ok tatlımm,,,,olimpiyatı kaçırmak istemiyorummm benn
bol slm götürürümmmm senden
kizlar masalah o kadar kalabaligizki unutmak normaldir cnm bende unutuyorum bazen kim ne oldu nasil nasil oldu herzamanda gecmisi okuyamiyorus dimi yani yaniiiaaaaaaaaaa olmuş ben kaçırdım
ya ben yarın gelemicem malesef çok merak ederim kaderi... yada gündüz okuldayken girerim yazılı yapıcaktım çocukları o zaman bakarım..:90::90:
tmm tatlim sen keyfine bakgorusmek uzere opuyorum byeeekuzucuklar ve anneleriiiiiiii ben musade istesemm..kurtlar vadisi bitti kocam beni bekliyo..nazlanayım azcık agrım var hesaaaaaabı
öptüm hepinizi ii gecelerrrrr tatlı uykular...
kaderim sabah erken git dr'a
zaten senin organizasyonunu okumuştum burda ondan sonra acaba öylesi dahamı iyi diye düşünmeye başladım.. yoksa hep beraber giderim diye düşünürdüm eskiden
kuzucuklar ve anneleriiiiiiii ben musade istesemm..kurtlar vadisi bitti kocam beni bekliyo..nazlanayım azcık agrım var hesaaaaaabı
tmm tatlim sen keyfine bakgorusmek uzere opuyorum byeeekuzucuklar ve anneleriiiiiiii ben musade istesemm..kurtlar vadisi bitti kocam beni bekliyo..nazlanayım azcık agrım var hesaaaaaabı
ya ben yarın gelemicem malesef çok merak ederim kaderi... yada gündüz okuldayken girerim yazılı yapıcaktım çocukları o zaman bakarım..:90::90:
kuzucuklar bende çıkıyorum benimkide hadi hadi diyip duruyo dizisi bitti yaaa
öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiiii..
kaderrrrrrrrrrr bak yarın bilgilendir bizi senin için derste girecem kız buraya
iyi gecelerrrrrrrrr
kuzucuklar ve anneleriiiiiiii ben musade istesemm..kurtlar vadisi bitti kocam beni bekliyo..nazlanayım azcık agrım var hesaaaaaabı
iyi geceler cnm haberini bekliyoruz tatlim yarin haberdar et bizi insallah vardir iyi geceler cnm benimok kuzularrr,öpüyorum sizi
iyi gecelerrrr
iyi geceler tatliiimmm allah rahatlik versin.....Kızçelerim hepinizi öpüyorum ben de kaçıyorum
Dizi bitti malum uyku vakti geldi
İyi gecelerrrrrrrr
iyi geceler tAtlim allaha emanet ol kuzum allah rahatlik versin ii geceler byeebende çıkayım bariii iyigeceler hepinize Allah'a emanet olunnnn:79::79:
Hee evet buraya da yazmıştım
En iyisi sürpriz yapmak bence düşünsene o anki halini:97::97:
ben hamile oldugumu ögrenince kocama nasıl söyleyecegimi çok güzel planladımmm:)bende hep onu düsünüyorum.nasıl yapsamda sevinçten deliye döndersem diyeee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?