Evet benim de yumurtlamadan galiba 4 gn sonra olmustu. İnsallah hamilesindiiiiir. bak bakalım devam edecek mi.benim 3-4 gün devam etmisti azar azar.
iyi akşamlar canım hoşgeldinnn
iyiyim canım saol okuldan geldim dinleniyorum işte.. sen nasılsın
evet öğretmenim.. senin ne zamandı tarihin canım
canım umutlandırmış olmayayım ama göğüslerde damarlar belli oluyomuş hamilelikte ben arkadaşlardan biliyorum.. inşallah öyledir
benim ablamda ögretmen.2 ocak günüm geçti ama biraz daha beklemek istiyorum
benim ablamda ögretmen.2 ocak günüm geçti ama biraz daha beklemek istiyorum
4 gün geçmiş.. normalde bu kadar geciktiği oluyor muydu... valla benim dört gün gecikse kesin hamileyim diye test yapmadan bayrağı alır yürürdüm...
valla elimdeki tek belirti o zaten... neyse cumartesi en geç pazartesi belli olacak inşallah... o zamana kadar gözetmenlik yapmam gereken 3 sınav var yarın... düşünmeye vaktim olmaz... hafta sonu da sınavları okurum.. oh vakit geçer...
hadi hayırlısı az kalmış bana daha 10 gün var ama ben bekleyemem tahlil yaptırırım bir hafta sonra
ne pişrcem derdi başladı yineeee
tamam canım hatırladım şimdi ya kusura bakma bugün allak bullak kafam zaten okuldan gelirkende bikaç kez kazadan döndüm dalgınım biraz sanırım
ya ben hiç kan tahlili yaptırmadım gebelik için... onun için doktora gitmek şart mı yoksa devlet hastanesine gitsem ben tahlil istiyorum desem yaparlar mı acaba... özele gitsem bi doktor muayenesi için bi de tahlil için bir sürü para isterler şimdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?