Selam kızlar bende kaç gündür pompa ve biberon alma derdindeyim aceleyle eczaneye gidip biberon aldım dr browns sonra nette şikayet okudum ve üzerinde %0bpa amblemi olmadığını farkettim o nedenle kullanmıyorum biberon almak isteme sebebim de dışarı çıktığımızda heryerde emzirmek için yer bulamıyorum haftaya bizimde kırkımız çıkıyo ilk istanbul seyehatimizi yapıcaz bide doktora,iğneye fln çok sık gittik son günlerde hastanenin yolu uzun yarım saat sürüyor arabayı ben kullandığım için kızım meme istediğinde zorlanıyoruz neyseki arabada kolay uyuyo seviyo gezmeyi anasına çekmiş

dışarı çıkacağımız zamanlarda sütümü sağıp yanıma almak istiyorum
bende lansinoh manuel pompa almak istiyodum çok kullanmayacağım için hepsi burda da yorumlara baktım çok iyi yorumlar da var çok kötü yorumlarda karar weremedim az kullanacağım bişey için çok para da vermek istemiyorum bide teyzem de dedi biberonla süt vermeye alıştırma zamanla senin memeni istemez dedim anne göğsü gibi yavaş akıtan biberondan alıcam bi tanıdıkta onu kullanmış yinede bırakmış oğlu memeyi kafam karıştı yani alsammı almasammı kızım emmeyi seviyo maşallahımız var bi başladımı en az yarım saat bırakmıyo bi süre daha idare edelim bakalım çok gerekirse alırım daha olmadı.
Bende milupanıun rezene çayı ve humananın iyi geceler çayından vermeye başladım dün sabah iyi geceler çayından verdim, kızım çok rahatladı normalde dalma problemimiz var, uykuya kolay dalamıyo deli gibi uykusu var esniyo ama uyuyamıyodu çok iyi geldi gece de gündüz de uyudu. bu sabah da rezene çayını verdim gaz için bakalım o nasıl gelicek