slm kızlar nasılsınız?
evet dirimcim aynen öle bırden bıre gelıstı hersey hepınızıe cok tsk ederız bu arada cınsıyetımız keınlestı bızım kızımız gelıyormus
sirinem hayrlı olsun canım demek kız geliyor ne güzel ne şirin olur şimdi kız bebişler :asigim:
arkadaşlar bebeklerinizin hareketlerini kaçıncı haftada hissetmeye başladınız.
geçen hafta kanat çırpıntısı gibi hissettim anlıktı sadece,bu hafta da bağırsak hareketlerim vardı çok fazla,internetten baktığımda bebeğin hareketlerinin bağırsak hareketleriyle karıştırıldığını okudum yani oğlum hareket ediyormuş meğer hihoyyyt
Benim hamilelik depresyonunu bile atmam çok zor oldu artık eşimden ayrılmayı bile düşündüm.Doğum sonrası depresyonundan korktuğum kadar doğumdan bile korkmuyorum.Allah hepimize yardım etsin.İçim sıkılıyor,boğuluyorum diyordum milletin anladığı etttiği yok
ben hamileliğimin 8.haftasında kısa da olsa bir depresyon dönemi yaşadım,çok sinirli alıngan ve ağlamaklıydım,çok şükür ki atlattım hemen hatta doktor randevusunu bile almıştım gitmedim,kendiliğinden geçti,ama senin durumun çok kötüyse uzmandan yardım al mutlaka bazen kendi başımıza üstesinden gelemeyebiliriz a.s.
günaydınlar herkese ..bebişler maşallah büyüor .Rabbim korusun hepsini..
akşam migren krizi yaşadım resmen hamilelikte şu başağrıları daha çekilmez oluyor ,, soluğu en son acilde aldım , serum taktılar içine arveles perfargal ve metpamit konuldu ,doktor bir sakıncası yok desede ben yine kendi derdimi unuttum acaba bebğe zararı olurmu diye düşünmeye başladım ,bugün randevum var gidip bebeğimi görsemde içim biraz rahatlasa çok iiolacakk
geçmiş olsun a.s.
kızlar yaa ben kilo almadım henüz ama alyansım ve bazı yüzüklerim artık olmuyolar..
sizdede aynı durum var mı??
ben sadece 1 kilo aldım her gün tartılıyorum başka kilo almamışım ama benimde ayaklarım şişiyor sempatiksalakcinni
Biz geldikkk hihoyyyt
kızlar bebişim gayet sağlıklı her şeyi tam Allah a şükür doktor teyzemiz baya inceledi
üçlü tarama yapmayacakmış dörtlü yapacakmışız üçlüden daha kapsamlıymış sonuçları da daha net oluyormuş
boyu 13 cm yaklaşık ve 126 gram
EVET BOMBA HABER İSE BİZİM OĞLAN KIZ OLDU kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
eşim baya kötü oldu erkeğe kötü alıştırmış ben baya sevindim kız istiyormuşum meğer :asigim:
deniz inanamıyorum demek senin kız size süpriz yapmış bende şimdi acaba kız mı diye düşünmeye başladım her ne kadar doktor %100 erkek desede bilmiyorum yani 14 Ağustosta randevum var,bakalım bizimki de cinsiyeti değiştirir mi :roflol:
evet bi kızda benden DEFNE geliyo
12. haftada kız diyodu yine kız dedi
iri bi kız geliyo dedi
oh ne güzel bir kız haberi daha,gözün aydın bulutcum,hayırlı olsun :1hug:
günaydın güzel anneler bu akşam gidiyoruz inşallah.... bir süre aranızda olamayacağım
canım seninde prensesin hayırlı olsun kaydirigubbakcemile2
çok sağol canım kesinleşince daha güzel oldu ya çok sevindim inşallah sonuna kadar değişmez çünkü bu sefer kaptırdım kendimi kaydirigubbakcemile2
sağol canımcım ben nedense hemen buna da alıştım meğer kız istiyormuşum içimden içimden kaydirigubbakcemile3
deniz iyi yolculuklar,kendine iyi bak :1hug:
kızlar içim sıkıldı ya

(
şuana kadar doğumla ilgili
öyle abartılı şekilde bir korkum olmadı
dün arkadaşım normal doğum yapmış
sürekli çok zordu diyor

görümcem desen oda öyle bu konuyla ilgili bişey demesem bile
öyle kolay değil o işler diyor,dinlemek istemiyorum ama sürekli
ayrıntıya girerek anlatıyor,genel söylemek gerekirse kesip dikiyolar gibi
ayrıntıyı yazmayım

herkes yaptıysa bizde yaparız öyle değil mi kızlar ama ya
dirim açıkçası ben henüz doğum zamanımı düşünmüyorum normal ya da sezeyan olsun gibi bir fikrim de yok,şartlar neyi gerektiyorsa öyle olsun diyorum,normal doğumda yapan çok sezeryanda yapan çok,ikisininde avantajı ve dezevantajı var, şu an bunları düşünüpde kendini bunaltma eninde sonunda bir şekilde doğuracağız zaten,Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah,aklına kötü şeyler getirme,şu anı yaşa bence a.s.
günaydınlar..arkadaşlar benim bir sorum var .ikili test yaptıranlar fiyatı ne kadar acaba?ikili test ense kalınlığı ölçümü ve kan tahlilimi sizin ki nasıl oldu beni bilgilendirirseniz sevinirim.
ben 90 tl ödemiştim.
Kızlar dün başka dr a gittim
oğlum olacakmışş
tebrikler bir erkek bebiş daha geliyor :teytey: Allah sağ salim kucamıza almayı nasip etsin inşallah yavrularımızı :Saruboceq:
ben şahsım adına bebişte bende gayet iyiyiz canımkaydirigubbakcemile2
yarın bebikimi görücem için heycanlıyım :lepi:
sen nasılsın canım bebişin nasılyerimsenibe
bizde çok iiiyiz cnm ii gidio yanlız kızlar bnm kafama bişi takılıo bn hç balık yiyemiorum hamile olduğumdan beri anca bir iki kez yemişimdr balık yağı hapı alıp iki gün içsemmiki haftada
benimde kafama taktığım balık yiyememek malesef bugün yemeğe çalışacağım sempatiksalakcinni
merhabalar kızlar cinsiyetlerini öğrenen arkadaşlar bebekleriniz tekrardan hayırlı uğurlu olsun...
size bi sorum olacak ben çok bel ağrısı çekiyorum sizlerdede varmı acaba??????
ilk başlarda bel ağrısı çekmiştim ama şimdilik yok şükür.
kızlar kusura bakmayın fazla yazdım sürekli giremediğim için :jeyyar:
14 Ağustosta benimde randevum var,oğlum olacak ama o gün gittiğimde cinsiyeti değiştirmezse :roflol: hayırlısı bakalım....