geç yumurtlama filan da olmuş olabilir canım.. başka konularda da çok söylemiş arkadaşlar, geç yumurtlama geç döllenme sık görülen bişey, belki sana da öyle olmuştur, vücut ısını ölçerek yada yumurtlama testleri yaparak daha net öğrenebilirsin bunu. 5-6 gün sonra olması geç yumurtlama olasılığını çağrıştırıyo çünkü o beyaz akıntı yumurtlama ile alakalı diye biliyorum
bide kayınvalidenin tutumu konusunda eşinle filan konuşmuyomusun hiç? yani o ne diyo ki bu duruma, ya da olmadı bi anahtar filan bulup taksan yatarken? o da yoksa arkasına bişey dayasan kapının sonuçta mahremiyet yani bu..
daha neler duycaz bakalım..sen de onların odasına dal bi kere.anlasınofffff bu ayda olmadı galiba... şubattada baktım şimdi yumurtlama dönemim kaynanamdayken olacak... yani çalışamayız sanırım kesin anlaşılırr.. zaten pat diye odamıza girer bazen annesi biz yatarken hemde uyuz ayıp yaaa
cannnnalarrrrrr ben alışverişe gidiyorum...kendime yeni ciciler alıcam
sonra görüşürüz cicişler...
daha neler duycaz bakalım..sen de onların odasına dal bi kere.anlasın
ben yapamam ki tatlım... istesemde yapamam ama bu sefer gittiğimizdede olursa eşime söylicem annen saf maf ama ayıp dicem gitsin konuşsun... belkide safa yatıyor ne bilim ben...
eşimle konuştum tabii sinir olduğumu biliyor... oda sinir oluyor ama annesi yani kayınvalidem kötü bi insan değil aslında eşimde düşünemiyor annem saf diyor
daha neler duycaz bakalım..sen de onların odasına dal bi kere.anlasın
ben yapamam ki tatlım... istesemde yapamam ama bu sefer gittiğimizdede olursa eşime söylicem annen saf maf ama ayıp dicem gitsin konuşsun... belkide safa yatıyor ne bilim ben...
haklısın canım..bakma sen benim de gelse başıma yapamazdım heralde ama ayıp yani karı kocasınız uygunsuz olabilirsiniz :78::78: bu bebişi leylekler getirmiyo yatorun istyosa acık rahat bırakcak anacım
ayy canım benim yaa görmedim valla... bir yandanda geçmişi okuyorum yaa.. nasılsın şekerim adet olmamışsın daha... inşallahda olmazsınn
Kızlar hamile kalırsam feysbuk iletim bile hazır
Oldu oldu en sonunda bim bam bommmmmmmm ehehehe
hahahahaaaayt yine geldim camlar bitti...bu arada evim 1.kat altta 1 daire kadar yükseklik var yine de ama ben alıştımartık.korkmadan siliveriyorum...mr muscle ın sirkeli cam silme sıvısıyla siliyorum tek seferde pırıl pırıl oluyo...aaaaaaaa reklam metni gibi oldu ayollll
merhaba kıslar ben daha yeni katıldım bu alana inş,hamile kalırım 5senelik evliyim ilk asılamam bi sefer kendilinden düşük yaptım bidahada olmadı 3ocakta asılama yapıldı bugun 6gün oldu ama acaip sancım var adet agrısı gibi bilmiyorum hayırlısı olsun....
allah sabırlar versin ya.. ama madem artniyetden yapmıyor o zaman bi şekilde anlatmanın bi yolunu bulmak lazım bunun yanlış olduğunu, ne bileyim hani aranızdaki diyalogları en iyi sen biliyosun, münasip bi lisanla ya da davranışla bence anlatmalısın bunun ne kadar kötü bi durum olduğunu..
ben olsam utandırırdım mesela:)) gece özellikle pijamasız yatar üstümü de açık bırakırdım ki odaya girip beni öle çıplak görünce utanıp bidaha girmeden önce bi düşünsün:))) bu da fayda etmezse fayda edene kadar başka çözümler düşünürdüm bir müsibet bin nasihatten iyidir mantığıyla:))
haklısın canım..bakma sen benim de gelse başıma yapamazdım heralde ama ayıp yani karı kocasınız uygunsuz olabilirsiniz :78::78: bu bebişi leylekler getirmiyo yatorun istyosa acık rahat bırakcak anacım
evet canım bide öyle bi durum var torun istemeyi bilirler... karı-kocanın odasına pat diye girmenin ayıp olduğunu bilmezler.. uyandırmamak istiyosan hiç girme değilmi bekle yani benimde ablamlar geliyolar dışarıdan annemde kalırlar ama asla böyle bişey olmadı.. bırak yatarkeni onlar ikisi odalarındayken bile girmez bizimkiler ahh ahhhh
heavencim sömestr tatilindemi k.validenlere gidiyosunuz:26:
ayy dinlenip ,kaynatacağınız zamanda ne kaynanası yaa,
oturun evinizde olmaz mı???
malum çalışma varrr
bu arada hala adet olmamış arkadaşlardan inş. hayırlı haberler bekliyorum.
ben de ısrarla hala adet olmadım.. en son 30 kasımda gördüm bidaha yok.. ama evdeki testler negatif çıktı, kan tahliline gittim dün o da 1.54 çıktı bu zaten negatif demek.. ama hala bişey yok hala bişey yok..
yıllık döngü olabilir diyolar, annem rahim bebek arıyo ondan oluyo diyo, valla artık nedir ne oluyor bende anlamıyorum ama kan tahlilinin yanılma payı yoktur heralde dimi kızlar?
Kızlar belim ağrıyo dedim kocişim evi süpürmeme izin vermedi kendi süpürüyo
Nasıl öderim hakkını canım kocacımmmmm:98:
valla canım sen bir doktora git istersen bak deeceminde öyle oldu gecikti baya bişey çıkmadı çok şükür ama yumurtlamamış o ay sende bi git baktır kendine
Kızlar belim ağrıyo dedim kocişim evi süpürmeme izin vermedi kendi süpürüyo
allah nazardan saklasın, benim kide öyledir valla saolsun ya.. canım benim.. nasıl öderiz onların hakkını.. allah herkesin kocasına böyle merhabet böyle şefkat versinKızlar belim ağrıyo dedim kocişim evi süpürmeme izin vermedi kendi süpürüyo
ooo maşşşlhhh vallla
benim kociş yapmaz yaa,taşfırın ,napacam ben bu adamı yaaa
süpürme temiz falan der geçiştirir
canım kanda cıkardı..benim de oldu oyle..sen git doktora rahatlabu arada hala adet olmamış arkadaşlardan inş. hayırlı haberler bekliyorum.
ben de ısrarla hala adet olmadım.. en son 30 kasımda gördüm bidaha yok.. ama evdeki testler negatif çıktı, kan tahliline gittim dün o da 1.54 çıktı bu zaten negatif demek.. ama hala bişey yok hala bişey yok..
yıllık döngü olabilir diyolar, annem rahim bebek arıyo ondan oluyo diyo, valla artık nedir ne oluyor bende anlamıyorum ama kan tahlilinin yanılma payı yoktur heralde dimi kızlar?
ayy ben de regl oldum diye bi ihtimam bi ihtimam sanırsın hamileyimKızlar belim ağrıyo dedim kocişim evi süpürmeme izin vermedi kendi süpürüyo
sessiz sessiz yaparsınız gece 1 2den sonra...:78::78:riske atma yap gitsin..:78:off hiç sorma canım yaa ama kaçarı yok gitcez mecbur bayramlardada gitmedik çünkü
ama napim artık elimden geldiği kadar denemeye çalışcam hayır bide hesapladım gittiğimiz ilk gün yumurtlama günüm
valla canım sen bir doktora git istersen bak deeceminde öyle oldu gecikti baya bişey çıkmadı çok şükür ama yumurtlamamış o ay sende bi git baktır kendine
bu arada hala adet olmamış arkadaşlardan inş. hayırlı haberler bekliyorum.
off hiç sorma canım yaa ama kaçarı yok gitcez mecbur bayramlardada gitmedik çünkü
ama napim artık elimden geldiği kadar denemeye çalışcam hayır bide hesapladım gittiğimiz ilk gün yumurtlama günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?