2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

ayy hadi inşllh hamişsindirr,,,çok sevindimm,,,tabi kan testiyle emin olmak lazımm
hadi gözün aydınnnn diyelimmm ozamann

benim hiç kahverengi lekelerim gelmedi.yani hamile olma olasılıgım hiçmi yok.bi akıl verin

Ayy evet pütürlü pütürlü ben de diyorum enfeksiyon mu kaptımYa benim ümidim yoktu da şu kahverengi leke bikaç kere geldi kesildi hani o zaman belki dedim.İnşallah vardır ikimizde de

ya sen yumurtlamayı kaçırdım diyosun ama sanki sürekli bumm bummlar işe yaramış gibime geliyorr
bakarsın bu ay beklemediğin için hamiş oluyosunnn
ha ne dersinn şekerimm:87::87:??

sağol kader cim.Umarım hayal kırıklığı olmaz.Rabbim herkese hayırlısıyla nasip etsin inşaallah.

slm kizlar bn geldim nasilsiniz neler yapiyorsunuz...

ya sen yumurtlamayı kaçırdım diyosun ama sanki sürekli bumm bummlar işe yaramış gibime geliyorr
bakarsın bu ay beklemediğin için hamiş oluyosunnn
ha ne dersinn şekerimm:87::87:??

Canım inan mucize olur ve inanırım şu akıldan çıkınca olurmuş meselesine

Ayy evet pütürlü pütürlü ben de diyorum enfeksiyon mu kaptımYa benim ümidim yoktu da şu kahverengi leke bikaç kere geldi kesildi hani o zaman belki dedim.İnşallah vardır ikimizde de

hadi inşallah canım yaa allahım daha fazla bekletmez inşallah bizi.... bu arada ben sana kırıldımm

arkadaşlar benim 2 gündür idrarım çok koyu gibi böle bakır,altın rengi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…