2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

Kıslar bende kacıyorum cok uykum geldı sıze ıyı geceler allah butun dıleklerınızı kabul etsın allah rahtlık versın tatlıslar ıyı geceler...mucks mucks byeee

Aaa!
bi çamaşır asmaya gittim geldim kimsecikler kalmamış.
Ama çok doğal saat 12 olmuş.
Kendinize çok iyi bakın kızlar.
iyi geceler Allah rahatlık versin hepinize.

ben geldim ama kimsecikler yok
kayınvalideme gittik,umduğumdan geç kalktık ve geç geldik eve.şimdi çoook yorgunum.hafiften göz attım da, adaşımın bebişine çok sevindim
sedoşumm,ilaç içtim diye üzülme,doğa seni uyarana dek masumsun. bebek 2 ya da 4 hücreli o dönemde ve ilaç zarar verse zaten oluşmuyor."ya hep ya hiç " diyor doktorlar.aklına güzel şeyler getir.inan kanama falan da hikaye,doğacak olana bir şey engel değil.benim ilk bebeğim öldü,iki hafta ölüsünü taşıdım içimde de bir damla kan görmedim.bu bebeğimde haftalarca lekelenmem olduiçini ferah tut.
kader,testten haberimiz olsunnnnn
mutluluk,çok uzun zaman oldu,anlık kaçırmışım seni.
kızlar valla inanamıyorum sadece 1 ay mı oldu tanışalı???inanın hayatımın bir parçası olmuşsunuz.hepinizi özledim!

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Kaderrr ben senden daha heyecala bekliyorum sanırımmmmm

günaydın arkadaşlar . her gece yattıgımda rabbime dua ediyorum bebeğim varsa göster yarabbim diyorum ama kaç gecedir rüya falan yok karmakarışık kalkıncada hatırlamıyorum normalde her gece rüya görürüm dizi gibi şimdi 3 gecedir tık yok :) güleyim mi ağlıyayım mı bilemedim umutsuzum iyice

Günaydın canım
Bence takma kafana taktıkça daha çok stres olursun
Relaxx ol inşallah en kısa zaamnda gelecek bebişlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…