2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

Evet benim de yumurtlamadan galiba 4 gn sonra olmustu. İnsallah hamilesindiiiiir. bak bakalım devam edecek mi.benim 3-4 gün devam etmisti azar azar.

zaten bu aralar herşeyimi takip ediyorum farklı bişey olacakmı diye... ama şimdi umutlandım bak azıcık

iyiaksamlarr kader arkadaslarımm

iyiyim canım saol okuldan geldim dinleniyorum işte.. sen nasılsın

iyi olmaya çalışıyorum.yine agrılarım var .ara ara gidip geliyo işte.evdeyim çalışmıyorum ben.ögretmenmisin sen:)

canım umutlandırmış olmayayım ama göğüslerde damarlar belli oluyomuş hamilelikte ben arkadaşlardan biliyorum.. inşallah öyledir

valla elimdeki tek belirti o zaten... neyse cumartesi en geç pazartesi belli olacak inşallah... o zamana kadar gözetmenlik yapmam gereken 3 sınav var yarın... düşünmeye vaktim olmaz... hafta sonu da sınavları okurum.. oh vakit geçer...

benim ablamda ögretmen.2 ocak günüm geçti ama biraz daha beklemek istiyorum

tamam canım hatırladım şimdi ya kusura bakma bugün allak bullak kafam zaten okuldan gelirkende bikaç kez kazadan döndüm dalgınım biraz sanırım

4 gün geçmiş.. normalde bu kadar geciktiği oluyor muydu... valla benim dört gün gecikse kesin hamileyim diye test yapmadan bayrağı alır yürürdüm...

benim hep düzenliydi adetlerim.taaaki aşılma yaptırana kadar ondan sonra 1 hafta falan geçtigi oldu.ama ilk defa bu ay acayişp agrılarım oldu.ondan biraz şüphrlrniyorum ama emin olamadıgım için bekliyorum işte haftasonunu...

hadi hayırlısı az kalmış bana daha 10 gün var ama ben bekleyemem tahlil yaptırırım bir hafta sonra

hadi hayırlısı az kalmış bana daha 10 gün var ama ben bekleyemem tahlil yaptırırım bir hafta sonra

ya ben hiç kan tahlili yaptırmadım gebelik için... onun için doktora gitmek şart mı yoksa devlet hastanesine gitsem ben tahlil istiyorum desem yaparlar mı acaba... özele gitsem bi doktor muayenesi için bi de tahlil için bir sürü para isterler şimdi...

tamam canım hatırladım şimdi ya kusura bakma bugün allak bullak kafam zaten okuldan gelirkende bikaç kez kazadan döndüm dalgınım biraz sanırım

aman allah korusun iyi bak kendine.sende bebiş yok dimi

canım özelde 20-30 arası değişiyor fiyat ama sağlık ocaklarındada yapıyolar sadece ertesi gün alınıyor sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…