- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
Hoşgeldin bebişimm,,,
kocişim kurtlar vadisini izliyor,kırk yılın başı bu vakittte leptopu aldım elime,rahat rahar kk ya gireyim dedim,oda kimse yokk
nerde bu kızlar ,,,,
aynı durumdayız valla çok sinir olurum şu diziye ama işte arada işe yarıyor zorla aldım elinden pcyi
:126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126:
selam kızlar ben geldimmmmmm
aynı durumdayız. kurtlar vadisi:)))
eskiden aşkı memnu varkez izlettirmezdim ama şimdi sesimi çıkarmıyorum bende buraya geliyorum en azından:90::90:
aynı durumdayız valla çok sinir olurum şu diziye ama işte arada işe yarıyor zorla aldım elinden pcyi
Ben de gayfe isterim sütlü olsun ama hani bebiş falan vardır belki kader de
selam kızlar ben geldimmmmmm
aynı durumdayız. kurtlar vadisi:)))
eskiden aşkı memnu varkez izlettirmezdim ama şimdi sesimi çıkarmıyorum bende buraya geliyorum en azından:90::90:
slmm kızz bende senin aynını dedim esime oda izliyor kurtlar vadisini ne yapyorsun nasıl gidiyor
Ben şimdi de izlettirmezdim de fatmagülü pek tutmadım canım sıkııyor izlerken
Ya canım süt kesiği gibi akıntı nasıl oluyor.Benim yumurtlamadan 3-4 gün sonra başladı akıntı hatta bi ara kahverengi leke geldi kesildi.Ben yumurtlama tarihimi kaçırdım diye düşünüp rahat rahat bum bum buma verdim kendimi
Akıntım bembeyaz değil ama sarı da değil kokusuz ama çok kıvamlı.Ara ara geliyo hala
bebişim o yarın belli olacak,,,turlik gitmiş benden olsun bu seferlikkk
buyrun kızlarrr...
hoşgeldin heaven ,sende bizdensinn ha!!
nasılsın tatlımm
kızlar selaaaaaam...
valla sırf size müjde vermeye geldimmm
müjdeler olsun a dostlar regl oldummmmmmmmmmmmmm
şubat ayı listesine yazın beni şimdiden
hem çok asabiyim hem de mutlu geldi diye..çok şükür...
Ben şimdi de izlettirmezdim de fatmagülü pek tutmadım canım sıkııyor izlerken
Ya canım süt kesiği gibi akıntı nasıl oluyor.Benim yumurtlamadan 3-4 gün sonra başladı akıntı hatta bi ara kahverengi leke geldi kesildi.Ben yumurtlama tarihimi kaçırdım diye düşünüp rahat rahat bum bum buma verdim kendimi
Akıntım bembeyaz değil ama sarı da değil kokusuz ama çok kıvamlı.Ara ara geliyo hala
Mersi bebekimmm
Ohhh missssssssssssssssss
kızz soulfy gecmedii kız senin yumurtlaman daha yeni baslıcak sorması ayıp ne zamn adet oldun sen solermisin cvp bekliyorum senden
asbelk________________________6 ocak
CITLANBIK____________________6 ocak
esfa_________________________6 ocak
ifakatm_______________________6 ocak
kızlar son durumunuz hakkında bilgi verin,var mı bir gelişme...
deece canım gözünaydınnn çok şükür ben bile rahatladımmm:90::90::90:
aynen canım bende tutmadım fatmagülü...
ya akıntımda böyle beyaz pütürlü gibi biraz, yoğun dediğin gibi çok kıvamlı.. bugün gelmeye başladı bendede belki eskidende geliyodu bilmiyorum ama cess öyle diyince umutlandım yani... zaten umutlanmaya yer arıyozz
bebişim o yarın belli olacak,,,turlik gitmiş benden olsun bu seferlikkk
buyrun kızlarrr...
hoşgeldin heaven ,sende bizdensinn ha!!
nasılsın tatlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?