- Konu Sahibi teknekazintisii
- #25.281
citoscum ve diğer doğum yapan arkadaşlar
doğumunuzda kaç kilonuz gitti.
canım dogumda 3.5 kılo gıttı ama 10 gunde toplam10 kılo verdim ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
citoscum ve diğer doğum yapan arkadaşlar
canım ben doğumdan 2 gün sonra tartıldım 6 kg düşmüşüm şimdiye kadar 2 kg daha verdim doğum öncesi kgma gelmek için 5 kg daha var onuda rahat veriririm şuan rejim falan yapmıyorum emzirmeyle veririm herhalde ama dikişlerim tamamen iyileşşin spora başlıycam hemen göbüşümü toparlamam lazımcitoscum ve diğer doğum yapan arkadaşlar
hayırlı olsun çok sevindim onun adınakızlar dün gülnuru (shirim) ziyarete hastaneye gittim bebişi çok tatlıııııı ıkısıde ıyıydı hepınıze selamı varr .ıyı görünüyordu.ınsallah kısa zamanda kendını toparlar.Allah bebısıne uzunnnnn ömürler ve saglık versin hayırlı evlat olsun inşallah
Teşekkür ederim kizlar ilaç kullanamadığım için tam iyileşemeden bi daha yakalanıyorum isteZapzup sana da gecmis olsun canım iyileşelim bi an önce inşallah ... Dilekten haber yok sanki hiç acaba dogum mü yapti ki ?
ben en son ogum trihi olanım zaten :)) bakalım zaman ne gösterecek :86:kızlarrrrrrrrrrrr merhaba herkeseeeeee..........
güldenimmsen doğurucan artıkım kız.hadi hayırlısı sağlıkla gelsin bebişin....çok sevindim bak normal olacağına...banada normale çok müsaitsin dedi dr.inş.sağsalim doğuruveririrz cnm benim....doğurcak olursan msj at bana bidenem...
gülaYCIMvalla ağırlaşana kadar çalıştık inşallh yanmaz iznimiz dicem ama bi yandanda sabırsızlanıyorum bebeğimin gelmesi için.hayırlısı artıkkk.bu arada benim de göbeğim inmedi cnm daha.ama eskiler bilirler biliyosun anneannem benim doğurcağım zaman aşağıya inerdi diyor....bazısının tam o sırada inermiş yani benimde yukarıda ama hiç belli olmazzzz gelmek isterse belki cuppp iniveriri
umarım herkes iyyyyiiiiii....doğumlar arttı valla sona kalıozzzzsağlıkla gelsinnnn bebilerrr
![]()
Selam kızlaaar ne zamandır giremiyorum hiç.maaşallah bi çoğunuz doğum yapmış ben de hala bekleyenlerdenim.minik kuşum çok iyi şimdilik maşallah.dün gece biraz sancım oldu geliyo zannettik ama kandırdı bizi.iste böyle.umarım herkes çok iyidir
slm kızlar
sabah 10 da nişanım geldi kanama gibi başladı
annemle evde sancıların sıklaşmasını bekliyorum
akşama doğru hastaneye gitcem
kızım geliyor bizim için dua edin
şirinem ve citos teşekürler
inş. bizlerde öyle çabucak veririz
korsa falan kullanıyrmusunuz
göbeginiz için.
Kızlar sağ kaburgamin arkası alttan 2 3 ve 4. Kaburgalarım nasil ağrıyor kırıldı mi ne oldu anlamadım minder koyuyorum yaslanıyorum yok yok yok cok ağrıyor evde inleye inleye geziyorum gittikçe artıyor ağrı
merhaba kızlar..ben salı kontrole gıttım..gıderken duzensız sancılar arttı..nst ye baglanınca tavan yaptı...
kanamam geldı az...
yatışşşş 4:30 aşam ustu..
bebek gece 04 :10 da dunyaya geldı...normal dogum oldu...
3,620 gram, 52 cm.dun oglen hastanden cıktık...
allah herkese nasıp etsın..bır avazda herkes kurtulır ınsallah...
daha ayrıntılar ınşallah sonra kızlar..hayırlı dogumlar herkese...
merhaba kızlar..ben salı kontrole gıttım..gıderken duzensız sancılar arttı..nst ye baglanınca tavan yaptı...
kanamam geldı az...
yatışşşş 4:30 aşam ustu..
bebek gece 04 :10 da dunyaya geldı...normal dogum oldu...
3,620 gram, 52 cm.dun oglen hastanden cıktık...
allah herkese nasıp etsın..bır avazda herkes kurtulır ınsallah...
daha ayrıntılar ınşallah sonra kızlar..hayırlı dogumlar herkese...