• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ya gece uyuyamamaktan ben de sıkıldım gece 3de gözüm bi açılıyo cin gibi sanki tüm uykumu almış gibi uyuyana kadar bi sürü zaman geçiyor bir de çok sıcak cam açık yatıp üstümde açık yatmaktan grip olmuşum zaten.ama hala da cam kapalı yatamıom eşim kapatıyo o uyuyunca ben dayanamayıp bi daha açıyom.allaha şükür ki hamileliğimizin son dönemleri kışa gelecek yoksa hiç dayanamazdık heralde

bende iiim canım bebişimde iii perşembe günü kontolumuz war bakalm görücem bebişimi iidr inşş...ikili testmide yapar belki doktr

kızlar ya gece uyuyamamaktan ben de sıkıldım gece 3de gözüm bi açılıyo cin gibi sanki tüm uykumu almış gibi uyuyana kadar bi sürü zaman geçiyor bir de çok sıcak cam açık yatıp üstümde açık yatmaktan grip olmuşum zaten.ama hala da cam kapalı yatamıom eşim kapatıyo o uyuyunca ben dayanamayıp bi daha açıyom.allaha şükür ki hamileliğimizin son dönemleri kışa gelecek yoksa hiç dayanamazdık heralde

aynen canım yaa bende uyku sorunu yaşıyorum gece uykularım bölük bölük gündüz uyukluyorum. gündüz uyuyunca bu sefer gece bölünüo napcas bilmem. bende saklı saklı camları açıyorum kaydirigubbakcemile3 neyseki kışın doğum olacak hayırlısıyla inş. Allah ım o günleri göstersinde dayanırıs inş.
arkadaşlar sizde de miğde yanması filan varmı hala bulantılar devam ediyomu???
az önce yine çıkardım miğdem çok fena yanıo bişey yemek gelmio içimden zorla ayakta durabilmek için 2-3 yudum bişiiler yiyiyorum.
tek ben mi bööleyim yoksa aynı sorunlar sizde de var mı??
birde benim burnum tıkalı az az akıo internetten araştırdım hamilelikten olabiliomuş...

günaydınnnnnn,
tembel anne ve bebişi uyandı ve şimdi aranızda!
yakınlarını kaybeden arkadaşlara başsağlığı diliyorum.:Saruboceq:
dün kk'de çalışma vardı, epey uzun sürdü. gece sayfa maviydi ama yine eski haline dönmüş. ben de bizim topicteki erkek bebişlerin mucizesi karşısında böyle yaptıklarını düşünmüştüm :roflol: :roflol:

aynen canım yaa bende uyku sorunu yaşıyorum gece uykularım bölük bölük gündüz uyukluyorum. gündüz uyuyunca bu sefer gece bölünüo napcas bilmem. bende saklı saklı camları açıyorum kaydirigubbakcemile3 neyseki kışın doğum olacak hayırlısıyla inş. Allah ım o günleri göstersinde dayanırıs inş.
az önce yine çıkardım miğdem çok fena yanıo bişey yemek gelmio içimden zorla ayakta durabilmek için 2-3 yudum bişiiler yiyiyorum.
birde benim burnum tıkalı az az akıo internetten araştırdım hamilelikten olabiliomuş...

ay cnm bnmde tıkalı bazen de akıo falan hapşuruorum 3n gündr böle demek ondanmış bnde diorum neym war

Deep olabilir valla :1:
ocak ayı erkek ayı olacak:)))

hunny bendede var mide yanması
bulantı yok ama midemde garip bişeyler oluyor
tam ne olduğunu da anlamıyorum
ya 3 ay oldu hala canlanamadım ben senağlama

bende iiim canım bebişimde iii perşembe günü kontolumuz war bakalm görücem bebişimi iidr inşş...ikili testmide yapar belki doktr
canım ben cumartesi bebeklerimi gördüm nasıl hareket ediyolar kıpır kıpırlar yerinde durmuyolar gözümün önünden hiç gitmiyo inşallah ikili testin de iyi geçer canım
canım benim bulantılar had safhada kilo kaybediyorum sürekli benimde içimden yemek gelmiyor ama eşim sabah tost yapmış onu yiyebildim allah şükür dün maden suyu içeyim dedim midemde ne varsa geri geldi demek ki bana pek yaramıyor ama içerken öyle iştahlı içtim ki
ay cnm bnmde tıkalı bazen de akıo falan hapşuruorum 3n
gündr böle demek ondanmış bnde diorum neym war
ben de aynıyım

kızlar madensuyu ve ilaç hariç (çünkü bunları kullanıyorum)mide yanması için tavsiyesi olan varmı midem ağzıma geliyor cayır cayır yanıyor boğazım ay bu bebişim çokmu saçlı olucak nedir :bbo:

ay cnm bnmde tıkalı bazen de akıo falan hapşuruorum 3n gündr böle demek ondanmış bnde diorum neym war

bende kaç haftadır çekiyorum bide burnum tıkandığında genzim akıo oda miğdemi bulandırıyo kafamçokkarıştı acaba dedim camlar filan açık yatıyorum ondandır die eşimin yanında da bişey diemedim ama araştırınca öğrendim hormanlardan böle kaynaklanıomuş kaydirigubbakcemile3 neyse ki üşütme filan deilmiş....

bursa da olan arkadaşlar çekirge sigorta hastanesinde doğum yapan tanıdıklarınıs var mı nasıl acaba??

Back
X