ben geldimmmmmm benim dünden yemeğim hazır valla( kızartma) bir tek çorba yapıcam yanına:)ne pişrcem derdi başladı yineeee
özelde ben 18.5a yaptırdım beta hcg testi..doktora fln çıkmadan..ya ben hiç kan tahlili yaptırmadım gebelik için... onun için doktora gitmek şart mı yoksa devlet hastanesine gitsem ben tahlil istiyorum desem yaparlar mı acaba... özele gitsem bi doktor muayenesi için bi de tahlil için bir sürü para isterler şimdi...
kabak mücver yapıcam ben galiba, ya da kabak dolmasıııı.
ben geldimmmmmm benim dünden yemeğim hazır valla( kızartma) bir tek çorba yapıcam yanına:)
özelde ben 18.5a yaptırdım beta hcg testi..doktora fln çıkmadan..
aklımdaki 3 şeyden 1ini söyledin şekerim..benim uyuzum yemez ama ben yerimmmm
ay kızartmaaaaaaaaaa, allahım nolur üstüne yoğurt döküp de ye benim içinn. bayılıyorum. midem çkok bulanıyor ama birtek kızartma istiyo canım, yanına bol yoğurt ve taze ekmek. ama yiyemiyorum kilo almamak için....
kaç kilosun ? boyun var senin ya ya gitsin herşey bebiş için...ben kızartmayı domates sossuz yiyince kızartma yediğimi anlamıyorum..domates için de yaz gelmesini bekliyorum
63 kiloyum şu an. ama ilk aylardan depolamak istemiyorum.
inşallah yaa umudum kırılmıştı biraz ama bugün öyle akıntı gelince sanki yine umutlandım cess'de de olmuş ya
canın çekiyosa yeeeeeekızar sora bebiş doğunca..kız olursa büyüyünce sana kızartma yapmaz bak
kaç kilosun ? boyun var senin ya ya gitsin herşey bebiş için...ben kızartmayı domates sossuz yiyince kızartma yediğimi anlamıyorum..domates için de yaz gelmesini bekliyorum
hiç umudunu kaybetme.ben ne sekilde hamile kalan arkadaslarım gördüm.yok dedikleri anda.heranherşey olabilir.çıkmadık candan ümit kesilmez.benim bütün belirtilerim var.sadece akıntım yok.az çok az yaniii
kız git bir test yap o zaman yaa negatif çıkarsada çıksın böyle merakla beklemektense sonucu bir an önce öğrenmek daha iyi bence
oooooofffffffffffffffcesçim herşey bebek için güzelim canın ne çekiyorsa yap ye bence :) az az yedinmi kilo almazsın
deececim zaten üstü domates soslu şekerim şişe domatesi attım üstüne ayyyy canınızı çektirdim deme yaaaa
kız git bir test yap o zaman yaa negatif çıkarsada çıksın böyle merakla beklemektense sonucu bir an önce öğrenmek daha iyi bence
cesçim herşey bebek için güzelim canın ne çekiyorsa yap ye bence :) az az yedinmi kilo almazsın
deececim zaten üstü domates soslu şekerim şişe domatesi attım üstüne ayyyy canınızı çektirdim deme yaaaa
oooooofffffffffffffff
ben kadar sabırlı biri daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?