- Konu Sahibi teknekazintisii
- #4.901
Merhaba arkadaşlar. Bizim de dogum tarihimiz 2 şubat görünüyor ama sanırım ocakta dogacak bebegimiz :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar uzun zamandır yoktum.biraz okumaya çalıştım.herkes iyi maşalah. biz 10 gün önce kayınpederimi kaybettik eşim çok üzgün.tabii bende.ama herşeye alışılıyor.ikili testin sonucunu ancak aldık iyiymiş bir sorun yokmuş.doğru dürüst sevinemedik bile.
günaydın kızlar uzun zamandır yoktum.biraz okumaya çalıştım.herkes iyi maşalah. biz 10 gün önce kayınpederimi kaybettik eşim çok üzgün.tabii bende.ama herşeye alışılıyor.ikili testin sonucunu ancak aldık iyiymiş bir sorun yokmuş.doğru dürüst sevinemedik bile.
Cok tesekkur ederim yorumlariniz ve tavsiyeleriniz icin. Pek dinlenmem mumkun olmuyor camasirla da ugrasiyorum temizlikle de, kanamam devam etmedi cok sukur korktugum olmadi. Herkesin saglikli ve iyi olmasi cok guzel :) bizim de erkek mi kiz mi muammasi devam ediyor ben inatla erkek diyorum erkek hissediyorum.
Ayrica mérak ettigim bisey var kizlar ultrasonda bebeklerinizin basi ne tarafta ayaklari ne tarafta oluyor? Bbebegim iki hafta once basi sagda ayaklari soldaydi onceki gece gitigimizde basi solda ayaklari sagdaydi acaba bu kadar kucukken donmesi mumkun oluyor mu yoksa ultrason makinasi degisince ekran goruntusude degisiyor mu?
merhaba canım. şuanda belli olmas nerde oldukları. çünkü içinde bulundukları alan geniş ve çok dönmeleri normal. hatta doktorum ense kalınlığını ölçecekti ama 15 dk uğraştı çok hareketli dedi ekrandan baktığımızda çok dönüyordu kaydirigubbakcemile3
ve bu kadar harekete benim bulantılarımın hala devam etmesi normalmiş...
Allah ım sağlıcakla kucağımıza almyı nasip etsinde en önemlisi o boshayallersmile
biz ikili tarama testimizide yaptık sonuçlar iyi çıktı.1 ay sonra 3 lü tarama yapılacakmış inş tüm sonuçlar hepimisin iyi çıkar. :Saruboceq: