2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hayrancım benim yürüyünce daha da artıyo sanki. ama ayaklarımı havaya kaldırmayı deneyeyim birde.

canım öyle çok yürümüyorum emekleme şeklinde durunca da iyi geliyor ben 2 aydır böyle olduğum için çok şey denedim bunlar iyi geliyor
ayaklarını 1 ya da 2 saat havaya kaldırarak dinlen bir de yan tarafa yatınca nedense baskı çok oluyor bende

Canlarim ben ıstanbula geldim dün yolculuk zor geçti cok ağrım oldu ama iyiyiz.Eşimde yarın geri dönecek.Buraya alistiriyor beni bu gece de kalacak. Telefonlardan giriyorum.Okuyorum devamlı yazdıklarınizi ama cevap yazamıyorum .Ama her mesajınızi okuduğumda dua ediyorum kalbim sizlerle allaha emanet olun canım dostlarım
geçmiş olsun üzülme canım bebiş doğunca canının sıkıntısını alacak bir çok dertlerimizi unutacağız meşgale olacak bize

benimde 2-3 gündür kasıklarımda çok fazla baskı var sanki çıkmaya uğraşıyor oğluşum:)ama yürümekte çok zorlanıyorum yatamıyorumda fazla evde bi oğlum daha var onunla ilgilenmem gerek.bu sıkıntılar normal demek hepimizin haftaları yakın birbirine.benim kontrolüm haftaya bakalım doktor ne diyecek.acaba doğum pozisyonu alıyorlarda ondan mı böyle?

Kızlar herkese merhaba;

Bugün kontrolümüz vardı. Çatı muayenemiz de oldu sonunda..Hiç korktuğum gibi geçmedi...Ama pelvisim darmış çok :( Normal doğum yapmam mümkün değilmiş :( Mecburen sezeryan yapacağız dedi doktorum. 11.01.2011'de pamuk şekerime kavuşacağız Allah'ın izniyle...Dualarınızı eksik etmeyin lütfen...

***Şirvancım kızınla çoook ama çook şeker görünüyorsunuz :nazar:
***Begümcüm, ne zamandır ses seda çıkmıyordu kuzum senden...Muayeneden sonra sancıların olmuş; dikkat et kendine canım...Bu arada fazla sıcak duş ve küvet banyosu erken doğumu başlatabilir; aklında olsun...
***Sibelcim, tavsiyelerin için çok sağol, güzel kızını da benim için öp :16:
***Elifcim, ne güzel sende bebişinlesin artık...Uyku probleminiz de en kısa zamanda düzelir inşallah...
***Belgüncüm, bizim tarihimiz belli oldu, artık senden haber bekliyorum :))
***Deniz'den bir haber yok sanırım...Belki o da kızını kucağına almıştır :)
***Başak nasl oldu acaba ? İyileşti mi ?

******Aklımda kaldığı kadarıyla birşeyler yazdım, atladığım arkadaşlar varsa özür dilerim...Hepinizi öpüyorum...

Canım doğumumuz aynı gün 11.01.2011:)Güzel tarih gerçekten.Bu arada ben de izmirdeyim.Kolay doğumlar yaşayıp bebişlerimize sağlıkla kavuşuruz umarım.
Bu arada hepinize iyi yıllar kızlar.2011'in hepimiz için çok güzel bir yıl olmasını diliyorum

canım bebekler bzen çok kaçırırmıs memeyı..ondan olabılır..çok dert etme....fazla emınce bıraz kusmsı normal..ama çok tekrarlıyorsa doktoruna mutlaka sor...bebeklerdede reflu olabılıyor...

ayyy çok ıçme zerhoş olursunn...
:7:

kaynananı korkut arada..iç iç sonrada sarhoş numarsı yapsana elıffffffffffff..
benım kynancıgım basladı benı üzmeye..allah sonumuzu hayır etsınnn...:4:

canım bend aldm alt acmadan....işe yarıyacak anlattıgın kadrıyla bızde de..elıf be 2-5 almadım hiç...küçük gelırmı dye dusundum..ama senın kız zatten tombiş dogdu.ona kuçuk gelmedıyse bıze hıç gelmez :1:
bende 2-5 alayım yanı demii..1 paketck olsun barıı yanıı...
sence 2 paketmı alsam yoksa 2-5kg..

Dünden beri kusması çok azaldı normalleşti neyseki internetteki taktikler işe yaradı sanırım bakalım tekrar başlarsa haftaya bi doktoruna danışırım
Benim kızıma büyük geldiyse senin oğluş da 3900den büyük doğmaz diye tahmin ediyorum ona da olur muhtemelen 1paket yeter bence ne kadar bez tüketeceğiniz belli olmaz baktın 3-6lar hala çok büyük ona göre lazımsa alırsın
benim kaynana kaçtı bile :1: yılbaşı için yeni dünürleri davet etmiş bana gitsemmi fln dedi belli içi gidiyo gidin dedim bende ayıp olmasın insanlara dün akşamdan gitti sordum nezamn gelirsin diye ptesiye anca gelirim dedi çok meraklıydı lohusa yatağına, torununa, ilk mürvetini kutlamaya... çabuk bıktı bende dedim pazar akşam gel annem de bikaç gün gidicek çok şaşırdı annemin gidiceeni düşünmüyodu sanırım bebekle o hiç ilgilenmedi çünkü hep annem geceleri nöbette o erkenden girip yatıyo gündüz yemek yapıyo evi toparlıyo o kadar. Çok geleni gideni olucaktı bütün süralesi merak ediyodu yatağımı görmek istiyodu fln gelen giden yok herkez grip olmuş kimse gelemiyomuş öyle diyo :9: doğumüzeri neler yaptı annemi de beni de kırdı elalem için değdimi şimdi o kadar hevesli gözüken insanlar kayboldu nedense ewde kös kös oturuyoruz annem kaynanam ben elalemin lafıyla iş yaparsan böyle olur şimdide çabucak mevlidi yapalım herkes işine baksın diyo sıkıldı daha ben iyileşemedim ona kalsa bu pazar yapıyodu daha 12 günlük oluyoruz olmaz dedim yılbaşı hem ben daha iyileşmedim dedim üzüldü ozaman bidahaki haftaya yapalım dedi bakarız iyi olursam düşünürüz dedim okadar yaptı etti şimdi de kaçmaya bakıyo
Senin kaynana ne yapıyo? Daha olgunlaşma sürecine gelmemiş demekki yaşlanınca mı insan böyle oluyo yoksa içlerinde mi war anlamıyorum
Doktor kontrolün nasıl geçti acaba??

ayına göre düşük görünüyo.2500 olmuş.37+1 haftalık olduk.Kendimde hat görüyorum birazda ben akşamları ekmek yemeyi ve hamur işi godaları kesmiştim.onun etkisi de olabilir.bekleyecez artık.İLGİNİNZ için çok teşekkür ederim.

biz şuanda 36+6 olduk.35+4'te 2510 gramdı 3 haftada sadece 200 gram almıştı moralim bozulmuştu .doktorum herşeyin normal olduğunu söyledi bakalım artık 5 ocakta tekrar gidicez kaç kilo olduğunu görücez!önemli olan sağlıklı olmaları kilolarının çokda önemli olmadığını söylüyorlar.
herkese iyi yıllar...

biz şuanda 36+6 olduk.35+4'te 2510 gramdı 3 haftada sadece 200 gram almıştı moralim bozulmuştu .doktorum herşeyin normal olduğunu söyledi bakalım artık 5 ocakta tekrar gidicez kaç kilo olduğunu görücez!önemli olan sağlıklı olmaları kilolarının çokda önemli olmadığını söylüyorlar.
herkese iyi yıllar...

benim de 35+0 da kiloları 2597 ve 2568 idi meraqk ediyorum ben kuzucuklarımı şimdi kaç oldular acaba

slm kızlar herkesin yeni yılını kutluyorum

sabah dr gittik
nst girdim sancılarım çok fazla çıktı

normal doğum olacağı için eve gönderdi 11 1 2011 aslında tahmini doğum tarihi
sanırım kızım fazla beklemeden 1 1 2011 yapacak tarihi
:nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar:

Canım doğumumuz aynı gün 11.01.2011:)Güzel tarih gerçekten.Bu arada ben de izmirdeyim.Kolay doğumlar yaşayıp bebişlerimize sağlıkla kavuşuruz umarım.
Bu arada hepinize iyi yıllar kızlar.2011'in hepimiz için çok güzel bir yıl olmasını diliyorum

O gün Alllah ikimizinde yardımcısı olsun canım :) ( ve tabii diğer doğum yapacakların)

Sen hangi hastanede yapacaksın doğumunu ? Doktorun kim ?

herkese selam kızlarr

çoğunun doğum tarihi belli olmuş ne güzel gözünüz aydınn..

biz hala beklemedeyiz ses seda yok oğluşumdan neyseki annem yanımdada çok sıkılmıyorum artık
dilekcim bebişin kilosunu sormuşsun dr sadece nts ye baktı gittiğimde ultrasona sokmadı pazartesi tekrar gidecem ozaman öğrenecem artık bende merak ediyorum kaç olmuş diye..seninde dr kontrolu varmış bugün inş. güzel haberlerle dönersin bin önce kavuşursun oğluşuna..

elifcim kaynanadan kurtulmuşsun bikaç gün ohh anneciğinle başınızı dinlersiniz rüyayı kokla yerime...

zapzup sende gitmişsin istanbula inş. sorunsuz günler geçirirsin..

belguncum geçmiş olsun sanada toparlamışsındır kendini umarım bu halde hastalık hiç çekilmiyo..

deniz bugünde gelmemiş kesin doğurdu bu kız
oda bende 1 gün sonraydı benimle olan herkesler doğurdu ben hala buralardayım allah sonumuzu hayır etsin vakti zamanı gelmemiş demekki..

sabah dr gittik

canım hayırlısıyla gelsin..tek nefeste kurtulursun inş.
O gün Alllah ikimizinde yardımcısı olsun canım :) ( ve tabii diğer doğum yapacakların)

Sen hangi hastanede yapacaksın doğumunu ? Doktorun kim ?

sizin tarihlerde çok uyuymlu olmuş mügecim sağlıkla gelsin meleğin..

herkeze mutlu yıllar...yeni yılda bebişlerimizle eşlerimizle huzur sağlık mutluluk dolu bir yıl geçiririz inşallah.ve bebişlerin ağlamalarını yaramazlıklarını ilk adımlarını ilk kelimelerini konuşuruş.hepimize iyilikler getirsin yeni yıl.

bebişli anneler konuştukça insanın zorla doğurası geliyo kızlar valla.uyumamalar,emmeler,koklamalar insanı bi hoş yapıyo.
gün alan arkadaşlar günleriniz hayırlı olsun.inşallah sağlıkla alcaz bebeklerimizi kucaklarımıza.
belgün ve adilemir iyi dilekleriniz için teşekkürler kızlar.geriye doğru saymakda çok güzel bişiy.son 5 gün ...

Selam kizlar Bugun 11 de çıktım evden Simdi ancak eve geldim ama bacaklarım cok ağrımış :) Anneanne ve dedesi bana da kızıma da dogum hediyesi aldılar sagolsunlar şimdiden hazırlayıp koydular kenara:) Ben de esime ve kızıma yeni yıl hediyesi aldım e kendime de aldım tabii:))
Artık herkesin tarihleri belli olmaya başladı ben de sabirsizlaniyorum Pazartesi kontrolum var çatı muayenesi olucak bakalım bizim ne zaman nasıl konuşucaz artık ....

herkese merhaba. foruma gelip gelip mızmızlanıyorum ama belki aynı şeyleri yaşayan vardır diye size sormak istiyorum. anneme soruyorum hiç hatırlamıyor. 2 gündür karnımın aşağısında kasık dicem ama daha aşağısı ve o bölgede kemikler dahil ağrı hissediyorum. ayağa kalkınca daha da artıyor. sürekli tuvalete çıkıyorum. abartı hale geldi artık. ve idrarımı yaptıktan sonra kasıklarımda çok baskı hissediyorum. idrar yolu iltihabı falan olmamışımdır umarım. yanma yok ama çok baskı var. hatta dün gece kızım o kadar çok hareket ettiki tam da mesaneme baskı yapıyodu her hareketinde afedersiniz sanki kaçırcakmışım gibi geldi. su içmeye korkar oldum tuvalete kadar yürümek bile kasıklarımdaki ağrıyı artıryor.

cnm aynı şikayetler bendede oluyor bebk hem büyüyor hemde doğum için hazırlanıyor o yüzden bu ağrılar baskılar merak etme idrar olayıda çok normal çoğu kadında son zamanlarda olağan birşey

günaydın herkese,

ne zamandır topiğe girmeye fırsatım olmadı.annem ameliyat oldu yanına git gel falan baya yoğun günler geçirdim.doğum yapanlar olmuş baya hepsinin gözü aydın sağlıkla büyütsünler minişlerini..

bende p.tesi günü kontrolüm vardı normaldi herşeyimiz kızımın kafası daha yukardaydı.ama çarşamba günü çok sancı çektim kasıklarıma doğru yalancı sancı falandı galiba.dünde sağlık ocağına gittim ebe karnımı elledi ,bebek aşağı inmiş baya dedi 10 gün içinde doğum yaparsın dedi.gerçektende indi karnım dr.muda aramadım çarşamba günü kontrolüm ama gününde gelir kıızım inşallahh.
canım annene geçmıs olsun...
bebegın gelmesıne 10 gun mu kaldı..hayırlısı canım..

Günaydın herkese
Bugün doktor kontrolüm vardı bebek 2 haftada sadce 200 gr almış bu biraz canımı sıktı.Doğum yapan annelere sormak istediğim bir konu olacak. doğumdan önce doktordaki bebeğin kilo ölçümleriyle doğumdan sonraki kilo ölçümleri örtüşüyormu_ yoksa fark var mı?aralarında...
canım ben doktoruma sordum gecen hafta..100-200 gram fark olabılıyor dedı dogum kılosu ve usg de..

herkese merhaba. foruma gelip gelip mızmızlanıyorum ama belki aynı şeyleri yaşayan vardır diye size sormak istiyorum. anneme soruyorum hiç hatırlamıyor. 2 gündür karnımın aşağısında kasık dicem ama daha aşağısı ve o bölgede kemikler dahil ağrı hissediyorum. ayağa kalkınca daha da artıyor. sürekli tuvalete çıkıyorum. abartı hale geldi artık. ve idrarımı yaptıktan sonra kasıklarımda çok baskı hissediyorum. idrar yolu iltihabı falan olmamışımdır umarım. yanma yok ama çok baskı var. hatta dün gece kızım o kadar çok hareket ettiki tam da mesaneme baskı yapıyodu her hareketinde afedersiniz sanki kaçırcakmışım gibi geldi. su içmeye korkar oldum tuvalete kadar yürümek bile kasıklarımdaki ağrıyı artıryor.
canım olan seyler sanırım herkeste..bendede herzaman olmasada arada sırada senın bahsettıklerın oluyor...baskı oldugu oluyor bazen..ama ertesı gun çok rahatlamıs oluyorum..bır gun sonra yıne sıkayetlerım oluyor..yıne gecıyor..
Canlarim ben ıstanbula geldim dün yolculuk zor geçti cok ağrım oldu ama iyiyiz.Eşimde yarın geri dönecek.Buraya alistiriyor beni bu gece de kalacak. Telefonlardan giriyorum.Okuyorum devamlı yazdıklarınizi ama cevap yazamıyorum .Ama her mesajınızi okuduğumda dua ediyorum kalbim sizlerle allaha emanet olun canım dostlarım
canım hoşgeldın annenlere ..allah kavustursun eşinle de canımmm..

Dünden beri kusması çok azaldı normalleşti neyseki internetteki taktikler işe yaradı sanırım bakalım tekrar başlarsa haftaya bi doktoruna danışırım
Benim kızıma büyük geldiyse senin oğluş da 3900den büyük doğmaz diye tahmin ediyorum ona da olur muhtemelen 1paket yeter bence ne kadar bez tüketeceğiniz belli olmaz baktın 3-6lar hala çok büyük ona göre lazımsa alırsın
benim kaynana kaçtı bile :1: yılbaşı için yeni dünürleri davet etmiş bana gitsemmi fln dedi belli içi gidiyo gidin dedim bende ayıp olmasın insanlara dün akşamdan gitti sordum nezamn gelirsin diye ptesiye anca gelirim dedi çok meraklıydı lohusa yatağına, torununa, ilk mürvetini kutlamaya... çabuk bıktı bende dedim pazar akşam gel annem de bikaç gün gidicek çok şaşırdı annemin gidiceeni düşünmüyodu sanırım bebekle o hiç ilgilenmedi çünkü hep annem geceleri nöbette o erkenden girip yatıyo gündüz yemek yapıyo evi toparlıyo o kadar. Çok geleni gideni olucaktı bütün süralesi merak ediyodu yatağımı görmek istiyodu fln gelen giden yok herkez grip olmuş kimse gelemiyomuş öyle diyo :9: doğumüzeri neler yaptı annemi de beni de kırdı elalem için değdimi şimdi o kadar hevesli gözüken insanlar kayboldu nedense ewde kös kös oturuyoruz annem kaynanam ben elalemin lafıyla iş yaparsan böyle olur şimdide çabucak mevlidi yapalım herkes işine baksın diyo sıkıldı daha ben iyileşemedim ona kalsa bu pazar yapıyodu daha 12 günlük oluyoruz olmaz dedim yılbaşı hem ben daha iyileşmedim dedim üzüldü ozaman bidahaki haftaya yapalım dedi bakarız iyi olursam düşünürüz dedim okadar yaptı etti şimdi de kaçmaya bakıyo
Senin kaynana ne yapıyo? Daha olgunlaşma sürecine gelmemiş demekki yaşlanınca mı insan böyle oluyo yoksa içlerinde mi war anlamıyorum
Doktor kontrolün nasıl geçti acaba??
kusmanız azalmıs çok sukur....
kaynanan cok ılgınç çıktı elıf..hem dogum öncesı yapmadıgı kalmamıstı..hemde kaçtı gıttı..allah allah..sımdıde bır heves mevlute merak saldı..aman sakın ona gore hareket etme elıf..gercı sende oyle yapıyorsun..aman kafana gore takıl..
sıze bez 2-5 kılo ancak olduysa bıze buyuk bıle gelebılır eliff :52:
bende alayım 2-5 kılo o zaman...
doktorada gıttım canım..benım bebek uzatmaları oynuycakmıs...
ustune gorme oldugu ıçın dpoktor halen beklıyor..panık yok..4 unde yanı salı gunu tekrar cagırdı...aç gel dedı..:26:

herkese selam kızlarr

çoğunun doğum tarihi belli olmuş ne güzel gözünüz aydınn..

biz hala beklemedeyiz ses seda yok oğluşumdan neyseki annem yanımdada çok sıkılmıyorum artık
dilekcim bebişin kilosunu sormuşsun dr sadece nts ye baktı gittiğimde ultrasona sokmadı pazartesi tekrar gidecem ozaman öğrenecem artık bende merak ediyorum kaç olmuş diye..seninde dr kontrolu varmış bugün inş. güzel haberlerle dönersin bin önce kavuşursun oğluşuna..

elifcim kaynanadan kurtulmuşsun bikaç gün ohh anneciğinle başınızı dinlersiniz rüyayı kokla yerime...

zapzup sende gitmişsin istanbula inş. sorunsuz günler geçirirsin..

belguncum geçmiş olsun sanada toparlamışsındır kendini umarım bu halde hastalık hiç çekilmiyo..

deniz bugünde gelmemiş kesin doğurdu bu kız
oda bende 1 gün sonraydı benimle olan herkesler doğurdu ben hala buralardayım allah sonumuzu hayır etsin vakti zamanı gelmemiş demekki..
canım...
bencede denız dogurduuuu :49:

sabah dr gittik

senın bebışte sabırsız anladım...:28:

ben doktordaydım...
soyle karnımın ustune bastırdı..karnımın ustu boş..zaten asagıdaydı bebek taa ılk bastan berı...
baktı..bebek kanala gırmemıs sanırım..hiçbırsey soylemedı cunku doktor....
4 unde yıne gıdecegım... aç gel dedı..belkı lavman yaparım.bagırsaklar bos olunca dogum baslayabılıyor..tetıklıyor falan dedı...:26:
sonra nst ye yıne sokmadı..sancın varmı dıye sordu..yok dedım..sanırım tecrubelı oldugum ıçın sözüme güvendı..
bebegın kalp atıslarınıda begendı..nst ye gerek gormedı...
bebek 3,500 gram.ama yanılma olabılır dedı..çunku mesanesı çok doluydu..her gıttıgımde çiş tutuyor bebegım...mesanesı kocaman balon gıbı...
işte uzatmalarıda beklıycez dedı...
boyle yanı...
ama hiç sıkıntım agrım yok..bende kendımden süphe eder oldum..sankı 2 ayım var dogumaaa...:84:

Son düzenleme:
bebişimle ben bebişimin bütün teyzelerinin ve minnoş kardeslerının yeniyılını kutluyoruzzz ınsallah yenıyıl hepinize saglıkmutluluk huzur getirir ve bebişlerinize tabiki:16::16::16:

Son düzenleme:
Back
X