2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

merhabalar arkadaşlar daha yeni tazecik bir üye olarak sırf bu başlık için katıldım aranıza.umarım ocak ayı bizler için umut,sevinç kaynağı olur :))

e peki 8 günün sonuda netice ne.hamilemisin yoksaaa. menekse daha çok konusuyo demek dimi:)
malesef...mantar olmuşum ve bu ay yumurtlamamışım o yuzden regl olamamışım
merhabalar arkadaşlar daha yeni tazecik bir üye olarak sırf bu başlık için katıldım aranıza.umarım ocak ayı bizler için umut,sevinç kaynağı olur :))
hoşgeldin canım aramıza
canlarım benim çıkmam lazım anneme gidiyoruzzz.. akşama görüşürüzzz

tamam tatlım..afiyetler olsun...güle güleeee

malesef...mantar olmuşum ve bu ay yumurtlamamışım o yuzden regl olamamışım

hoşgeldin canım aramıza

tamam tatlım..afiyetler olsun...güle güleeee

al işte bi kötü haber daha.insanın yapası gelmiyooooooooooooooooooooo

yaw nebileyim digerlerinde hemen yapmıstım.buay hiç yapasım yok.

ya nasıl dayanabiliyosunuz bu kadar anlayamıyorum ya birazda bize verin şu sabırdan ben bir gün geçmesini bekliycem ama gelin bana sorun bu ay çok güzel geçti hiç diğinmemiştim ama gün yaklaştıkça merak başladı

valla 4 defa negetifi gördüm.o yüzden 5.görmek için acele etmiyorum şekerim:)bide ne düsünüyorum biliyomusun.yani 1 hafta geç ögrensem hamile oldugumu ne olcakki yanii

valla 4 defa negetifi gördüm.o yüzden 5.görmek için acele etmiyorum şekerim:)bide ne düsünüyorum biliyomusun.yani 1 hafta geç ögrensem hamile oldugumu ne olcakki yanii

daha iyi olur. bebeğinin doğmasını 1 hafta daha az beklersin :) beklemek gerçekten zor, herşey için beklemek gerçekten çok zor. kese görüncek bekle. kalbi aticak bekle, bekle bekle bekle

Son düzenleme:
inşallah bu ay pozitifi görürsün tatlım (tabi bende) yaniiii bişey olmaz tabi 4 haftalık yerine 5 haftalık ken hamile olduğunu öğrenirsin ama işte o bekleyiş çok zor şahsen ben çok sabırsız bir insanım:)

selam kızlar?
nasılsınız?
inşallah yoktur ama regl olan varmı?
ya da mutlu haberini paylaşmak isteyen?
en son dün gece 188.sayfa da kalmıştım şimdi 200 leri geçmiş ben de o kadar uzun okumayı göze alamadım,,,çok yorgunum ve çok uykum var:78:

aminnn.sen nekadardır istiyosun bebek.kaç defa negatif gördün.anlatsana biraz kendini

hoşgeldin canim.ben hala olmadım.4 günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…