2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

iyiym canım yemeğimi yedim de geldim..sen nasılsın ?

kuzusuuuuuu iyiyim sen nasılsın_? badem nasııııııl?_
iyiyim ben de. badem de iyidir inşallah deecesi,ellerinden öper
ohhhhhh afiyet olsun senin şu avatarı gördükçe canım jelibon istiyo valla
sorma ya,ben bir kez onun yüzünden aldım:))zaten çok severim.bir sarı bir kırmızı yedim,gerisini çocuklara dağıttım:)))

sedase nasılsın canım bebiş nasıl hamilelik nasıl gidiyor ne kadarlık oldu şimdi?
sağol canım benim,9 haftalık olduk.inşallah bu defa iyi gidecek.
ben döndüüüm. azicik kestirdim öğlen eşimin ofisinde. daha dogrusu kestiemedim de dinlenmis oldum. ay ben portakal delisi oldum. suyu olsun kendisi olsun çook canım çekiyo.
ye ye,iyidir bol bol c vitamini lazım şimdi:))

ben döndüüüm. azicik kestirdim öğlen eşimin ofisinde. daha dogrusu kestiemedim de dinlenmis oldum. ay ben portakal delisi oldum. suyu olsun kendisi olsun çook canım çekiyo.
oh ne güzel işte...hem gribe birebir hem bebişeee
hadi bakalım hayırlısı inşallah güzelim bu son adetin olur inşallah:109:

Amiiiiiiiiiiin İnşallahhhhhh

maaşallah canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın ben de resim kursuna başladım bu hafta baya iyi oldu güzel vakit geçiyor kafamda dağılıyor

inşallah son ayımız olur gelir sıpalar sedasecim 5 günüm kaldı benimde inşallah vardır
ben çıkıyorum kızlar resim kursuna gidicem hazırlanmam lazım öpüyorum hepinizi

ben ders anlatırken çöp adamlar falan çiziyorum:))) bazen işe yarıyor. kimbilir,belki sözel yetenek ellerimizi kütükleştirmiştir.el becerim sıfır...iş yaparken de elim ağır,mıy mıy mıy iki saat bir odayı temi,zleyemem.bir de ev çok büyüüük üç oda ve kocaa salon.salondan iki salon yapılabilir yani.yaptığım işi temiz yaparım o ayrı ama uyuşuğumtek mutfakta hızlı ve yaratıcıyım.
Yanlız dikkat ettim de, Edebiyat öğretmenleri pek resim yapamıyor genelde :)

önemli olan mutfak ama zaten değil mi?

valla şu aralar evi .... götürüyoreşim ne yaparsa o... mutfağa da soğan kavuracağım diye ödüm koparak girer oldum.pasta börek dersen ganiiiii

Benim de ev aynen öyle. korkudan pek yapmıyorum, yardımcım da 15 te bir geliyordu, 2 seferdir gelemedi, uyuşamadık. Ama bu c.tesi kesin geliyor evim ak pak olucak innşallah

canlarrr benim iki dk sonra dersim var:80::79::81:akşam da kayınvalideme gideceğiz.22.00 sularında evde olururuz umarım.burada olun haaa!görüşelimmm:82:

ben de aksine fazla hızlıyımdır,böyle bi pratiklik hooşuma gitmiyo ama hiç canım çıkıyo çok yoruluyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…