2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar uykusuz bi gece daha kızımla başbaşa ilk gecemiz herkesler uyudu
bi haftadır hastanedeydik bugün taburcu olduk kızımın ciğerleri iltihap toplamış doğumda yada anne karnında yutulan pislikler kalmıştır bukadar kısa sürede bukadar çok üreyemez dedi doktor kakasını bi gece yaparken zorlandı ağladı, meme emerken tıkanmaya başladı diye götürdük ne çıktı iyiki gelmişsiniz dedi doktor yoksa zatüreye çevirebilirmiş. Minicik kollarına serum bağlandı, iğneler yapıldı, serumun etkisiyle içindekileri söküp atsın diye öksürüğü çok arttı, sürekli burnu tıkandı aspire etmek dedikleri şeyi yaptılar ki onda da çok ağladı yavrum. Çıktık ama tam iyileşmemiş iğne verdi doktor 4 gün sabah akşam minicik bacaklarından iğne olucak eşim de çalışmaya başladı bende tam iyileşmedim hastanede de dikişlerim iyice zorlandı gece gündüz uykusuz, ayakta iyileşme sürecim iyice uzadı havalarda çok soğuk mecburen arabayla ben götürücem iğne yaptırmaya inşallah kullanabilirim
Aman kızlar dikkat edin hastaneden çıkarken doktor sıkı sıkı tembihledi kış bebeği kolay değil heleki salgın var herkes grip çok dikkat ediceksiniz daha iyileşmedi ilerlerse çok kötü olur dedi kızımın uyuduğu odaya benden başka kimsenin girmesini yasakladı girenler de iyi de olsa maske takıcak, ellerini dezenfekte edicek ve çabucak da çıkıcak anneye de bebeğe de mümkün olduğunca temas edilmeyecek dedi o nedenle şimdi kızımla tamamen ben ilgileniyorum çok canım yanıyo bazen ama yapacak bişey yok

Zapzup kalorifer kuruluğu seni bu kadar etkiliyosa doğunca bebeği de etkiler bizim ewde de azda olsa o sorun var buhar makinesi çok rahatlatıyo almaya tereddüt etmiştim ama iyiki almışız çok iyi geldi

Ben girmeyeli ne çok doğum olmuş yaa Deniz, Cancer, tulbe,beyficey,gelincik,gülşen, elma şekeri, bebish,suhan,hayran,cambaz, sihirim ve muhtemelen Dilek :1: Kızlar hepinizin gözü aydın artık aynı dili konuşacağımız anneler gittikçe artıyoo:21:

Gülşen canım süt biraz geç de gelebilir kafana takmamaya çalış benimde 3.gün fln gelmeye başlamıştı çok sewinmiştim öncesindede renksiz bi sıvı geliyodu ama tam doyurmuyodu
Sütü arttıran şeyleri bende bol bol yeyip içmeye çalışıyorum hastanede stresten üzüntüden sütüm çok azaldı sağlam bi takviyeyle düzelttik durumu kuru soğan, boza, malt içeceği günde bi şişe içiyorum (ben maltana ananaslı içiyorum beğendim), humana stil tee tadı da kokusu da bence güzel günde 2 fincan fln içiyorum, süt içiyorum günde 2-3 bardak kadar, tahin-pekmez yiiyorum kahvaltıda ve canım istedikçe, tahin helvası da yiiyebilirsin seviyosan. Benim bu şekilde sütüm arttı denemeni tavsiye ederim

Ne kadar zor günler geçirmişsiniz elifcim allah hastalıklardan nazarlardan korusun bir daha ayrı koymasın sizi ınşallah çabucak iyileşir yavrun

Kızlar sonunda bende hasta oldum ya bademciklerim iltihaplanmış aynada gördüm gözlerime inanamadım babanem gripti inatla gitmiyor hastaneye 2 haftadır hasta.Bebek doğunca onada bulaşıcak birşey değil.Yani sinirlerim nasil bozuk anlatamam ne uyuyabiliyorum ne yutkunabiliyorum doğum öncesi zorla hasta ettiler

Günaydın kizlar nasıl başardıysam yine hasta oldum tam dogum zamanı ...Boğazımın agrisiyla uyandım az önce ballı ıhlamur yaptım iciyorum Simdi ...Geniz akıntısı da cok rahatsız ediyo zaten iki hafta önce ilaç alamadım tAbii tam da geçmemiş heralde ki yine başladı :(

Bende manolya bende sinirden kuduruyorum elma kabuğu limon nane tarçın karıştırıp kaynatıp içtim içine bal kattım .Balla zencefili karıştırdım yedim mandalina yedim birlikte iyileselim hemen gunlerimizde yakın yol arkadaşı olalım :3:

elif geçmiş olsun cnm Rüya bebeğe.umarım en kısa zamanda toplar kendini yavrum.benim oğlumda ilk 2 gün ara ara kustu doktora sordum sezeryan ile doğan çocukların ciğerleri tam temizlenmediği için kusarak yada hapşırarak ciğerlerini temizlemeye çalışır dedi,şimdi bir sıkıntımız yok Rabbime şükürler olsun ki.bende bebeğimi kimseye göstermek istemiyorum ve kesinlikle öptürmüyorum.ben bile öpemiyorumki başkası şöyle dursun çok hassaslar zaten.
zap-zup ve manolya geçmiş olsun kızlar.dikkat edin kendinize bolbol c vitamini alın.doğum arası zor olur hastalık :25:

mrb kızlar nasılsınız.
ben dün biraz temizlik yaptım.yorgun düşüncede giremedim nete.
doğum yapan arkadaşlar nekadar çoğalmışş maşallahhh
güldeşeker,cambazicitos ve adı aklıma gelmeyen bir çok arkadaşım.
hayırlı uğurlu olsun.
hunny ve dilekte eli kulagındadır kesinn.

bende buğün doktura gidecegim
inş.
bakalım nediyecekkk
agrımm yok sancımm yok buğünlerde.

mrb kızlar nasılsınız.
hayırlı uğurlu olsun.

inş.
bakalım nediyecekkk

seninde günün az kalmış cnm.hayırlısıyla alırsın inş yavrunu kucağına:nazar:

mrb kızlar nasılsınız.
hayırlı uğurlu olsun.

inş.
bakalım nediyecekkk
teşekkür ederim cnm rabbim senide bi avazda kurtarsın inşllah:16:
elfella çok geçmiş olsun bebeğine cnm çok üzüldüm yavrum daha dünyayı tanımadan iğne ilaçla tanışmış rabbim tez zamanda şifasını versin:71:
zapzupcum geçmiş olsun canım babaannende seni düşünmesi lazım cnm doğum önü hastalık çok zor inşllah hemen iyileşirsin bol bol dinlenmeye çalış nane limon iç cnm :70:
manolya sanada geçmiş olsun:71:
doğum yapan kızlar hayırlı olsun gelinde bi haber bırakın çok merak ettik sizi :3:

Sağol citoscum nane limon falan yapıyorum devamlı ınşallah çabuk geçer.Allah ailelerimizi korusun hastalıklardan bebek dogsun diye bakıyordum ama simdi iyileseyim diye bakıyorum

kızlar oğluşum iyice kucak kuşu oldu yatağına yatırınca başlıyor vıyaklamaya hiç bi iş yapamıyorum srekli yapışık ikiz gibiyiz nolucak böyle bilmiyorum:9:evde yeğenim ve ablam var yardımcı oluyorlar sağ olsun yoksa halim yaman evi pislik götürecek mazallah:60:

Back
X