ayyyyynı benimki..gögsunde biriktirip o kabukları yere sallamıyomu bi desok valla benim de ev battı yarın yaparım artık temizliği hele bi yapsın iyi fikir şu çorap işi ben de yapayım
9:
bütün erkekler mi aynı olur yaaa,,,ben artık onun kabukları sallamasını engellemek için şarjlı süpürge kullanıyorumsende dene üstünü süpürürken neye uğradığını şaşırıyo zavallı
cnm benim yaaaaa hemen ole dusunme bak benim basimda neler gecti hemen umutsuzluga kapilip uzulme olur mu tatlim belli olmuyor insallah adetin gelmezde bebis gelir....kızlarr kan testine gitmedim,evde test yaptım maalesef tek çizgiii
bakalım bugün yarın regl olurum artıkk...
Kızlarrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin canım nasılsın?
Hoşgeldin canımselam kızlar... ya gündüz pat diye internet gitti okulda uyuz oldum... az sonrada çıkacaz çıkmadan bi merhaba diyim dedim ne var ne yok geçmişi okumadım daha
Hoşgeldin canım
Yeni bir haber yok tatlım bildiğin gibi yani
seni merak ettim aslında şimdide konuştuklarınızı okuyodum.. tam annenin durumuyla ilgili konuşuyoduk internet gitti.. naptın eşinle konuştunmu
Konuştum tatlım iş tatlıya bağlandı
Ben telefonu suratına kapattığım için sonunu duymamışım beraber gidelim kaynanamın kontrolüne ordan da berbaer annemin yanına gidelim demek istemiş:78::26:
Haklısın valla ben de çok utandım ama yine üste çıkmayı da bildimaslında erkekler şöyle erkekler böyle diyoruz ama bizde az değiliz haa. dinlemeden anladığımız gibi algılayıp hemen somurtuyoruz.. bende çok yaparımdaa...
neyse sevindim senin adına canım... annene de geçmiş olsun inşallah önemli bişiy çıkmaz
Buz devrini izliyorum trt1 de
Ne güzel 4.süde geliyor
:) bende bende bendeya bunun 3 filmide çok güzelll
Buz devrini izliyorum trt1 de
Ne güzel 4.süde geliyor
yaaaaaaaa bende çok severim buz devrini ama benim kocam olacak şahıs saçmasapan dizi geniş aileyi izliyooo...neyse pc bende ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?