2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

Sanki reglime 3-4 gün varekn kesilmişti diye hatırlıyorum. nooldu?

Benim de kesildi gibi 5 gün var da reglime.Bir de ara ara mı geliyordu.Bazen tuvalete gidiyorum bir şey yok bazen de peçeteye çok yoğun geliyor.Artık çamaşıra da bulaşıyor geçen ay öyle değildi.Süt kesiği gibi çamaşırdaki de

Ayyyy Esra valla benimki gibi. benimki de öyle herzaman gelmezdi. Sen yumurtlama zamanını kaçırmamış mıydın? bak kafana takmadın ya olmuştur belki de...

Hoşbulduum. nasılsın?

iyiyim canım saol... bekliyorum işte.. sen nasılsın??

benimde aynen bazen hiçbişey yok bazende peçeteye geliyor.. hatta dün akşam böyle kupkuru ama pütür pütür beyaz bişeyler geldi peçeteye

benimde aynen bazen hiçbişey yok bazende peçeteye geliyor.. hatta dün akşam böyle kupkuru ama pütür pütür beyaz bişeyler geldi peçeteye

Ehhe kesin tutturdunuz ikiniz de...

Ayyyy Esra valla benimki gibi. benimki de öyle herzaman gelmezdi. Sen yumurtlama zamanını kaçırmamış mıydın? bak kafana takmadın ya olmuştur belki de...
Kaçırmıştım canım öyle sanıyordum yani.Zaten ümidim yoktu ama akıntı gelmeye başladı yoğun ondan sonra da peçeteye kahverengi leke gelince acaba mı dedim

Evet tatlım aynen öyle

Son düzenleme:
inşallah tutturmuşuzdurr... hadi ben tenefüse çıkıyorum görüşürüz birazdan yazılıda

Bir de senden hatırlıyodum hemen akıntı gelmesini bekliyordum eğer hamileysem ama 3-4 gün sonra gelmeye başladı akıntım yumurtlamadan

E benim de 3-4 gün sonra başladı işte. benim yumurtlamadan 3-4 gün sonra migrenim tutmuştu. bütüngün kalkmamacasına yattım. sonra akşama doğru tuvalete bir gittim, bu akıntı gelmiş.

inşallah tutturmuşuzdurr... hadi ben tenefüse çıkıyorum görüşürüz birazdan yazılıda

İnşallah İnşallah. Hadi iyi tenefüsler.

Hmm anladım canım hadi bakalım hayırlısı artık :)
Bu sefer test yapmadan bekliyorum şaşırıyorum kendime
Beteray vardı aralık topacında o da hamile galiba ama bebe tıme diye bi testle yapmış güvenilir midir dior test.
Bayağı da çıkmış çizgi yani

Erken gebelik testi mi ki o bebe time dedigi...

Cesss dün akşam burayı görmeliydinnnnn
18 kişi okuyordu konuyu yazılanlara yetişemiyorduk bi mesaj yazıyorsun bakıyoruz sayfa atlamış

Hadi yaaaa. ben giremedim o kadar yorgunmdum ki. Yemek yaptım, yedik ve ben direk uzandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…