2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

aminnn.sen nekadardır istiyosun bebek.kaç defa negatif gördün.anlatsana biraz kendini

canım biz 2 aydır istiyoruz bebek ilk denememiz kasım ayında oldu maalesef başarızız ikinci denemede aralık başı yine başarısız bu da 3. denememiz inşallah bu sefer tutmuştur ayrıca 2.5 senedir evliyiz artık bebişte bize katılsın dedik aslında ben babası gibi aslan burcu istiyodum o yüzden kasım ayını bekledim normalde mayıstan beri istiyorum ben ilk seferde tutar diye düşündüm ama maalesef olmadı hatta iki arkadaşımıda teşvik ettim istemiyolardı biri temmuzda başladı denemelere o tutturdu 2ç denemede falan şimdi hamile temmuz sonu bebeği olucak keşke bende erken başlasaydım bana dediler halbuki başla şimdiden olmaz hemen diye ama dinlemedim şimdide 5 günüm kaldı bekliyorum işte

anammmmmmmm geçmişi oku oku bitiremedimm,,,
nasılsınız kızlarrrr
ben bugün çok yoruldumm,biliyosunuz misafirlerim vardı,15 kişi gelmişlerdii,,,
yarın beklenmeyen günümm
herşey belli olacakk
bu arada en kısa boylunuz benmiyimmm ( 1.64 e 55kg..

hoşbulduk ben de bi şeyi merak ediyorum arkadaşlar 31 ekim-25 kasım-25 aralık tarihlerinde regl oldum
yumurtlama hesaplatmalarına bakıyorum 20cak ile 7 ocak diyor ve beklenen regl 21 ocak tarihi veriyor.anlamadığım şu normal olarak 25 ocaktan sonra mı gecikme sayacağım yoksa 21 ocaktan sonra mı???

kızlar mesaim bitiyooooo ben kaçıyorummm

hepinizi öpüyorum en çok da bebişiiiiiiiiii

aynen benim de bitti mesaim. İyi aksamlar herkese. aksamlari giremiyorum artik inanilmaz yorgu oluyorum. sabah görüşürüzzz.

regl tarihi olarak ne veriyorsa ki 21 vermiş, ondan sonrasini gecikme sayy. inşallah hamilesindirrr..

vayyyy herkes boyunu kilosunu mu yazdı

boyum 1.66 kilom çoooooooook

memnun oldum canim.umarım herşey gönlüne göre olur.bende 1.5 yıllık evliyim.hiç korunmadım.1 defa aşılama oldum ama tutmadı.simdide 4 günüm geçti ama hala umutsuzum

memnun oldum canim.umarım herşey gönlüne göre olur.bende 1.5 yıllık evliyim.hiç korunmadım.1 defa aşılama oldum ama tutmadı.simdide 4 günüm geçti ama hala umutsuzum
canım benim çıkmam lazım kociş almaya geliyo beni görüşürüz inşallah bu ay olucak üzülme stres yapma hiç

ooo turlikçimm,,,senin boyda fena değil,,,seni beğenen beğenmiş,napçan bu saaten sonra zayıflığıı

aynen canım dediğin gibi beğenen beğendi,,,eşimle 2,5 yıl oldu evleneli ama onun öncesinde 6 yıllık beraberliğimiz var yani yaklaşık 8 yıldan bu yana birlikteyiz ve o beni tanıdığından beri ben hep bu kilodaydım ve ne zaman rejime başlasam kendimi zorla kokoreççi de bulurum
zayıf sevseydim zayıf biriyle evlenirdim der hep o yüzden zayıflamamı istemiyor...ama ben sağlığım için biraz versem iyi olur

bizde 8 yıldan beri birlikteyiz,,,o zamanlar daha topluydum sanki,evlenince çok zayıfladım ben,,,eşim kilo almamı istiyor,60 kg ye kadar ama,daha fazla istemez,
kışın pek spor yapılmıyoo,, dışarda bi çıkıp koşamazsın bu soğukta,,,spor salonları olabilir,onada vakit olurmu bilmem...

anaaaaaaaaaaa spor yapmak mı yok canım hiç bana göre değil...işim gereği hep hareket halindeyim zaten ama malesef kalori yakmama pek yardımcı olmuyo buve ben hep çok yorgun oluyorum dolayısıyla canım da istemiyo...ben yorgun olmadığım zamanlarda üşenmeyip kalkıp 2 mezdeke oynayım bari

ayy evet o kıvrak danslarda çok işe yarıyorr,,,hem kurtlarını döküp,stresini atarsınn
hemde kiloları verirsinn
sen sürekli evde hareketli müzikler dinle,yorgun bile olsan ,dayanamazsın bence
şöyle biraz toplu,bastığı yeri titreten bir gelin olamadım ona yanarımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…