduğunu düşünüyorum.Çünkü 9 ay hamilelik doğum sonrasıda 2 aya yakın dersek neredeyse bir yıl ayrı kalmak demektir.Zaten erkekler doğum sürecinde çoğunlukla kendilerini yanlız hissediyorlarmış birde böyle olursa gerçekten hiç hoş bir durum değil.Açıkcası bende böyle birşey istemiyorum.Bayanların bu konuda yanlış yaptığını düşünüyorum.Bende ilişkimizde hiçbişeyin değişmediğini çocuğun bizi sevgili olmaktan uzaklaştıramayacağını eşime gösteriyorum.Tabi bunlar benim düşüncem.benim mutlu olmam ve çocuğumuda mutlu eebilmem için mutlu bir yuvada olmam şart.Bence olayı birde bu boyuttan düşünün. Tabiki sağlık sorunu varsa o çok ayrı.Ben normal hamileliklerden bahsediyorum.

doktorum banada birlikte olmamızda bir sakınca olmadığını söyledi.nettede araştırdım dikkatli davranıldığı sürece hamileliğin hiçbir ayında cinsellik zararlı değilmiş.sonuçta vücudun doğal ihtiyaçlarından biri yani.
hem bu bebişlerde o şekilde oldular dimi ama :1:

Back
X