• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aaa ne guzel bende bu topıkte hiç Ankaralı yok dıyodum
Canım ben Mesa Hastanesine gidiyorum.Dr.Tamer Bilensoy'a.memnunum şimdilik.Başka bir doktoa gıtmedıgım.

mesa'da burcu hanıma gitmiştim ben de ilk muayenemde,ama bizim sağlık sigortamızda bir sorun olduğu için mesadan vazgeçtik.şimdi akaya gidiyorum ben de.

zap canım bütün devlet hastaneleri aynı değil
2 li 3 lü testi devlette yapıyor diye biliyorum ben

cambaz geçmiş olsun canım benim
çin yağını alnına mı sürüyorsun?

evet canım pamuğa birkaç damla damlatıyorsun,sonra da alnına ve ensene sürüyorsun,yarım saat içinde ağrıdan eser yok:1:

ben daha ikili testimi yaptırmadım,bu hafta sonu randevumuz var ozaman yapılacak.inşallah bir aksilik çıkmaz.sonra da hemen memlekete gidicem annemlerin yanına biraz tatil yapayım diyorumkaydirigubbakcemile3

ben daha ikili testimi yaptırmadım,bu hafta sonu randevumuz var ozaman yapılacak.inşallah bir aksilik çıkmaz.sonra da hemen memlekete gidicem annemlerin yanına biraz tatil yapayım diyorumkaydirigubbakcemile3

canım seninki kaç haftalıktı?
ikili testi ben de yaptırmadım daha
akaydan memnunmusun?
bende tatile gidicem :hulya:
denize girermiyim bilmiyorum :kedi:

Burcu hanım ıcınde cok ıyı doyorlar, Akay ve başkentte ıyı dıye duymustum.
kk dan bir arkadaşım gidiyor burcu hanıma
memnundu diye biliyorum
bende mesayı düşündüm ama özel sağlık sigortası için geç kaldım biraz
başkentte esra hoca var,şimdilik iyi gidiyor

denize girmemeyi mi düşünüyorsun ben hazirandan beri her hafta sonu denizdeyim eylüle kadar da girerim sanırım zemuszemus

:))))
canım ben bi balayında havuzda mikrop kaptım
topu topu 2-3 kere girmişimdir,oda sabah girdim su temiz diye:)
denizden bişey olmaz aslında ama hep içimde bi korku var :kedi:
keşke bende deniz kenarında bir ilde yaşasam

:))))
canım ben bi balayında havuzda mikrop kaptım
topu topu 2-3 kere girmişimdir,oda sabah girdim su temiz diye:)
denizden bişey olmaz aslında ama hep içimde bi korku var :kedi:
keşke bende deniz kenarında bir ilde yaşasam

ay bende de balayında havuzda mikrop kapıp mantar oluşmuştu ne çekmişdim ya o yüzden havuza girmiyorum ama şansıma eve geldiğimizde gösterdi kendini balayımız güzel geçti

bende evde rahatsızlandım
aquaparkları görünce dayanamıyorum napim :kedi:

ay bende bayılıyorum su kaydıraklarına ama şimdi mümkünatı mı var kaydirigubbakcemile3

denizi seviyorum dün akşam belim ağrımıyor olsaydı gidecektik aslında

ama eskisi kadar yüzemiyorum tabi sanki üstümde bir yük var diyorum yoruluyorum kaydirigubbakcemile3

canım seninki kaç haftalıktı?
ikili testi ben de yaptırmadım daha
akaydan memnunmusun?
bende tatile gidicem :hulya:
denize girermiyim bilmiyorum :kedi:

canım ben 12 haftalık oldum,bu haftasonu 13 olur heralde.akay da tolga beye gidiyorum,çok memnun kaldım gerçekten hastane olarak da,doktor olarak da çok iyi.
biz de tatile çıkalım bodruma gidelim dedik ama ben korktum,sıcakta kanamam filan olursa naparım oralarda dedim vazgeçtim,allahtan annemler deniz kenarındalar,hem karadeniz daha serin olur yazın.

Gebeliğin erken dönemlerinden itibaren hareket etmeye başlasa da bebeğinizin hareketlerini hissedebilmek için genelde 18. haftaya kadar beklemek zorundasınız. Bu heyecan verici tecrübe ilk gebelikte genelde daha geç yaşanır.İkinci ve daha sonraki gebeliklerinde anneler 14. haftadan itibaren bebek hareketlerini hissedebilirler. Ancak bazı hamilelerde 20. haftaya dek bebek hareketlerinin hissedilmemesi de mümkündür.

ay bende bayılıyorum su kaydıraklarına ama şimdi mümkünatı mı var kaydirigubbakcemile3

denizi seviyorum dün akşam belim ağrımıyor olsaydı gidecektik aslında

ama eskisi kadar yüzemiyorum tabi sanki üstümde bir yük var diyorum yoruluyorum kaydirigubbakcemile3

:kedi:
valla bende bayılıyorum,
bebek biraz büyüyene kadar bana yok artık kaydırak felan

Bende de fena migren var.Deneyeceğim o çin yağını.Bende migrenim tutunca soğuk birşeyler koyup gözümü kapıyorum.Biraz ferahlatıyor.

Bende de fena migren var.Deneyeceğim o çin yağını.Bende migrenim tutunca soğuk birşeyler koyup gözümü kapıyorum.Biraz ferahlatıyor.

ahh canım bilmez miyim.benim bir gün ağrımıyorsa ertesi gün mutlaka sabahın köründe ağrıyla uyanıyorum.dün mesela yattım akşama kadar,bugün iyiyim.çin yağını bir iki damla damlat bir pamuğa alnına,ensene sür,üzerine de ıslak bir bezle sar biraz yat.gerçekten yarım saat içinde ağrının hafiflediğini hissediyorsun.ama sürdüğün yerler yanıyor biraz acı biber değmiş gibi,ama inan o bile rahatlatıyor ağrıyı,dene bence mutlaka:emir_bebek:

Gebeliğin erken dönemlerinden itibaren hareket etmeye başlasa da bebeğinizin hareketlerini hissedebilmek için genelde 18. haftaya kadar beklemek zorundasınız. Bu heyecan verici tecrübe ilk gebelikte genelde daha geç yaşanır.İkinci ve daha sonraki gebeliklerinde anneler 14. haftadan itibaren bebek hareketlerini hissedebilirler. Ancak bazı hamilelerde 20. haftaya dek bebek hareketlerinin hissedilmemesi de mümkündür.
benim hissetmeme az kalmış hihoyyytzaten şimdi bile ufak ufak seğirmeler var kaydirigubbakcemile3

ahh canım bilmez miyim.benim bir gün ağrımıyorsa ertesi gün mutlaka sabahın köründe ağrıyla uyanıyorum.dün mesela yattım akşama kadar,bugün iyiyim.çin yağını bir iki damla damlat bir pamuğa alnına,ensene sür,üzerine de ıslak bir bezle sar biraz yat.gerçekten yarım saat içinde ağrının hafiflediğini hissediyorsun.ama sürdüğün yerler yanıyor biraz acı biber değmiş gibi,ama inan o bile rahatlatıyor ağrıyı,dene bence mutlaka:emir_bebek:
dün yazsaydın ne iyi olurdu ağrıdan öldüm resmen gözlerimi zor açıyordumkaydirigubbakcemileama yinede alıyım nasılsa ağrılar eksik olmuycak:1closedeyes:

Back
X