2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

Hoşgeldin bebişimm,,,
kocişim kurtlar vadisini izliyor,kırk yılın başı bu vakittte leptopu aldım elime,rahat rahar kk ya gireyim dedim,oda kimse yokk
nerde bu kızlar ,,,,

aynı durumdayız valla çok sinir olurum şu diziye ama işte arada işe yarıyor zorla aldım elinden pcyi

:126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126:

selam kızlar ben geldimmmmmm
aynı durumdayız. kurtlar vadisi:)))
eskiden aşkı memnu varkez izlettirmezdim ama şimdi sesimi çıkarmıyorum bende buraya geliyorum en azından:90::90:

ciddi ciddi herkesin beyi aynı diziyi izliyo.benimkide pür dikkat hemideeee

eskiden aşkı memnu varkez izlettirmezdim ama şimdi sesimi çıkarmıyorum bende buraya geliyorum en azından:90::90:

Ben şimdi de izlettirmezdim de fatmagülü pek tutmadım canım sıkııyor izlerken
Ya canım süt kesiği gibi akıntı nasıl oluyor.Benim yumurtlamadan 3-4 gün sonra başladı akıntı hatta bi ara kahverengi leke geldi kesildi.Ben yumurtlama tarihimi kaçırdım diye düşünüp rahat rahat bum bum buma verdim kendimi
Akıntım bembeyaz değil ama sarı da değil kokusuz ama çok kıvamlı.Ara ara geliyo hala

Ben de gayfe isterim sütlü olsun ama hani bebiş falan vardır belki kader de

bebişim o yarın belli olacak,,,turlik gitmiş benden olsun bu seferlikkk
buyrun kızlarrr...

hoşgeldin heaven ,sende bizdensinn ha!!
nasılsın tatlımm

kızz soulfy gecmedii kız senin yumurtlaman daha yeni baslıcak sorması ayıp ne zamn adet oldun sen solermisin cvp bekliyorum senden

kızlar selaaaaaam...
valla sırf size müjde vermeye geldimmm
müjdeler olsun a dostlar regl oldummmmmmmmmmmmmm
şubat ayı listesine yazın beni şimdiden
hem çok asabiyim hem de mutlu geldi diye..çok şükür...

deece canım gözünaydınnn çok şükür ben bile rahatladımmm:90::90::90:

aynen canım bende tutmadım fatmagülü...
ya akıntımda böyle beyaz pütürlü gibi biraz, yoğun dediğin gibi çok kıvamlı.. bugün gelmeye başladı bendede belki eskidende geliyodu bilmiyorum ama cess öyle diyince umutlandım yani... zaten umutlanmaya yer arıyozz

kızz soulfy gecmedii kız senin yumurtlaman daha yeni baslıcak sorması ayıp ne zamn adet oldun sen solermisin cvp bekliyorum senden

ne olsun bende 28 kasımda asılama yaptım 3.asılamamı iste bekliyorum cnm ya insalahh olur senin bebeşin vardı dimi?soufy

asbelk________________________6 ocak

CITLANBIK____________________6 ocak

esfa_________________________6 ocak

ifakatm_______________________6 ocak

kızlar son durumunuz hakkında bilgi verin,var mı bir gelişme...

canım son durumu sormuşsun.Bu gün ben de gelen giden yok.İdrar testi yaptım.İkinci çizgi silik de olsa çıktı.Ama hemen ümitlenmek istemiyorum çünkü bi daha böyle olmuştu kimyasal gebelik dediler kürtaj olmuştum.Hayırlısı bakalım .Bi kaç gün daha geçsin kan tahlili yaptıracağım :94:

Ayy evet pütürlü pütürlü ben de diyorum enfeksiyon mu kaptımYa benim ümidim yoktu da şu kahverengi leke bikaç kere geldi kesildi hani o zaman belki dedim.İnşallah vardır ikimizde de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…