Y ben çok içtim ya bi zararı olur mu ki
Kızlar inanılmaz iştahlıyım.Dün akşam yemek yiyoruz kociş beni izliyo dur boğulacaksın dedi.Ya sanki önümden alcaklar bana bi şey kalmıcakmış gibiyim
hadi ya...içim o zaman.ya açıkcası ben de içtikçe aklıma bebiş geliyo diye 3 ay bitince bırakmış idüm
Bir zararı olmaz bence ama günde 1 defa içerek devam etsen iyi olur. Sen ye ye kilon yoksa, can boğazdan gelir.
Olmaz mı ya evlendiğim de 1,76 boya 59 kiloydum
Şimdi ne sen sorr ne ben söyleyeyim ama benim ilaçlardan oldu.Bıraktım şimdi kilo vermeye başladım.Cipram kullanıyordum anksiyete bozukluk vardı.Kabus kabussss...
Olsun boyun var senin :) Hep böyle derler uzun boylulara, bilmezler ki uzun boylular ne sıkıntılar çeker :)
Evet çok sıkıntı çekerim.Hep derim keşke 1,68 falan olsaydım
prospektüsünde yazıyor mu bu etkiler? folbiol kullanamıyorsan folik plus iç baari.
E sen yine 1.76 ile iyi kurtarmissin. Ben 1.83'um :)))
E sen yine 1.76 ile iyi kurtarmissin. Ben 1.83'um :)))
folbiol prospektüsünde hiç bir yan etkisi yoktur yazıyor... bende de söylemesi ayıp kabızlık var... hiç olmazdı böyle... haptan mı diye düşünüyorum ama... böyle bir etki gördünüz mü?
oooo maşallah yaaa
Neredeyse benim eşim kadarsın.Eşinin boyu kaç merak ettim şimmdi
Kıyafet konusunda ben çok zorlanırım elbiseler bazen popomu bile kapatmıyor o kadar kısa yapıyorlar şimdi
senin sorun oluyor mu
oy maşallah... allah vermiş de vermiş... manken gibisin yani:)
prospektüsünde yazıyor mu bu etkiler? folbiol kullanamıyorsan folik plus iç baari.
ya prospektüsünüde atmışım bulamadımm burdan arkadaşlara sordum sadece iştah açıyo faalan yazmmışlardı bende yinede bıraktım 4-5 gündür almıyırum biraz rahatladığımı hissediyorum
Allah boyu boyuna vermişSorun olmaz mi, tunik ve kabanların belime oturması gerek yeri, kaburgalarima geliyor :) Cok zor bulabiliyorum istedigim gibi birseyleri. Esim benden de uzun o da 1.85. Elbise zaten hic alamiyorum. Ben diz ustune cikan elbise giyemem ama bu samanda dedigin gibi dize gelen elbise bulmak mucize. Bir ara diktireyim dedim elbiselerimi ama dogru duzgun tersi bulamadim.
Sagol canim, mankenlige meraki olan birine verseymis daha cok hora gecermis bence. Tovbe Tovbe. saglikliyim ya cok sukur.
olmaz bir şey, böbreğin nasıl sarsıntıdn etkilenmezse öyle düşün. bebeğin içinde ve sandığından daha güvende.düşecek bebek pamuklara da sarsan gidiyor.kalacak olansa ne yaparsan yap kalıtor.sağol canım tesekkur edrım ,ben de sneı tebrk edıyorumsen kac haftalık hamılesın şimdi,ultrasonl abaktımı dr sana baktıysa kac haftalıkken baktı? ben rezil bir dr.a çattım dün su an kendı çabamla hamıleyım dıyorum kendı kendıme gerızekalı adam söylemedı bıle kac haftalık oldugunu, otomatık hesaplayıcıya göre bugun 5 haftalık oluyomuş bebegım...sanırım pzartsi samsuna gıdicem orda bakarlar artık bana ayrıntılı ılgı verırler..yaa bır de korkum yollar yapılıyo araba sarsıyo bazı yerlerde ,korkuyoum bebegıme bişe olurmu dıye
tutmazsa ayıp olarmış :78::78: maşallah
folbiol 1 tane,folik plus 3aaa folık asit nıye yarım tablet verdı sana caba,cok az değil mii?ben dun dra gunde ıkı tablet alıyorum dedım kızdı banahayır efendım ordakı hemsıreye söyle acsın receteyı baştan okusun dedi 3 tane ıceceksın dedı bana markası da folık plus
depolanmıyor folik asit,b grubu vitaminlerinden biri.dr eşin de içebilir yorgunluğu alır demiştiY ben çok içtim ya bi zararı olur mu ki
Kızlar inanılmaz iştahlıyım.Dün akşam yemek yiyoruz kociş beni izliyo dur boğulacaksın dedi.Ya sanki önümden alcaklar bana bi şey kalmıcakmış gibiyim
folbiol prospektüsünde hiç bir yan etkisi yoktur yazıyor... bende de söylemesi ayıp kabızlık var... hiç olmazdı böyle... haptan mı diye düşünüyorum ama... böyle bir etki gördünüz mü?
olmaz bir şey, böbreğin nasıl sarsıntıdn etkilenmezse öyle düşün. bebeğin içinde ve sandığından daha güvende.düşecek bebek pamuklara da sarsan gidiyor.kalacak olansa ne yaparsan yap kalıtor.
folbiol 1 tane,folik plus 3
depolanmıyor folik asit,b grubu vitaminlerinden biri.dr eşin de içebilir yorgunluğu alır demişti
evet,ben hiçbirini içemiyorum.ilk gebeliğimde hemoroid ve makatta çatlak oluştu o kabızlık yüzünden.bu defa ithal bir vitamin kompleksi verdi doktorum.içinde folik de var.devlet karşılamıyor yalnız.30 tanesi 37 lira.bir ay için çok değil deyip aldım,iyi ki almışım rahat ettim.probiyotik içeriyor.multibionta adı.
Bekliyordum böyle bir şeyolmaz bir şey, böbreğin nasıl sarsıntıdn etkilenmezse öyle düşün. bebeğin içinde ve sandığından daha güvende.düşecek bebek pamuklara da sarsan gidiyor.kalacak olansa ne yaparsan yap kalıtor.
folbiol 1 tane,folik plus 3
depolanmıyor folik asit,b grubu vitaminlerinden biri.dr eşin de içebilir yorgunluğu alır demişti
evet,ben hiçbirini içemiyorum.ilk gebeliğimde hemoroid ve makatta çatlak oluştu o kabızlık yüzünden.bu defa ithal bir vitamin kompleksi verdi doktorum.içinde folik de var.devlet karşılamıyor yalnız.30 tanesi 37 lira.bir ay için çok değil deyip aldım,iyi ki almışım rahat ettim.probiyotik içeriyor.multibionta adı.
Bende de var o kabızlık ki ben kabız olabilen bir insan değilim ayıptır söylemesi bağırsak problemimden dolayı.Maşallah bu kuruttu beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?