iyi akşamlar kızlar,
doktora gittim oğlum iyi maşallah 2400 gr olmuş boyu da 47 cm olmuş,uzun boylu olacakmış oğluşum kilomuz da normalmiş,bundan sonra bebekler günde 20 gr alırmış,40 günüm kaldı,doktorum yaklaşık 3200-3500 arası olur dedi,bebeğim baş aşağı dönmüş artık,bu iyi dedi,şimdilik her şey normal doğumu gösteriyor eğer oğlun süpriz yapmazsa dedi,2.5 hafta sonra yine randevum var ve bu sefer vajinal muayene yapacağını söyledi,çatı muayenesi olacakmışım,nasıl bir şey acaba umarım canım yanmaz,o zaman daha da netleşecek doğum şeklim,hakkımda hayırlısı olsun inşallah,bende 3 haftada 1 kilo almam gerekirken 1,5 kilo almışım doktorum dikkat et tuz ve hamur işinden uzak dur dedi zaten ne zaman dikkat etmezsem sınırı aşıyorum bu hafta hamur işi ve tatlıyı çok abarttım farkındayım,dikkat etsem iyi olacak,doğum esnasında 6-7 kilo gidiyormuş vücuttan bende baştan beri 11 kilo aldım en fazla 3 kilo daha alıp 14 kiloyla bitirebilirmişim

bu arada ben alıntı yapıp cevaplamayı beceremiyorum kızlar kusura bakmayın

vuslatcım Allah ikizlerine sağlık versin ve bir an önce birlikte eve dönersiniz inşallah,onlar topiğimizin ilk bebekleri,daha sonra doğum yapan olmadı ki inşallah erken doğum yapan olmaz herkes vaktinde saatinde doğum yapar inş.