- 7 Kasım 2025
- 38
- 52
- 3
- 38
- Konu Sahibi denizzehra
- #5.821
Kalbini ferah tutİnsan rahat edemiyor bu tedirginlikle zamanda geçmiyor risk çıkarsa zaten sonlandırırım bençok zor ilerisi için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalbini ferah tutİnsan rahat edemiyor bu tedirginlikle zamanda geçmiyor risk çıkarsa zaten sonlandırırım bençok zor ilerisi için
Arnavutköydemisiniz doktorunuz kimBugun arnavutköyü tavaf ettim dolandım gezdim ama sorsan keyif aldım mı yok bu günleri dolu dolu değerlendirmeye çalışıyorum uygulamaya alışmaya çalışıyorum sizlerle konuşmak iyi geldi kızlar
ay ne guzel soru bende baska gebeleri cok merak ediyorumKızlar özel değilse kilo alan oldu mu kaç kilo aldınız özellikle 14-15-16. Haftadakilere sesleniyorum merak ettimmtabi her vücut bünye farklıdır
![]()
hah cok degil17. haftadayım 4 kilo aldım nolur biri moral versin çok değil desin![]()
Yillarin durus sekli biranda birakilmiyor ben hala oyle duruyorum ama aylar ilerledikce zaten istesekte yapamicaz bu hareketi , endise etmeyelimKızlar biriniz daha yazmıştı, ben sürekli farkında olmadan karnımı içeri doğru çekerken kasılı buluyorum kendimi; farkeder farketmez salıyorum ama çok fazla yaşayınca merak ettim; bu geçici bişey mi acaba ya, alışkanlık mı oldu nedirinşallah bir zararı olmuyordur, farketmeden yapıyorum
Merhaba ben bio oil turuncu olandan kullaniyorum, simdilik bir catlak vs yok ama guzel nemlendiriyor. Fiyat noktasinda da cok pahali degil.. olacaksa olacak zaten yapacak birsey yok ama kremlenmek gobusume dokunmak bana iyi geliyor acikcasiMerhaba, herkese günaydınGebelikte çatlak ile ilgili doktoruma sorduğumda gebetikte varsa her türlü çatlak oluyor, kullanılan yağ ve kremler sadece çatlams sürecindeki gerginlik ve kuruluk hissini azaltmak için dedi. O yüzden onlara o kadar para vermek yerine doğal yağ ve kremlerden önerdi. Siz neler kullanıyorsunuz? Ve hangi markaların, doğal da olsa içerik ve marka yine de öok önemşi tabii
Bende panaromaya kan vermistim, 10. Gun doktorum yazmisti, bence sizde alirsiniz sonucu bugun yarinKızlar panaromaya 10 gün önce kan verdim kargodanda takip ediyorum geçen perşembe ulaştı ellerine ne zaman çıkacak bu sonuç sizin kaç günde çıkmıştı? çok heyecanlıyım![]()
Aldım çok şükür bugün sabah temiz çıktıBende panaromaya kan vermistim, 10. Gun doktorum yazmisti, bence sizde alirsiniz sonucu bugun yarinhayirla guzellikle gelir haberleriniz
![]()
icinden terslemek geliyorsa tersle, hicc tutma icinde kalmasin birtanem, sen sinir olacagina onlar sana olsun bosverKızlar beni çok rahatsız eden bir konu var, sanki herkes erkek çocuğu olacaklara allah yardımcın olsun çok zor gibi sözler söylüyor, bugün yine o tarz bişey duydum ağladım. Zaten zar zor tüp bebekle hamile kaldım böyle duyunca sinir oluyorum ters cevap veresim geliyorerkek çocuğu olanlar özellikle sorum size gerçekten çok mu zor
11+2ydi sorduğum ultrasonDefalarca sordum hep kız dedi ama bilemiyorum ki kaç haftalikken sordun bu yapay zeka benim ömrümü yedi he![]()
Cok tatli sicakkanli bir kiz canlaniyor gozumde bu isimdeBiz Rüya düşündük kızımızın adını
Göbüşe dokunmak detayı beni benden aldıMerhaba ben bio oil turuncu olandan kullaniyorum, simdilik bir catlak vs yok ama guzel nemlendiriyor. Fiyat noktasinda da cok pahali degil.. olacaksa olacak zaten yapacak birsey yok ama kremlenmek gobusume dokunmak bana iyi geliyor acikcasisusam yagida cok iyi geliyor diye duydum cilt gerginligine aklinizda olsun
Eveet ben de yarın 14’e giriyorum, tahminen kız diyorlar ama kesin konuşmak için daha erken diyorlarYarın 14. Haftaya giriyorum hala cinsiyet öğrenemedik :) var mı bizim gibi bu haftalarda hala bekleyenler?
Diğer çocuklarınızın adı ne ,onlar mi koydu ismini Rüya güzel ama rüyalar,masallar,kumsallar bana narin çok duygusal ,hayalci gibi geliyor hepBiz Rüya düşündük kızımızın adını
Bunu duymak iyi geldi yalnız değilmişimYillarin durus sekli biranda birakilmiyor ben hala oyle duruyorum ama aylar ilerledikce zaten istesekte yapamicaz bu hareketi , endise etmeyelimben de hala karnimi cekerken buluyorum kendimi
![]()
Canımm merhaba, biz de arkadaşlara haber saldık puset, gögüs pompası, mama ısıtıcı ve biberon sterilazatörü gibi bir kaç parça toparladık. Puset cybexti, yurtdışından arkadaşımıza da cybex araba aldırdık kasım indirimlerinden. Bizim de evimiz çok küçük başta park yatak düşünüyoruz yalnızca. Taşınınca oda ayarlayacağız. Şu an en büyük parça araba koltuğu var, onu araştırıyoruz. Diğer şeyleri de yavaş yavaş alacağız ateş ölçerdir vs. Kıyafet gibi küçük şeyleri sonlara bırakmayı planlıyorum hediye de çok gelir. Bizim ilk çocuk, umarım fikir olmuştur. Deneyimli anneler daha iyi cevaplarKizlar merhaba herkese guzel bir aksam diliyorum. Biz daha hic birsey almadik illaki alacaz ama nerden başlıcan hic bilmiyorum20-24 haftalik olayim ondan sonra ufak tefek alisveris yaparim diye dusunuyorum.. birde bu bebek sektoru oyle birsey ki cesit cesit turlu turlu cok kafa karistirici
ben hemen oda da yapmayi dusunmuyorum acikcasi bir park yatak alirim bir sure oyle idare ederim sonrasina bakarim. Arkadaslara dostlara soyledim yeni dogum yapanlarin bebegi olanlarin eskilerine talibim , bizim burda bir laf vardir: cocugun giydigi haram yediği helaldir diye ona istinaden toplayacam birseyler
siz ne dusunuyorsunuz ? Nerden baslamak lazim?
Bende bende bende kendimi tanıyamıyorum bebis beni çok değiştirdibir adet zamanı reçele abanirdim birde hamileyken annemler kiz geliyor dediler kızlar tatlı erkekler eksi istermiş ama hepsi hurafe gibi geliyor
Çok değil kızlar ya herkes az kilo alacak değil inan doğumdan sonra veriliyor takmayın kafanızaA
hah cok degilben 14. Haftadayim 4-5 kilo aldim
![]()
lutfen sende bana cok degil dermisin
![]()
Yok hepsi farklı isimler büyük kızım damla ortanca Berivan küçük kızım ela babası hiçbirine isim bırakmadı bu kızımızı o bıraksın içinde kalmasınDiğer çocuklarınızın adı ne ,onlar mi koydu ismini Rüya güzel ama rüyalar,masallar,kumsallar bana narin çok duygusal ,hayalci gibi geliyor hep
Bağcılar ile esenler arasında ışık tip merkezi Muhammed metin gür ne doktorlar dolandım bacim bir bilsen ama bu doktor varya öyle bir güzel ilgileniyor ki işinin ehli bir dene istersen sen konum olarak nerdesinArnavutköydemisiniz doktorunuz kim
Bende Avrupa’ya yakası doktor arayışındayım.Doktorumdan çok memnunum ama ev ile hastane arası çok uzak