• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada herkese hayırlı cumalar diliyorum biraz geç oldu ama yerimseniben bugün arkadaşta misafirdim yine bi güzel laklak yaptık iyi oldu en azından bir süreliğinede olsa bulantımı unuttum.
birde bugün sabahtan beri başımda çok şiddetli bir ağrı var kafamçokkarıştı

Kızlar ojenin hamilelikte zararı var mıdır? sürdüm şimdi korktum mafoldumben

Merhaba bir siteden aldigim bilgiyi aktariyorum.

"Hamilelikte oje kullanan bayanlar için aseton adlı temizleyici maddenin kullanılması risk teşkil edebilir fakat kullanıldıktan sonra bol suyla yıkanması durumunda izin verilebilmektedir. Tırnakta bir haftadan fazla kalmamak koşuluyla sadece kaliteli ojeler kullanılabilir."

Ben şimdiden geceleri uyuyamıyorum yataktan dönünce hemen uyanıyorum ilk başlarda unuturdum hamile olduğumu ama şimdi hemen aklıma geliyor acaba üstüne mi yatıyorum eziliyor mu sırt üsttü de yatamıyorum uzun süre

ben bayağıdan beri yüz üstü yatamıorum hep sırt üstü..sırt üstü yattığım içinde başım ağrıo sbah uyandığımda:(

günaydınn hanımlar.
valla ben hala yüzüstü yatıyorum sağa yatıyorum olmuyor sola yatıyorum olmuyor yüzüstü uyuyabiliyorum ancak :kedi:

ben bayağıdan beri yüz üstü yatamıorum hep sırt üstü..sırt üstü yattığım içinde başım ağrıo sbah uyandığımda:(

merhaba güzel anneler...
bnde 2011 ocak annelerinden olacağım inşallah..
en az siz kadar heyecanlıyım..bnde buraya katılabilirmiyim????
sevgiler...

ben hala yuz ustu yatıyorum
karnım çıkmadıgı ıçın
ama bacagının altına mınder koyuyorum 1 aydır
rahat oluyor:lepi:

Back
X