2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yaw mşllh..dogum dpgum üstüne..Doguran arkadaşlar gözünüz aydın..

Zapzupcum şu hamileliğini bi huzurla geciremedin kız sen.. boşver gamsız olmaya çalış biraz.. Yagmurcum sende..

Hunny
belkide şuan doguruyon..Rabbim kolaylık versin inş..

Citos
cum Allah sanada sabır versin,eminim çok acıyodur.. Bu arada ne kadar gül suyuna ne kadar ayva çekirdeği atıyosunuz jel için??

Bsközberk sorma bende aynı dertten muzdaribim.acaba izin yanar mı diye..Ama bi yandan da dogsun artık diyorum :)

Yağmurcum ayy aynı beni anlattın aynı buraya gelmeden önce bana gene öyle trip attı eşim .Arkasını dönüp yattı trip attı.Benimse sinirden uykum kaçar öyle sarılmadan uyuyamam . Koca gece ağlamıştim sonra sarılıp uyuduk.Daha sonra sordum nasil bensiz uyuyorsun diye de uyumamış hic ama bana cok kızdığı icin öyle yapmış
ya bu erkekler huysuz yaa
bizim biraz vurdumduymaz olmamız lazım artik.Ilerde sütümuzü keserler diye korkuyorum.Perişan olan biz ve bebeklerimiz oluyor,

busem haklısın canım takmamaya çalışıyorum kızım icin ama hamilelikten midir nedir daha da abartıyor insan
evet canım hamileliktende kaynaklanıyor inan bende eşimle yaşadım en ufak bişide ağlıyorum yada abartıyorum eşimi ailesinden çok kıskanıyorum hep kavga çıkıyor valla insanın duyguları çok değişiyor elinde olmadan hamilelikten.
Bugün yine bir sürü doğum olmuş tüm anneleri kutluyorum. Böyle zaman yaklaştıkça ben de çok sabirsızlanıyorum.Artık bütün hazırlıklar tamalandı.Dün doğum fotopğrafçısıyla da konuşup anlaştım.Artık canlı bomba gibiyim her an patlayabilirim dedim :) 24 saat arayabilirsin zaten dedi...Hadi kızım biz hazırız gel artık :)
ne güzel canım benim rabbim hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin.
canım herkese aynı etki etmiyor bana yaramaz belki sana iyi gelir sen yinede sürmeye devam et ben ayva çekirdeğini denedim işe yaradı gibi sürmeye devam edicem inşallah tamamen geçer:21:

sağolasın busecim darısı başına kuzum:16:
evet ben böyle acı görmedim düşmanıma vermesin rabbim:53:ayva çekirdeği bayağı iyi geldi bende tavsiye ederim yara açılmadan önlemini alın sizde senin doğum ne zaman tarih verdimi dktrun cnm:26:

amin amin amin canım yaaa:nazar: şimdiden kullanya başlayım diyosun yani benimde inşallah bu ayın 25 inde kavuşucam kızıma.

canlarım ben hastaneye gidiyorum...
belki gelirim belki doğururum belli değil dua edin olurmu...
hepinis Allah a emanet olunn çok öptümm... görüşürüss...
canım hayırlısıyla bir avazda kurtulursun inşallah bebeğini alırsın kucağına inşallah hayırlısıyla canım dualarım seninle :emir_bebek:
kızlar çok heyecanlıyım,yarın doktor kontrolüm var,cumaya doğum olabilir:emir_bebek:

ayyy vallahi çok heyecanlı hadi bakalım hakkında hayırlısı canım:52:

Iyi dilekleriniz icin teşekkür ederim bol bol dua edelim birbirimize .
Manolya hayırlı olsun fotoğrafçıyida ayarlamışsin ınşallah doğumunda rahat geçer

Busem sıra bize ne zaman gelecek acaba günlerimiz aynı benim hic ağrım yok.Bi tek kaburgalarım sırtım kırılmış gibi ağrıyor

valla zap zup benimde ağrım yok geçmiyo günlerrr koca 9 ay geldide bu günler geçmek bilmiyor bi kavuşsak kızlarımıza bi kavuşsak hayırlısıylaaaa doğurmak istiyorum ben artıkkkkkkkkkkkk:9:

Busem sıra bize ne zaman gelecek acaba günlerimiz aynı benim hic ağrım yok.Bi tek kaburgalarım sırtım kırılmış gibi ağrıyor

valla zap zup benimde ağrım yok göbeğim indi aşağıya kasıklarımda baskı var sadece geçmiyo günlerrr koca 9 ay geldide bu günler geçmek bilmiyor bi kavuşsak kızlarımıza bi kavuşsak hayırlısıylaaaa doğurmak istiyorum ben artıkkkkkkkkkkkk:9:

herkese selam kızlar..ayyy ne güzel doğumlar çoğalmış Allah herkesin evlatlarını bağışlasın.bir ömür boyu hayırlı evlat olmasını nasip etsin inşallah...
ben hala doğurmuyorum hiçte niyeti yok bebeğimin sanırım...bana kalırsa keşke hemen doğursam..
kızlar yaaa hiç normal doğum yapan varmı?

kızlar günaydınn...
akşam pembe akıntı geldi, gece dzensiz ağrılarım vardı, ama sabah bişeyim kalmadı :26:
az önce de tuvalete gittiğimde akıntım çok geldi hem koyu kıvamlıydı hem de hafif koyu renkti :26:
ayy sabah sabah bahsettiğim konuya bakın, ama merak ettim...
sizce bu ne demek?? :26:
canım ilk doğum işaretin gelmiş,nişan denilen olay yani...ondan bir kere filan daha gelir ondan sonra sancıların artar veeeee meleğin Allahın izniye kucağında olurr,,,,,,
eşiyle tek sorun yaşayan ben değilim demekki:( çok mu alıngan oldum bilmiyorum ama beni anlamıyor bazen deli ediyor. dün gece söylediklerimi ters anlayıp gereksiz yere tavır yaptı bana. ben de böyleyken uyuyamıyorum sabaha kadar ağrılarım arttı onun yüzünden. sabahta işe giderken yine soğuk soğuk davrandı. ben ilgi alaka bekledikçe adam tavır yapıyo. aradım bende sabah sabah hem ağladım hem bağırdım. şimdi özür diliyo güzel mesajlar atıyo ama ben sinir oldum bi kere. karnımda taş gibi sert sabahtan beri :( bebeğimde üzüldü boş yere:((
Kızlarrrrr eşlerinizi yolmayın.....haklısınız artık iyice gerginiz ama bence adamların üstüne biraz fazla gidiyoruz,onlarda taş değil insanlar ya...bende kendime engel olamıyorum sürekli tırmalayasım geliyor onu ama olabildiğim kadar kendime engel olmaya çalışıyorum....
Yağmurcum ayy aynı beni anlattın aynı buraya gelmeden önce bana gene öyle trip attı eşim .Arkasını dönüp yattı trip attı.Benimse sinirden uykum kaçar öyle sarılmadan uyuyamam . Koca gece ağlamıştim sonra sarılıp uyuduk.Daha sonra sordum nasil bensiz uyuyorsun diye de uyumamış hic ama bana cok kızdığı icin öyle yapmış
ya bu erkekler huysuz yaa
bizim biraz vurdumduymaz olmamız lazım artik.Ilerde sütümuzü keserler diye korkuyorum.Perişan olan biz ve bebeklerimiz oluyor,

busem haklısın canım takmamaya çalışıyorum kızım icin ama hamilelikten midir nedir daha da abartıyor insan
canım senin bu çektiğin sitres ne olacak Allah aşkına yaaa....bırak biraz kendini relaks ol...sanırım hamilelik sende çok duygusallık yaptı...
bu arada bende hayatta eşimle küs olursam uyuyamam,deliririm.Allahtan ben şanslıyım o konuda benim ki hayatta trip atmaz aksine hep o ik adımı atar bende cılkını çıkarana kadar uzatırım genelde :)))) sonra bakarım artık uğraşmayacak benimle hemen barışırım.....
kızlarrrrrrrrrrr bı haber daha canım arkadasım shirim gülnür dogurduuuuuu bır melek daha geldı aramıza aradım şimdi ikiside ıyıymıss aksama görmeye gıdıcem:D Allah analı babalı saglıklu uzun ömürler nasıp etsinnnnnn:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Canım bizden de iyi dileklerimizi ilet.Allah analı babalı büyütsün...
canlarım ben hastaneye gidiyorum...
belki gelirim belki doğururum belli değil dua edin olurmu...
hepinis Allah a emanet olunn çok öptümm... görüşürüss...
Canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah....
kızlar çok heyecanlıyım,yarın doktor kontrolüm var,cumaya doğum olabilir:emir_bebek:

Hadi bakalım hayırlısı....iyi haberlerle gelirsin inşallah....

canım ben 38 haftalık oldum hala birşey yok yaaa....sadece sırtım çok ağrıyor birde miğdemin yanmasından deliricem....arada sırada da adet sancısı gibi sancım oluyor ama doktor onlar için doğum sancısı belirtisi değil,sadece baskıdan dolayı kasıklar ağrı yapıyor diyor....

canım ben 38 haftalık oldum hala birşey yok yaaa....sadece sırtım çok ağrıyor birde miğdemin yanmasından deliricem....arada sırada da adet sancısı gibi sancım oluyor ama doktor onlar için doğum sancısı belirtisi değil,sadece baskıdan dolayı kasıklar ağrı yapıyor diyor....

evet canım adet ağrıları bendede arada oluyor ama sancı belirtisi değil benim dr de hazırlayıcı ağrılar demişti bekle bakalım hayırlkısı olsun.

evet canım adet ağrıları bendede arada oluyor ama sancı belirtisi değil benim dr de hazırlayıcı ağrılar demişti bekle bakalım hayırlkısı olsun.

beklemedeyim ne yapalım....normal doğum olacağı için sadece biraz endişeliyim..topikte deniz dışında kimse normal doğum yaptımı?

kızlar gece tuvalete kalktığım zaman kasıklarımda acayip bir ağrı ve ağırlık oluyor. çıktı çıkacak gibi :)) ama gün içinde öyle değil. sizde de böyle bişey oluyormu ??

sorma canım bende en çok miğde yanmasından kurtulucağım için seviniyorumm, bende de oluyo adet olacakmışım ama sökülemio gibi buruk ağrılar, buarada benim akıntım iltihap gibi sümük gibi bişii çok gelio ıyyy çok fena ama başka nasıl anlatılır bilemedimm...:17:

neyse doktora gittim herşey yolunda dedi bugün yarın bekle dedi
sancılaım artmaya başladı, bakalım paşamın keyfi ne zaman gelirse o zaman gelicek artık ona kaldı
3 kilo olur dedi çatım gayet müsaitmiş ve çok aşağıda kolay bi doğum olur dedi, inşş kolay olur darısı hepinisin başına
kayımvaldemler geliolarmış ben belki çok giremem ama haber veririmm... hepinisi öptüm görüşürüs....

sorma canım bende en çok miğde yanmasından kurtulucağım için seviniyorumm, bende de oluyo adet olacakmışım ama sökülemio gibi buruk ağrılar, buarada benim akıntım iltihap gibi sümük gibi bişii çok gelio ıyyy çok fena ama başka nasıl anlatılır bilemedimm...:17:

sancılaım artmaya başladı, bakalım paşamın keyfi ne zaman gelirse o zaman gelicek artık ona kaldı
3 kilo olur dedi çatım gayet müsaitmiş ve çok aşağıda kolay bi doğum olur dedi, inşş kolay olur darısı hepinisin başına
kayımvaldemler geliolarmış ben belki çok giremem ama haber veririmm... hepinisi öptüm görüşürüs....

canım ne güzel normal doğum yapacakmışsın ohhh inşallah kolay olur dr nin dediği gibi canım pıt der doğurursun inşallah.

hayırlı olsun,allah analı babalı büyütsün:nazar:

Ay elmasekeri tebrik ederim

Tebrik ederim canım Allah analı babalı büyütsün....

cnmmmmmmmm geldi demek bebişinn....hayırlı uğurlu olsun cnm.hoşgeldi bebişin:55::55:

allah analı babalı büyütsün cnm.

kızımın bir kardesi daha dogmus elma sekeri gözün aydınnnnnnnnnnnn

ay 1 gün giremedim kaç kişi doğurmuş :52:
denizde doğurmuş ama gelmemiş henuz :26:

allah analı babalı büyütmek nasip etsin sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallah
hepinizin gözü aydın kızlarr maşallah bebişlerinize
:nazar::nazar::nazar::nazar:

belguncum sanada çokk geçmiş olsun inş. bi sorun çıkmaz zamanında alırsın meleğini kucağına

dilek canımm ben doğurmadım daha buralardayım :25:
doğurmayınca attım kendimi sokaklara koçiş 2 gündür gezdiriyo bizi saolsun ondan giremedim :32:
yarın kontrolum var sabah bakalım neler olacak gelir yazarım yazmaszam anlaki doğuruyorum artık gerçi sancı mancı hiçbişicik yok şuanda :25: olacak gibide gözükmüyo hayırlısı bakalım hakkımızda sende salı gidecen sanırım niş. sezeryana gerek kalmaz ikimiz içinde:50:

elma şekeri canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun,
anne olmak çok güzel bir duyguymuş tarifi bile yok :)))
bu arada bende humana still den kullanıyorum ayrıca eczanede rezene çayı var
hem kendim içiyorum hemde bebeğime bir iki çay kaşığı veriyorum gaz sancısını rahatlatıyor....

canım Allah analı babalı büyütsün..sağlıklı mutlu bir ömür geçirirsiniz inşallah...:nazar:

ay maşallah ne güzel. Allah bağışlasın :D

elma şekeri gözün aydın umarım ailecek sağlıklı uzun yıllar geçirirsiniz

elmaşekeri gözün aydın cnm.bebişlerimizin arasında 1 gün var.
beycifey ne yaptı acaba umarım sağsalim almıştır bebeğini kucağına.hadi kızlar doğurun artık :52:

elma şekeri, gözün aydın canım çoook sevindim :) Allah analı babalı büyütsün :)

bebişlerine kavuşanları tebrik ediyorum
ALLAH bebişlerimizi korusun

bende artık doğurayım ya sancı çekmekten öldüm
en son 40 dakikaya indi arası

ay bi doğursam kızıma kavuşsam
bel ağrısı kasık ağrısı
kramp çok yoruldum

mrb kızlar
uzun zamandır giremiyorum doğumdan beri kayınvalidemler bizde onların yanında fazla bilgisayarla uğraşamıyom
epey kişi doğum yapmış.
doğum yapan arkadaşlara geçmiş olsun gözünüzaydın ALLAHIM hayırlı evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin
henüz doğum yapmamış arkadaşlara da ALLAH kolaylıkla kurtarsın.
bizim kızlar geceyle gündüzü karıştırıyorlar gece beni hiç uyutmuyolar gündüz mışıl mışıl uyuyo hanımlar
şimdi neyse ama işe başlayınca bi hayli zorlancam gibi.ama canları sağolsun da onlar için yorulmak da güzel

herkese ii geceler kızlar ben hala yatak döşeğim dün hele felakettim sadece sıvı tüketiyorum çorba yoğurt su..ıhlamur sürekli ocakta kaynama halinde annemin ve kuzenimin sıktıkları portakal greyfurtların haddi hesabı yok.. bugünde hep aynı moddaydık ama biraz daha iyiyim gözlerim burnum aksada en azından yatarak geçmiyor bedenim daha kuvvetli sanki inş iileşirim birkaç güne gerçi yarında kontrolümüz var sabah inş yine çıktım diye daha kötü olmam.. yarın bakılcak kızımın durumuna biliyorsunuz bakalım kordon ne halde nabzı kalp atışları düzene girmişmi görcez bol dua edin bizim için..

Başak Dilek ecedemir Gülay neva burcum cansev güldeşeker çok teşekkürler canlar! :71::71::71: allah razı olsun gerçekten zormuş hastalık.. aman siz hasta olmayın kendinizi koruyun cansev ve başak sizde inş doğuma kadar atlatırsınız tamamen..

elma şekeri doğum yapmışsın cnm gözün aydın olsun ha öle ha böle derken hem şaşırdım hem çok sevindim. allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıklı sıhatli..epidural sezeryan nasıldı? bende sezeryan olursam düşünüyorum ama emin değilim bir ara anlatırsan sevinirim tekrar gözün aydın olsun

gözümden kaçanlar varsa kusura bakmayın kızlar gözler yaş içinde.. herkesi öptüm..

günaydın herkese
en erken topiğe gelen benimdir diyordum ama
gülşeker benden önce gelmiş
desenize buğünde güzel bir doğum haberi alabiliriz
annem hep diyor onun vakti zamanı vardır
zamanı gelince sancıda gelir diyor
hadi güzel haberlerini bekliyoruz
dualarımız seninle
bir solukta doğurmak nasip olur inş.

ben buğünlerde çok şükür iyiyim agrılarım azaldı
aslında hava soğuk diye hareketim çok azaldı
bir oda geçiyor günlerim
hareket etmeyince agrıda olmuyor tabi.

ben bu haftada beklemiyorum oğlumu
perşembe bizde kontrole gidecez inş. bakalım nediyecek.

elma şekeri doğum yapmışın gözün aydın
darıda bizlere inş.
belgun çok çok geçmiş olsun.

günaydın kızlar,
son 3 günüm:) az kaldı oğluma kavuşmaya,bir heyecan,bir merak sormayın gitsin ,günü belli olunca insan daha da strese giriyor,gece br terlemişim ki yastık sırılsıklam olmuş ensem terlemiş.

elma şekeri gözünaydın canım,Allah analı babalı büyütsün inşallah:71:

doğum yapanlarıngözü aydın ben gibi bekleyenlerinde Allah yardımcısı olsun. bende 36 haftalıktan beri sancı çekiyorum ama sıklşamadı doktor bekleyelim dedi hala hafifi hafif, yarın 40+0 olacak doktor kontrolüm var aklım hep orda daha bekler miyiz diye

Hepinizeeeee çokkkkkk tesekkurler ,,darısıı sizleree öpuyoruummm

kızlar gece tuvalete kalktığım zaman kasıklarımda acayip bir ağrı ve ağırlık oluyor. çıktı çıkacak gibi :)) ama gün içinde öyle değil. sizde de böyle bişey oluyormu ??

aynı ağrı bende de oluyor afedersin zor yapıyorum tuvaletimi zaten sıkıştığımı sancı girince anlıyorum gecede sancıyla uyanıyorum tuvaletten çıkınca geçiyo ağrı...

valla zap zup benimde ağrım yok göbeğim indi aşağıya kasıklarımda baskı var sadece geçmiyo günlerrr koca 9 ay geldide bu günler geçmek bilmiyor bi kavuşsak kızlarımıza bi kavuşsak hayırlısıylaaaa doğurmak istiyorum ben artıkkkkkkkkkkkk:9:
yaabenim göbegim bile inmedi ki şükret :))

Hayırlısı olsun cnm ne güzel aşağıda, kolay dogum olcak demiş dokorun..son haftalarda naptın hareketlilik larak..tüm hamileliliği mi hareketliydi yohksa??

Allah kurtarsın hayırlısı ile 2-3 gün içinde bir melek daha geliyor demektir.Allah yardıncın olsun sağsalim kavuş bebeğine inşallah.. AYYYY ÇOK HEYECANLI....:18::64::66:

Back
X