Hoşbulduk kad_ercim..ayy burayı yeni gördüm,bizde bebiş düşünüyoruz,bakalım bu ay ocak başında yumurtlama dönemimdi,denedik ama bakalım tutacak mı?Hayırlısı olsun,artık..
amin cnm benim allah nazarlardan saklasin cok zor gunler gecirdim kizlar duamida o yuzden gec okudum hakkinizi helal edin canlarim....ayyyy inanmıyorumm Rabbim sen ne büyüksünn
çok sevindimm yaaaa
aAllahım nazarlardan korusunn
tekrar gözün aydınn tatlımmmmm
evet degil mi tatlim benim cok kaabalik olduk allah bereket versin degil mi kizlar.... bu arada benim adasim nerde....o nerelerdee sedaaaaaaaa
amin cnm benim yaaa simdi ben ne yapicam kizlar nasil beslenicem neler yapicam cokta heyecanliyim......ay çok şükür yaa inşallah bundan sonrada bi aksilik yaşamazsın canım
O doktorlarında kafasına tüküriim
ayy evet dun gecede pc basind uyukluyordu cnm benim yaaaa :)seda yorgundur sanırım canım
Amannnnnnnnnn harbi suçum çok büyük ama telefondan giriyorum yaaaaa sabahları o yüzden affet beni çiçeğem benimmmmmmmmmmmmmmmhoşgeldin canımmmm
sen dün ebruyu,sedayı,kaderi,deecemi,zehrayı,turliği say nerdesiniz özledim diye beni unutttmaşallah
canım hoşgeldin sendeee
amin cnm benim yaaa simdi ben ne yapicam kizlar nasil beslenicem neler yapicam cokta heyecanliyim......
huhuuuuuuuuu ben de geldimmmmmmmmmm
evet güzellik çok şükürkocam sevincinden eve çiçekle geldi düşün nasıl bi bayram havası var
ayy evet dun gecede pc basind uyukluyordu cnm benim yaaaa :)
insallah cm benim insallah allah cani gonulden isteyen herkse nasip etsin...sedacımm adına cok sevindim sanırım senn hamişşsin güzelimm ya:) teyy teyy teyy:) bi hamişimiz daha oldu haıyırlsı olsun rabbim bnada nasip edr
insalahhhhh dileğen herkesede amnn
oo sende katıl canımburaya,bende bu topikteyim,
yarın beklenmeyen regl günüm,bakalım kırmızı kart görücez mi
inşlhh tutmuştur canımm
hakkımızda hayırlısı olsun
hoşgeldim canım,,,ayy inan çok sevindikkk canımm,,,gözün aydın tekrar,gelsin bum bumlarrrrr
amin cnm benim yaaa simdi ben ne yapicam kizlar nasil beslenicem neler yapicam cokta heyecanliyim......
Amannnnnnnnnn harbi suçum çok büyük ama telefondan giriyorum yaaaaa sabahları o yüzden affet beni çiçeğem benimmmmmmmmmmmmmmm
bu güzel paptyaların hatrına seniii affediyoruuuuummmm:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?