2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

ya ben yarın gelemicem malesef çok merak ederim kaderi... yada gündüz okuldayken girerim yazılı yapıcaktım çocukları o zaman bakarım..:90::90:

kuzucuklar ve anneleriiiiiiii ben musade istesemm..kurtlar vadisi bitti kocam beni bekliyo..nazlanayım azcık agrım var hesaaaaaabı
öptüm hepinizi ii gecelerrrrr tatlı uykular...
kaderim sabah erken git dr'a

aaaaaaaaaa olmuş ben kaçırdım
kizlar masalah o kadar kalabaligizki unutmak normaldir cnm bende unutuyorum bazen kim ne oldu nasil nasil oldu herzamanda gecmisi okuyamiyorus dimi yani yaniii ama cok sukur kavustum bebegime... allah herkese saglikla kucagina almayi nasip etsin ....

kuzucuklar ve anneleriiiiiiii ben musade istesemm..kurtlar vadisi bitti kocam beni bekliyo..nazlanayım azcık agrım var hesaaaaaabı

tmm tatlim sen keyfine bakgorusmek uzere opuyorum byeee

zaten senin organizasyonunu okumuştum burda ondan sonra acaba öylesi dahamı iyi diye düşünmeye başladım.. yoksa hep beraber giderim diye düşünürdüm eskiden

Hee evet buraya da yazmıştım
En iyisi sürpriz yapmak bence düşünsene o anki halini:97::97:

kuzucuklar bende çıkıyorum benimkide hadi hadi diyip duruyo dizisi bitti yaaa

öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiiii..
kaderrrrrrrrrrr bak yarın bilgilendir bizi senin için derste girecem kız buraya

iyi gecelerrrrrrrrr

ayy bizimkide mızmızlanıyoooooo
leptopu istiyooo
şu kurtlar vadisii bu defa niye kısa sürdükiiii:86:

tmm tatlim sen keyfine bakgorusmek uzere opuyorum byeee

ya ben yarın gelemicem malesef çok merak ederim kaderi... yada gündüz okuldayken girerim yazılı yapıcaktım çocukları o zaman bakarım..:90::90:

ben hamile oldugumu ögrenince kocama nasıl söyleyecegimi çok güzel planladımmm:)bende hep onu düsünüyorum.nasıl yapsamda sevinçten deliye döndersem diyeee.

kuzucuklar bende çıkıyorum benimkide hadi hadi diyip duruyo dizisi bitti yaaa

öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiiii..
kaderrrrrrrrrrr bak yarın bilgilendir bizi senin için derste girecem kız buraya

iyi gecelerrrrrrrrr

ok kuzularrr,öpüyorum sizi
iyi gecelerrrr

hayde kocam tututurdu yürüyüs yapalım diye.bebedge iyi gelir diyo.adam hamile sanıyo beni yawss.hadi ben gideyimde biraz yürüyeyim bari.görüsürüz.cumertesi haberi veririrm.byyyyyyyy

Kızçelerim hepinizi öpüyorum ben de kaçıyorum
Dizi bitti malum uyku vakti geldi
İyi gecelerrrrrrrr

canlarımm herkese hayırlı geceler
bende çıkıyorumm
kocişim huysuzlandı,hadi hadi deyip duruyooo
yarın inşlhh güzel haberlerle gelirimm
ama kırmızıları görürsemmm yaaa
neyse ne gelirse şansıma ,bahtıma artıkkkk

bende çıkayım bariii iyigeceler hepinize Allah'a emanet olunnnn:79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…