• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

herkeze slm güzel anneler...ben yine 1 haftadır kayınvalidemde kaldım.dün gece eve döndük ama artık ne kanama nede akıntım var.herşey yoluna giriyo galiba.bayağ ayağada kalktım hatta.evin içinde ufak tefek işler bile yapıyorum
.bu arda bu akşam dr kontrolümüz var.15 gün önce gitmiştim dra .çok merak ediyorum bebeğimi.kötü bişeyle karşılaşcam diye ödüm kopuyo.allahım hepimize yardım etsin.2 li testte yapılcak kısmetse.heycandan akşamı nasıl etcem bilemiyorum.

cnm senn demi kanamalarn wardı bnm kanamam yoktu ama kahwerengi akıntım wardı progestn alıorum sen hangi doktora gidiosun
inş ii hbrlerle gelirsin içini ferah tut tatlım

sağolun kızlar bu ara daha iyiyim hayrancım ben 13hafta olana kadar bulantı devam etti ama 5 6gündür kusmam azaldı bazen günde 1defa çıkarıyorum bazen hiç.ama geçen akşam yediğim mi dokundu ne oldu anlamadım 4defa çıkardım.inş seni de hafifler hatta geçer

cnm senn demi kanamalarn wardı bnm kanamam yoktu ama kahwerengi akıntım wardı progestn alıorum sen hangi doktora gidiosun
inş ii hbrlerle gelirsin içini ferah tut tatlım

cnm takip ediyorum sayfayı ben sürekli ama yazamıyodum mide bulantısından.seni biliyorum hiç endişelenme.benim kanamalarım oldu.öle kahverengi akıntı falan değildi yani.şubat başındada düşüğüm var.şimdiye kadar nasıl geldik bilemiyorum valla.rabbime şükürler olsun.
şimdiye kadar jimerde jale hn a gidiyodum ama hoşuma gitmeyen bişey oldu.ve bu günkü randevumu cenk aşkalliden aldım.bi bakcaz bu akşam.çok methini duydum.sen kime gidiyosun.dr işide çok zor valla.iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.hepimiz ocakda bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz inşallah...

Denizcim bende bu knuda anneme güveniyorum. 1-2 hafta önce annemle inrernetten modeller bakmıştık ama pek beğendiremedim anneme birşeyler :hulya:

Ayın 20 sinde muayenemiz var bu sefer kesinleşir cinsiyeti büyük ihtimal diğer topiklerde okudum bazı erkekler kıza dönüşmüş o ihtimale karşı hiç bir şey almadım da ördürmüyorum da

sağolun kızlar bu ara daha iyiyim hayrancım ben 13hafta olana kadar bulantı devam etti ama 5 6gündür kusmam azaldı bazen günde 1defa çıkarıyorum bazen hiç.ama geçen akşam yediğim mi dokundu ne oldu anlamadım 4defa çıkardım.inş seni de hafifler hatta geçer
inşallah geçer canım ikiz annelerinin bulantısı daha çok olurmuş doktorum öyle dedi gerçekten de öyle afedersin ama sarı bişey geliyo midemden galiba bu şey bulantı yapıyor bana bulantı ilacını yeni verdi doktorum eşim henüz almadı bugün alacak ismini de bilmiyorum
gerçekten hamilelikte bulantı gerçekten çok zorluyor
canım bir de sen 10 dkdan fazla ayakta kalınca yoruluyormusun kapalı mekanlarda bunaltıyo beni toplu alışveriş merkezlerine girmeiyorum bu yüzden

kızlar bu arada kıyafet konusunda napıyosunuz.benim son bir haftadır karnım bayağ şişti.sadece eşohman giyebiliyorum.pantalon alsammı acaba daha erkenmi.kışın geçircez hamilelikleri şimdi sezon ürünleri vardır mağzalarda.beklesekmi,sizler naptınız

Ayın 20 sinde muayenemiz var bu sefer kesinleşir cinsiyeti büyük ihtimal diğer topiklerde okudum bazı erkekler kıza dönüşmüş o ihtimale karşı hiç bir şey almadım da ördürmüyorum da

gerçekten mi canım?
ilk defa duyuyorum
4 aydan önce kesin olmuyor ozaman?

kızlar güneş kremi kullanıyormusunuz?
abim kafamı karıştırdı,A vitamini varsa,kana karışıyor
zararlı gibi bişeyler dedi :bbo:

kızlar bu arada kıyafet konusunda napıyosunuz.benim son bir haftadır karnım bayağ şişti.sadece eşohman giyebiliyorum.pantalon alsammı acaba daha erkenmi.kışın geçircez hamilelikleri şimdi sezon ürünleri vardır mağzalarda.beklesekmi,sizler naptınız

canım karnın çok şiştiyse al istersen ama şimdi alacağın kıyafetler daha çok yazlık olacağı için kışa pek kullanamayabilirsin ben de almak için sabırsızlanıyorum ama gereksiz harcama da yapmak istemiyorum ona vereceğim parayla kullanacabileceğim yeni bir tane daha alabilirim

gerçekten mi canım?
ilk defa duyuyorum

canım benim de aklıma geldi doktoruma sordum kullanabilirsin dedi hatta kullanılmasını tavsiye etti gebelikte oluşan lekeler güneşle daha da kötüleşebiliyormuş

canım benim kıyafetlerim oluyor hala
ama genelde etek giyiyorum rahat olduğu için
1-2 hafta sonra tuniklerden alıcam,pantolon olarakta kalın kışlık alıcam
canvas türü,yazında giyerim
bu arada kızlar hamilelikler de çok pahalı

Ben pantolon almayı düşünüyorum lcw kot hamile pantolonları var kışında giyilir benimde göbek aldı başını gidiyor basketbol topu gibi duruyor
gerçekten mi canım?
ilk defa duyuyorum

evet canım hatta bir tane arkadaşım mavili mavili erkek cicileri almıştı önce şimdi de pembişlere dönmüş kaydirigubbakcemile3

canım benim de aklıma geldi doktoruma sordum kullanabilirsin dedi hatta kullanılmasını tavsiye etti gebelikte oluşan lekeler güneşle daha da kötüleşebiliyormuş
bende gebelikte oluşan lekeler için kullanmaya başlamıştım aslında canım
zaten yüzümde hafif güneş lekeleri var:((

canım karnın çok şiştiyse al istersen ama şimdi alacağın kıyafetler daha çok yazlık olacağı için kışa pek kullanamayabilirsin ben de almak için sabırsızlanıyorum ama gereksiz harcama da yapmak istemiyorum ona vereceğim parayla kullanacabileceğim yeni bir tane daha alabilirim

aslında daha kışa çok var
ağustos,eylül,ekim 3 ay
nerdeyse 6 aylık olmuş olucaz
mecbur yazlıkta almamız gerekecek
ama ben alacağım tunikleri/gömlekleri kışında giyebileceklerimden alıcam
üzerine ceket/hırka giyerim

kızlar merhaba benim bulantuılarım tam gaz sürüyor 3. aydan sonra kesiliyor dedikleri için kendimi sabretmeye alıştırmıştım az kaldı diye ama sizlerin yazdıklarını görünce morallerim bozuldu demkki süredebiliyor.Bende aşırı bir yorgunlukta var banyoyu bile ayakta yapamıyorum artık düşünün. Birde mide bulantısına ben çözümü ekşi kara erikte buldum.Onların sertlerinden 1 tane yerseniz benim bulantımı bayağı hafifletiyor.Herşeyi deneye deneye denek maymununa döndüm ya:( yemediğim şey kalmadı.Tek tesellim bulantım devam ettiği müddetçe bebeğimden haber alıyormuşum gibi geliyor.Hepinize sağlıklı hamilelikler

cnm takip ediyorum sayfayı ben sürekli ama yazamıyodum mide bulantısından.seni biliyorum hiç endişelenme.benim kanamalarım oldu.öle kahverengi akıntı falan değildi yani.şubat başındada düşüğüm var.şimdiye kadar nasıl geldik bilemiyorum valla.rabbime şükürler olsun.
şimdiye kadar jimerde jale hn a gidiyodum ama hoşuma gitmeyen bişey oldu.ve bu günkü randevumu cenk aşkalliden aldım.bi bakcaz bu akşam.çok methini duydum.sen kime gidiyosun.dr işide çok zor valla.iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.hepimiz ocakda bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz inşallah...

cnm sana ozel msj attm

bende gebelikte oluşan lekeler için kullanmaya başlamıştım aslında canım
zaten yüzümde hafif güneş lekeleri var:((
benim de var benim kullanmam zaten zaruri cilt hastalığım var güneş çok etkiliyo

aslında daha kışa çok var
ağustos,eylül,ekim 3 ay
nerdeyse 6 aylık olmuş olucaz
mecbur yazlıkta almamız gerekecek
ama ben alacağım tunikleri/gömlekleri kışında giyebileceklerimden alıcam
üzerine ceket/hırka giyerim
aslında doğru daha çok var yazlıklar hemen hemen ekim sonuna kadar giyiliyor bizim burda yazlık da almak mantıklı
bir de çalışıyorsan hem de çok gerekli artık göbeklerin durumuna göre hareket edicez benim göbek çıkmadı ikiz olmalarına rağmen ama ilerde nolur bilmem

inşallah geçer canım ikiz annelerinin bulantısı daha çok olurmuş doktorum öyle dedi gerçekten de öyle afedersin ama sarı bişey geliyo midemden galiba bu şey bulantı yapıyor bana bulantı ilacını yeni verdi doktorum eşim henüz almadı bugün alacak ismini de bilmiyorum
gerçekten hamilelikte bulantı gerçekten çok zorluyor
canım bir de sen 10 dkdan fazla ayakta kalınca yoruluyormusun kapalı mekanlarda bunaltıyo beni toplu alışveriş merkezlerine girmeiyorum bu yüzden

ya zaten hamilelikten önce de ben bi dükkanda 15dkdan fazla kalamazdım şimdi bu daha da arttı yanımda biriyle bi yere gitsem hemen ben oturuyom ona sen bak diyorum o bakıyo ben öle iş bitene kadar bekliom valla bulantıya ilaç vs bana hiç fayda etmedi zamanı gelene kadar çektim şimdi hafifledi şükür ki

bir arkadaşım bana deodoran roll on falan kullanma zararlı dedi
şaşırıp kaldım ben de doktora sordum doktor benle dalga geçti dişlerini de fırçalayabilirsin dedi izin veriyorum
arkadaş yüzünden dalga geçti doktor benle ya ben de kullanıyom rahatlıkla

Back
X