evet tatlım duphaston alıyordum..bitti 4 gün oldu..4-5 gün içinde regl olmam bekleniyor 4 gözle maaile
iyiyim ben de. badem de iyidir inşallah deecesi,ellerinden öperiyiym canım yemeğimi yedim de geldim..sen nasılsın ?
kuzusuuuuuu iyiyim sen nasılsın_? badem nasııııııl?_
sorma ya,ben bir kez onun yüzünden aldım:))zaten çok severim.bir sarı bir kırmızı yedim,gerisini çocuklara dağıttım:)))ohhhhhh afiyet olsunsenin şu avatarı gördükçe canım jelibon istiyo valla
sağol canım benim,9 haftalık olduk.inşallah bu defa iyi gidecek.sedase nasılsın canım bebiş nasıl hamilelik nasıl gidiyor ne kadarlık oldu şimdi?
ye ye,iyidir bol bol c vitamini lazım şimdi:))ben döndüüüm. azicik kestirdim öğlen eşimin ofisinde. daha dogrusu kestiemedim de dinlenmis oldum. ay ben portakal delisi oldum. suyu olsun kendisi olsun çook canım çekiyo.
oh ne güzel işte...hem gribe birebir hem bebişeeeben döndüüüm. azicik kestirdim öğlen eşimin ofisinde. daha dogrusu kestiemedim de dinlenmis oldum. ay ben portakal delisi oldum. suyu olsun kendisi olsun çook canım çekiyo.
hadi bakalım hayırlısı inşallah güzelim bu son adetin olur inşallah:109:
iyiyim ben de. badem de iyidir inşallah deecesi,ellerinden öper
sorma ya,ben bir kez onun yüzünden aldım:))zaten çok severim.bir sarı bir kırmızı yedim,gerisini çocuklara dağıttım:)))
sağol canım benim,9 haftalık olduk.inşallah bu defa iyi gidecek.
ye ye,iyidir bol bol c vitamini lazım şimdi:))
hadi bakalım hayırlısı inşallah güzelim bu son adetin olur inşallah:109:
maaşallah canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın ben de resim kursuna başladım bu hafta baya iyi oldu güzel vakit geçiyor kafamda dağılıyor
yetenek başka şeyyy:)) hayatta çizemedim gitti. iyi olmuş hem,stres de atarsın.
inşallah son ayımız olur gelir sıpalar sedasecim 5 günüm kaldı benimde inşallah vardır
ben çıkıyorum kızlar resim kursuna gidicem hazırlanmam lazım öpüyorum hepinizi
slm cansu nazlı ne zamndr uğrasıosun ne kadarlık evlısınn aynı dertten muzdaribizz
ben de edebiyatçıyım.. aynen ben de yapamıyorum... sanatın ve sporun hiçbir dalına yeteneğim yok maalesefYanlız dikkat ettim de, Edebiyat öğretmenleri pek resim yapamıyor genelde :)
Yanlız dikkat ettim de, Edebiyat öğretmenleri pek resim yapamıyor genelde :)
ben de edebiyatçıyım.. aynen ben de yapamıyorum... sanatın ve sporun hiçbir dalına yeteneğim yok maalesef
ben ders anlatırken çöp adamlar falan çiziyorum:))) bazen işe yarıyor. kimbilir,belki sözel yetenek ellerimizi kütükleştirmiştir.el becerim sıfır...iş yaparken de elim ağır,mıy mıy mıy iki saat bir odayı temi,zleyemem.bir de ev çok büyüüük üç oda ve kocaa salon.salondan iki salon yapılabilir yani.yaptığım işi temiz yaparım o ayrı ama uyuşuğum tek mutfakta hızlı ve yaratıcıyım.
önemli olan mutfak ama zaten değil mi?
valla şu aralar evi .... götürüyoreşim ne yaparsa o... mutfağa da soğan kav uracağım diye ödüm koparak girer oldum.pasta börek dersen ganiiiii
canlarrr benim iki dk sonra dersim var:80::79::81:akşam da kayınvalideme gideceğiz.22.00 sularında evde olururuz umarım.burada olun haaa!görüşelimmm:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?