2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

canimsin sana bişi sorcam.sen kaçıncı gün testi yaptın ve çıktı.iişşalah benimkide çıkar.kocamdqan önce size söylüycemmmm

ya ben bu aralar neyi düşünmeye başladım biliyomusunuz... acaba test yaptırmaya kocamla beraber mi gitsem yoksa ona söylemeden tek başıma öğrenip pozitifi görünce süpriz bi şekilde mi ona bildirsem

manyakmıyım neyim bende düşündüğüm şeye bak..

bana bak kaderrrrrrrrrrrrr hamilesin sen annadın mıııııı

baş üstüne efemmmm

ayy sen kötü bir ana denk gelmişin ondann
bendede öyle oldu bir kere
ama çok soğukkanlıydımmm
yani Allah ne demişse o olurr

Evet ,hatta mecbursun kader annadın mı?

ok bebişimm,hamişim bennn

benimde annenler orda canımm kayakyolunda oturuyorlar
bende ilk defa ekimde erzurumdan dönerken binmiştimm uçağa yüksaklık korkusu var zaten bide tektim öldümm resmennn bidaha cesaret edermıyım bılemıyorumm

bizimkilerde yıldızkentte
beraber gideriz bebişim korkmaa
ayyy bende kendimi süperman sandım bi andaa

mimarcım bende seni merak ediyordum kaç gündür.
hatta az önce kendi kendime dedim hem kızlara bakayım hem de mimarın günüdür ,belli olmuştur diye
girdim.Sakın canını sıkma,ben 5 ocak gibi beklerken ayın ilk günü yılbaşı sürprizi daha doğrusu kabusu
gibi geldi kırmızılar.Bugün bitiyor gibi artık.her ay adet bitimiyle hırsım artıyor''daha çok çalışıcam''diye.
Ama hepsi boş tabi,o geleceği zamanı hepimizden iyi biliyor.Bizim stresimiz,hırsımız geciktirmekten başka bir işe yaramıyor aslında.En güzeli zamana bırakmak ve mümkün olduğu kadar stres yapmamak.
Düşünüp kendimizi mutlaka bu ay olmalı diy şartlamamak.

senin bu kanamanın sebebi sogan suyu da olabilirmi ki canım ?:26:
sanmiyorum cnm ksimin sonunda bitmisti sonra incir kurune baslamistim ama benim tahminime gore ustune gordum ama burdaki dr lar cozemediler sozde burasi avrupa yaaa hersey iyi ya tam tersi benim ulkem saglik konusunda 1 tane burda acile geliyorsun acil kanamali geldik 7 saat beklettiler mudehale etmeden allahtan ki bebisim yerinde cikti cok sukur....

bence sonradan söylemesi daha zevkli hep o günün hayali kuruyorum çıldırır herhaldee

Değilsin manyak
Ben de düşünüyorum hatta naasıl söylesem diye organizasyon bile yapıyorumm kafamda

valla çok doğru söylüyosun canım yaa. gülelim eğlenelim bu arada çok çalışalım kısmetse gelir değilse bir dahaki sefere ohh yaaa

Kanaması oldu mu ki
olmadı kız sedoşun ben öle hatırlıyorummm
yok talim oldu bnim kanamam ama sadece 1 gun surdu yani mesela bugun basladi kirmizi sekilde daha sonra yarinda kahverengiye donup aksamustu kesildigini dusun cnm 1 gun oglendensonra basladi ertesi gun aksam ustu kesildi.....

7 saat mi yuh...bebeğin nası baglı sana bak annesi..maşallah kuzucuga

hoşbulduk canım..çok iyiyim
Regl oldum rahatladım

deececimm sana tavsiyem 11.güne kadr bal+tarcın+corek otu ye bo bol ye yumurtlıkalrın coğalı sana cok iyi gelir bi de kuru incir ye sonra calısmalara basla :) etkisi olcak dene bak hamiş klam olsılığın artar emin ol

Değilsin manyak
Ben de düşünüyorum hatta naasıl söylesem diye organizasyon bile yapıyorumm kafamda

zaten senin organizasyonunu okumuştum burda ondan sonra acaba öylesi dahamı iyi diye düşünmeye başladım.. yoksa hep beraber giderim diye düşünürdüm eskiden

kadercim hemen haber ver olur mu tatlim bu gece senin icin dua edicem tatlim hadi insallah kac gun olmustu senin....hayirlisi allahtan tatlisim

veririm canımm tabii,günüm geçmedi,yarın regl günümmm,inşlhhhh canımmm hayırlısıı

e görürüsün yawv dedi dersin.sen hamilesin hamileeeeeeeeeee

yaw cımm yüzünüzü kara çıkarmak istemiyorumm
yarın beni buralarda görmezseniz anlayın ki regl olmuşummmm

yaza doğru inşallah canımm çok soğukmuşş şuan hiçç niyetimm yok ama annişkomuda çok özledimm:84::84:

şekerim tarcın yok ama çörekotu bala hemen başlıyorummmm merciiiiiiiiiiiii

Sedoşum hamile olduğunu öğrendikten sonra kanaqman başladı değil mi
Harbi skandal yani ne demek 7 saat
Maşallah güzelim bebişin nasıl tutunmuş işte sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…