canım son durumu sormuşsun.Bu gün ben de gelen giden yok.İdrar testi yaptım.İkinci çizgi silik de olsa çıktı.Ama hemen ümitlenmek istemiyorum çünkü bi daha böyle olmuştu kimyasal gebelik dediler kürtaj olmuştum.Hayırlısı bakalım .Bi kaç gün daha geçsin kan tahlili yaptıracağım :94:
kızz soulfy gecmedii kız senin yumurtlaman daha yeni baslıcak sorması ayıp ne zamn adet oldun sen solermisin cvp bekliyorum senden
Ayy evet pütürlü pütürlü ben de diyorum enfeksiyon mu kaptımYa benim ümidim yoktu da şu kahverengi leke bikaç kere geldi kesildi hani o zaman belki dedim.İnşallah vardır ikimizde de
benim hiç kahverengi lekelerim gelmedi.yani hamile olma olasılıgım hiçmi yok.bi akıl verin
iyiyim şekerim saol... sen nasılsın???
sağol kader cim.Umarım hayal kırıklığı olmaz.Rabbim herkese hayırlısıyla nasip etsin inşaallah.
slm kizlar bn geldim nasilsiniz neler yapiyorsunuz...deece canım gözünaydınnn çok şükür ben bile rahatladımmm:90::90::90:
aynen canım bende tutmadım fatmagülü...
ya akıntımda böyle beyaz pütürlü gibi biraz, yoğun dediğin gibi çok kıvamlı.. bugün gelmeye başladı bendede belki eskidende geliyodu bilmiyorum ama cess öyle diyince umutlandım yani... zaten umutlanmaya yer arıyozz
ya sen yumurtlamayı kaçırdım diyosun ama sanki sürekli bumm bummlar işe yaramış gibime geliyorr
bakarsın bu ay beklemediğin için hamiş oluyosunnn
ha ne dersinn şekerimm:87::87:??
Ayy evet pütürlü pütürlü ben de diyorum enfeksiyon mu kaptımYa benim ümidim yoktu da şu kahverengi leke bikaç kere geldi kesildi hani o zaman belki dedim.İnşallah vardır ikimizde de
ne olsun bende 28 kasımda asılama yaptım 3.asılamamı iste bekliyorum cnm ya insalahh olur senin bebeşin vardı dimi?soufy
Yok canım kahverengi lekelneme herkeste olmaz zaten olanlarda da kesin hamilelik var denemez
Sen içini ferah tut
arkadaşlar benim 2 gündür idrarım çok koyu gibi böle bakır,altın rengi gibi
slm kizlar bn geldim nasilsiniz neler yapiyorsunuz...
hadi inşallah canım yaa allahım daha fazla bekletmez inşallah bizi.... bu arada ben sana kırıldımm
kızlarr kahverengi leke adetin gelceğine dair bi işsaret ama inslahh gecer ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?