2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

Y ben çok içtim ya bi zararı olur mu ki
Kızlar inanılmaz iştahlıyım.Dün akşam yemek yiyoruz kociş beni izliyo dur boğulacaksın dedi.Ya sanki önümden alcaklar bana bi şey kalmıcakmış gibiyim

Bir zararı olmaz bence ama günde 1 defa içerek devam etsen iyi olur. Sen ye ye kilon yoksa, can boğazdan gelir.

hadi ya...içim o zaman.ya açıkcası ben de içtikçe aklıma bebiş geliyo diye 3 ay bitince bırakmış idüm

Bana her şey bebeişi hatırlatıyorrrrrrrrrr

İç sen iç
Ah benim sıpam bak senin için ilaç bile içiyorum.Benim ilaca karşı acayip bi şeyim var içemiyorum ya.Annem getirirdi mide ilaçlarım var içmezdim aşağı atardım.Bunu neden yaptığımı sormayın bilmiyorum çünkü

Son düzenleme:
Folbiolun yan etkilerine baktım çarpıntı tok bunların arasındaa.

Bir zararı olmaz bence ama günde 1 defa içerek devam etsen iyi olur. Sen ye ye kilon yoksa, can boğazdan gelir.

Olmaz mı ya evlendiğim de 1,76 boya 59 kiloydum
Şimdi ne sen sorr ne ben söyleyeyim ama benim ilaçlardan oldu.Bıraktım şimdi kilo vermeye başladım.Cipram kullanıyordum anksiyete bozukluk vardı.Kabus kabussss...

Olmaz mı ya evlendiğim de 1,76 boya 59 kiloydum
Şimdi ne sen sorr ne ben söyleyeyim ama benim ilaçlardan oldu.Bıraktım şimdi kilo vermeye başladım.Cipram kullanıyordum anksiyete bozukluk vardı.Kabus kabussss...

Olsun boyun var senin :) Hep böyle derler uzun boylulara, bilmezler ki uzun boylular ne sıkıntılar çeker :)

prospektüsünde yazıyor mu bu etkiler? folbiol kullanamıyorsan folik plus iç baari.

folbiol prospektüsünde hiç bir yan etkisi yoktur yazıyor... bende de söylemesi ayıp kabızlık var... hiç olmazdı böyle... haptan mı diye düşünüyorum ama... böyle bir etki gördünüz mü?

E sen yine 1.76 ile iyi kurtarmissin. Ben 1.83'um :)))

oooo maşallah yaaa
Neredeyse benim eşim kadarsın.Eşinin boyu kaç merak ettim şimmdi
Kıyafet konusunda ben çok zorlanırım elbiseler bazen popomu bile kapatmıyor o kadar kısa yapıyorlar şimdi
senin sorun oluyor mu

folbiol prospektüsünde hiç bir yan etkisi yoktur yazıyor... bende de söylemesi ayıp kabızlık var... hiç olmazdı böyle... haptan mı diye düşünüyorum ama... böyle bir etki gördünüz mü?

Bende de var o kabızlık ki ben kabız olabilen bir insan değilim ayıptır söylemesi bağırsak problemimden dolayı.Maşallah bu kuruttu beni.

Sorun olmaz mi, tunik ve kabanların belime oturması gerek yeri, kaburgalarima geliyor :) Cok zor bulabiliyorum istedigim gibi birseyleri. Esim benden de uzun o da 1.85. Elbise zaten hic alamiyorum. Ben diz ustune cikan elbise giyemem ama bu samanda dedigin gibi dize gelen elbise bulmak mucize. Bir ara diktireyim dedim elbiselerimi ama dogru duzgun tersi bulamadim.

oy maşallah... allah vermiş de vermiş... manken gibisin yani:)

Sagol canim, mankenlige meraki olan birine verseymis daha cok hora gecermis bence. Tovbe Tovbe. saglikliyim ya cok sukur.

ya prospektüsünüde atmışım bulamadımm burdan arkadaşlara sordum sadece iştah açıyo faalan yazmmışlardı bende yinede bıraktım 4-5 gündür almıyırum biraz rahatladığımı hissediyorum

olabilir tabi bünyeden bünyeye değişebilir.

Allah boyu boyuna vermiş
Evet o tunik ve kaban olayı bende de oluyor çünkü bacak boyum biraz kısa gövdem uzun anlayacağın Ablama ne güzel yakışır beğenir alırım ben de bi acayip olur Elbise konusunda da eşimle çok kavga ediyoruz

Son düzenleme:
olmaz bir şey, böbreğin nasıl sarsıntıdn etkilenmezse öyle düşün. bebeğin içinde ve sandığından daha güvende.düşecek bebek pamuklara da sarsan gidiyor.kalacak olansa ne yaparsan yap kalıtor.

tutmazsa ayıp olarmış :78::78: maşallah

folbiol 1 tane,folik plus 3
Y ben çok içtim ya bi zararı olur mu ki
Kızlar inanılmaz iştahlıyım.Dün akşam yemek yiyoruz kociş beni izliyo dur boğulacaksın dedi.Ya sanki önümden alcaklar bana bi şey kalmıcakmış gibiyim
depolanmıyor folik asit,b grubu vitaminlerinden biri.dr eşin de içebilir yorgunluğu alır demişti

evet,ben hiçbirini içemiyorum.ilk gebeliğimde hemoroid ve makatta çatlak oluştu o kabızlık yüzünden.bu defa ithal bir vitamin kompleksi verdi doktorum.içinde folik de var.devlet karşılamıyor yalnız.30 tanesi 37 lira.bir ay için çok değil deyip aldım,iyi ki almışım rahat ettim.probiyotik içeriyor.multibionta adı.

Seda'nin muhtesem donusu oldu :)

Bekliyordum böyle bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…