Canım inan mucize olur ve inanırım şu akıldan çıkınca olurmuş meselesine
bu ne kalabalik yahuu
geldim tatlisim geldim bede dun dr gitmistim kan vermeye bugun aradilar hastahaneden kan degerlerim yukselmis 2 gundur kocisimle test yapiyorduk 2. cizgi silik cikiyordu bugun tekrr yaptik 2 net cizgiyide gorduk yrinda tekrar dr darandevum var yani gebeligim deam ediyor kizlr.... yine de allahtan hayirlisi yaaa insallahhhsedoşumda gelmiişşş
hoşgeldin tatlımm,,,iyiyim ben sen nasılsın
benimm yarın belli olacak
daha test filanda yapmadım
çok sağol canım düşünüp sorduğun içinnn
Yuhhhhhhhh
Kaç kişi var yahu
Hoşgeldin ebrummmmmmmmmmmmm
hoşgeldinn kuzum ,nasılsınn,,,yaaa maşşlh diyelimm,herzaman olmuyo
ebruuuuuuuuuu cnmciiimmm hosgeldin nerelerdesin kacgundur ozlettin kendinibu ne kalabalik yahuu
slm kizlar bn geldim nasilsiniz neler yapiyorsunuz...
AAAAaaaaaaaaaa
Neden ne yaptım ki ben
bu ne kalabalik yahuu
geldim tatlisim geldim bede dun dr gitmistim kan vermeye bugun aradilar hastahaneden kan degerlerim yukselmis 2 gundur kocisimle test yapiyorduk 2. cizgi silik cikiyordu bugun tekrr yaptik 2 net cizgiyide gorduk yrinda tekrar dr darandevum var yani gebeligim deam ediyor kizlr.... yine de allahtan hayirlisi yaaa insallahhh
Az mı su içiyosun canım
geldim tatlisim geldim bede dun dr gitmistim kan vermeye bugun aradilar hastahaneden kan degerlerim yukselmis 2 gundur kocisimle test yapiyorduk 2. cizgi silik cikiyordu bugun tekrr yaptik 2 net cizgiyide gorduk yrinda tekrar dr darandevum var yani gebeligim deam ediyor kizlr.... yine de allahtan hayirlisi yaaa insallahhh
nazlıcımm sende hoşgeldinnn bebişimmm,,,,nasılsın:79::80:
seni burda görmek ne güzellll
hosbuldukk canim iyyim sizleri sormaliiiii
evet degil mi tatlim benim cok kaabalik olduk allah bereket versin degil mi kizlar.... bu arada benim adasim nerde....o nerelerdee sedaaaaaaaaYuhhhhhhhh
Kaç kişi var yahu
Hoşgeldin ebrummmmmmmmmmmmm
arkadaşlar benim 2 gündür idrarım çok koyu gibi böle bakır,altın rengi gibi
ah canım benim çok sevindim hadi maşallaahhhhhhh...geldim tatlisim geldim bede dun dr gitmistim kan vermeye bugun aradilar hastahaneden kan degerlerim yukselmis 2 gundur kocisimle test yapiyorduk 2. cizgi silik cikiyordu bugun tekrr yaptik 2 net cizgiyide gorduk yrinda tekrar dr darandevum var yani gebeligim deam ediyor kizlr.... yine de allahtan hayirlisi yaaa insallahhh
evet güzellik çok şükürDeeceemmmmm gelmiş kırmızılar ohhh yandannnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?