2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

özelde ben 18.5a yaptırdım beta hcg testi..doktora fln çıkmadan..
kabak mücver yapıcam ben galiba, ya da kabak dolmasıııı.

aklımdaki 3 şeyden 1ini söyledin şekerim..benim uyuzum yemez ama ben yerimmmm

ben geldimmmmmm benim dünden yemeğim hazır valla( kızartma) bir tek çorba yapıcam yanına:)

ay kızartmaaaaaaaaaa, allahım nolur üstüne yoğurt döküp de ye benim içinn. bayılıyorum. midem çkok bulanıyor ama birtek kızartma istiyo canım, yanına bol yoğurt ve taze ekmek. ama yiyemiyorum kilo almamak için....

kaç kilosun ? boyun var senin ya ya gitsin herşey bebiş için...ben kızartmayı domates sossuz yiyince kızartma yediğimi anlamıyorum..domates için de yaz gelmesini bekliyorum

kaç kilosun ? boyun var senin ya ya gitsin herşey bebiş için...ben kızartmayı domates sossuz yiyince kızartma yediğimi anlamıyorum..domates için de yaz gelmesini bekliyorum

63 kiloyum şu an. ama ilk aylardan depolamak istemiyorum.

inşallah yaa umudum kırılmıştı biraz ama bugün öyle akıntı gelince sanki yine umutlandım cess'de de olmuş ya

hiç umudunu kaybetme.ben ne sekilde hamile kalan arkadaslarım gördüm.yok dedikleri anda.heranherşey olabilir.çıkmadık candan ümit kesilmez.benim bütün belirtilerim var.sadece akıntım yok.az çok az yaniii

cesçim herşey bebek için güzelim canın ne çekiyorsa yap ye bence :) az az yedinmi kilo almazsın

deececim zaten üstü domates soslu şekerim şişe domatesi attım üstüne ayyyy canınızı çektirdim deme yaaaa

hiç umudunu kaybetme.ben ne sekilde hamile kalan arkadaslarım gördüm.yok dedikleri anda.heranherşey olabilir.çıkmadık candan ümit kesilmez.benim bütün belirtilerim var.sadece akıntım yok.az çok az yaniii

kız git bir test yap o zaman yaa negatif çıkarsada çıksın böyle merakla beklemektense sonucu bir an önce öğrenmek daha iyi bence

anaaa ben papatyaydım nilüfer olmusum.niyeki anlamadım::82:

kız git bir test yap o zaman yaa negatif çıkarsada çıksın böyle merakla beklemektense sonucu bir an önce öğrenmek daha iyi bence

yapcam yapcam.yarın yapcam artıkkkk.bencede yeterr

oooooofffffffffffffff

ben kadar sabırlı biri daha

evet benim canım çekti mesela zaten karnım aç.. bide böyle konuşuyosunuz varyaa kazınmaya başladı midem:90::90::90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…