zumru selam.. seninle adet günümüz aynıydı sanırım... ne alemdesin var mı bir belirti..
slm,bizim listemiz ilk sayfada olsa da hepimiz birbirimizi takip edebilsek.düşünmeden edemiyorum yinede belirti filan yaşayan varmı kızlar?
Senin belirtilerin var galiba? ne zamanı regl tarihi?
valla canım ben pek iyi değilim içimde sıkıntı var nedense bi ağlamak bi ağlamak
okuldan geldim yemek yaparken bi ara baktım herkes şakır şakır muhabbet ediyo ama ben hem işlerimden hem de bu garip ruh halimden dolayı pek yazmak istemedim...az önce eşim de işe gitti ve ben iyice dibe vurdum sanki...
bu akşam 7 aylık hamile olan kuzenim aradı onunla konuştum daha da beter oldum sanki...
kıskançlık falan değil ama başka bişey var sanki ne bileyim anlatamıyorum aslında kendime de anlatamıyorum
bu bebek ne hale getirdi beni ya ben böyle ufak tefek şeylere ağlıcak bi insan değilim...
neşeli deli dolu şen şakrak bi insanım ama ne olduysa oldu bana...
bu aydan umudum yok zaten bende yeni bi karar aldım 3-4 ay bebek fikrini atıcam kafamdan...unutmak istiyorum artık...
5-6 gün var daha sadece bazen sol kasığımda iğne batması oluyor ama bakalım ne olacak?senin ki ne zaman?
10-12 ay sonra onunki
zumru selam.. seninle adet günümüz aynıydı sanırım... ne alemdesin var mı bir belirti..
5-6 gün var daha sadece bazen sol kasığımda iğne batması oluyor ama bakalım ne olacak?senin ki ne zaman?
canim inan bana bebek fikrini kafandan atmayi cok iyi düsünmüssün cünkü bende ilk basta zor geldi ama simdi nerdeyse hic düsünmüyorum sadece bu aldigim 15-20kilomu nasil verebilirim diye düsünüyorum artik... Bebek cok fazla umrumda degil cünkü ne oluyorsa zaten bu yüzden oluyor...
Yinede duydugum biseyi anlatmak istiyorum ama tam olarak bilmiyorum yinede anlatayim
bir gün peygamber efendimizin zamaninda iki evli cift hz. ??? (hangi peygamber oldugunu unuttum)
gelir ve ondan sunu isterler ,,efendim bizim cocugumuz olmuyor sen allaha sor cocugumuz olacakmi olmayacakmi diye bizde ona göre davranalim eger olmayacaksa ugrasmayalim derler,,,
hz. ??? Tamam ben size haberi bildiririm der...
Hz. ??? Allaha sorar ve allahta ona ,,,onlarin hic bir zaman cocugu olmayacak,,, der.
Ertesi gün hz. ??? O evli cifte gider ve onlara onlarin hic bir zaman cocugu olmayacagini söyler....
Aradan tam 4 yil geciyor hz. ??? Pazarda gezerken o iki cifte rastlar ve gözlerine inanamaz, cünkü o evli ciftin yaninda 3-4 yaslarinda bir cocuk... Hz. ?? Yanlarina gider ve onlara bu cocuk kimin diye sorar... Onlarda ,,bu cocuk bizim der,, hz.??: ,,ama nasil olur allah utala bana sizin hic bir zaman cocugunuz olmayacagini söyledi??,,, onlarda ,,evet.. Biz bunu bildigimiz halde hic bir zaman allahtan umudumuzu kesmeyip gece gündüz allaha yalvardik,,, derler ve allahta ondan umudumuzu kesmedigimiz icin bize evladimizi verdi derler.
Biraz uzun oldu ama... Yani demek istedigim biz allaha dua edersek ondan umudumuzu kesmessek inaniyorumki allahta bize istedigimizi verecektir...
Gerci bunu herkez biliyor ama yinede paylasmak istedim insallah anlatabilmisimdir:44:
ablam toplamda 22 ay hasta olmadı hamilelikten sonra :)
İnş. hamilesindir canım.buna benzerlerini bende yaşıyorum.aynen benimde sol kasıgımda seyrime oldu geçen gün ve bazen ani kalkıyorum o zamanda sol kasıgıma gene bişeyler batıyo kasılıyo bazen sağda solda kasılıyo ama sol daha sert oluyor . sonra dikkat ediyorum kalkarken falan bazen afedersiniz ama tuvalette bile kasıgıma bişeyler batıyo kasılıyo sanki . gebelikte oluyor mu böle şeyler . benimde adetime 3 gün kaldı 10da gelmesi gerekiyor .
iyi günler canım bilmiyorum ki tatlım 2 gün negatifim ben yokmuş gibi hissediyorum adetim gelicekmiş gibi geliyor . dün dayanamadım test aldım çıkmaz ama daha geçmeden denedim negatif çıktı haliyle . oda bi umutsuzluga sürükledi . şuanda sadece idrarım 3 gündür acayip koyu böle bakır rengi gibi içinde nokta nokta beyazlar falan var . bide salı günü sol kasıgım çok seyridi çarşamba biraz seyridi geçti sonra . inş. vardır diyorum hepmizin bebişi :) bu ay 8de bekliyorum ama deişiyor 10da oluyor bazen de bakalım . p.tesi gelmezse salı test yaparım inş. gelmez .
hamile herkesin akıntısı oluyo gördüğüm kadarıyla ama benkupkuruyum... bu da adet belirtisi sanırım...
genelde adetim yaklaşırken yüzümde mutlaka sivilce çıkar bu ay çıkmadı. gögüslerimde hep taş gibi olurdu giyinemezdim bile çok acırdı. bu ay da acıyo ama uçları falan kenarları acıyo ssdece şiişlik var bilmiyorum artık allah biliyor . 3 gün kaldı geri sayım başladı
selam herkese nasılsınız kızlar...
bugün tahmini yumurtlamadan sonra 6. günüm.. süt kesiği gibi beyaz bi akıntı geldi az önce.. ama bilemiyorum tabii belki eskidende geliyoduda farkında değilim.. cess sanki böyle bişey söylemiştin sen dimi sende de olmuştu yanlış hatırlamıyosam.. ay en ufak şeyleri bile hamileliğe yormaya başladım yaklaşıyo ya. güya hiç takmıcaktım
selam herkese nasılsınız kızlar...
bugün tahmini yumurtlamadan sonra 6. günüm.. süt kesiği gibi beyaz bi akıntı geldi az önce.. ama bilemiyorum tabii belki eskidende geliyoduda farkında değilim.. cess sanki böyle bişey söylemiştin sen dimi sende de olmuştu yanlış hatırlamıyosam.. ay en ufak şeyleri bile hamileliğe yormaya başladım yaklaşıyo ya. güya hiç takmıcaktım
Benim de önceden hep adet olmaya yakın göğüslerim ağrırdı. dört ay önce doğum kontrol hapını bıraktım. o zamandan beri hiç ağrımıyor... adet olacağım zaman bile ağrımıyor... bilmiyorum hamile kalsam ağrır mı?
evet üç gün kaldı ama bana sanki bu akşam adet olacakmışım gibi geliyor çünkü sancılarım sıklaştı... kasıklarımdaki hareketi hissedebiliyorum...
ama bu ay bişe dikkatimi çekti... göğüslerimde damarlarım belli oldu baya... önce kılcal damarlar sonra bi kaç tane kalın damar... önceden yoktu yeni oldu... kilo aldım bu aralar belkide ondandır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?