- Konu Sahibi teknekazintisii
- #23.261
İyi geceler kizlar Bugun Kizim bizi korkuttu biraz gündüz temizlik fala yaptım cok farketmedim ama yorulmuştu heralde ki aksam 5 gibi tuvalete gitmiştim bi anda bacaklarından sular süzülmeye başladı esim evseydi Allahtan hemen doktorumu aradım ben hastaneyi ariycam Simdi sen de bi an önce git de turnusolla bi baksınlar dedi hemen hastaneye gittik bekliyolardi pedi hazırlamışlar bile ben gitmeden hemen odaya alıp nst bağladılar yarım saat izlediler kasilmam ve ağrım hiç yoktu Ela nin kalp atışları da normaldi sonra da bi yarım saat yürüttüler belki ayaktayken gelir diye ama cok sukurki bi daha gelmedi...Doktorum birikmiş bi akıntı olabilir ama yine de bol bol su iç dedi .Sukur ki atlattık ama baya panikledim daha cok erken çünkü ...İnşallah kuzucugum bi daha korkutmaz bizi de zamanında gelir :)
çok geçmiş olsun canım.. eminim cok korkmuşsundur inşallah bir daha tekrarlamaz.. saglıkla alırsın bebişi kucagına..
elifcim sanada gecmiş olsun dikkat et kendine:))) ilk dogum haberini senden bekliyorum bu aralar.. sen dogur sırada ben varım:)))))))))))
belgüünnn buralardasn galiba canım.. nasıl oldun sen? bugun gecmışı okuyamadım