- Konu Sahibi teknekazintisii
- #24.181
Hınhh aynen yaa zaten böyle bütün kötü olaylar aklımda bugün böyle insanları dövesim var.Eşim geldi yemeğimizi yedik gitti.Sofrayı topladım ama masayı kaldırmak bile istemiyorum.Çamaşırlarım falan var.Bi de odamızı değiştirdik.Bi odanın eşyalarını diğer odaya tıktık.Eşyaları yerleştirmem lazım ama içimde ne bir şevk var ne birşey .Dün eşimin babası koltuğu taşımaya geldi.Adamı gördükçe cinlerim tepeme çıktı.Bugünde eşime yaptıklarından dolayı kızıyorum.Böyle geçmişin hesabını sorasım var.
Kafam bozuk yani. Eşime dedim bugün bu halde bırakıp gidebilirim istanbula diye de haftasonu götürecek beni inşallah.
İstanbula gidince hep bugünleri düşünüp ağlamıycam .Özlemiycemde eşimi
gitsin o bayıldığı kardeşi babası baksın ona
İstanbulda üzülüp ağlayacak olursam hatırlatın bana
![]()
:))) hatırlatırız şekerim
pazar gunu esım annesı babası eve bakmaya gıttıler.bende kendı annemlere gıttım.bız esımle bı kac sey planlamıstık evle ılgılı. eşimin annesı dun baktım anlatıyorr.babasıyla konusmuslar sunu soyle yaptıralım bunu böyle yaptıralım.vestıyerı koşelı dönelım köşeye süs felan koyarsın..vs demeye başladı.
önce sınırlendımm,sonra da gulme krızı tuttu benı.. ya dedım bız eşımle başka turlu planladık ben zaten süs müs hiç sevmem . ne yapayım ben köşeliği. ben raylı kapaklı vestıyer planladım dedım. eşimde onların fıkrıne bız oyle ıstemıyoruz felan demıs zaten. ayy hem sevındım eşim benim fikirlerimi hep savunmuş..hemdee sınırım bozuldu.hayatımızda ılk defa ev almışız bırakta bız hayal edıp ,planlayalım demıı