2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

eşimle konuştum tabii sinir olduğumu biliyor... oda sinir oluyor ama annesi yani kayınvalidem kötü bi insan değil aslında eşimde düşünemiyor annem saf diyor

daha neler duycaz bakalım..sen de onların odasına dal bi kere.anlasın
cannnnalarrrrrr ben alışverişe gidiyorum...kendime yeni ciciler alıcam

sonra görüşürüz cicişler...

güle güle canım.ben de erken cıkıcam bugun 2de.aynı işi yapıcam kaşıntım tuttu

eşimle konuştum tabii sinir olduğumu biliyor... oda sinir oluyor ama annesi yani kayınvalidem kötü bi insan değil aslında eşimde düşünemiyor annem saf diyor

allah sabırlar versin ya.. ama madem artniyetden yapmıyor o zaman bi şekilde anlatmanın bi yolunu bulmak lazım bunun yanlış olduğunu, ne bileyim hani aranızdaki diyalogları en iyi sen biliyosun, münasip bi lisanla ya da davranışla bence anlatmalısın bunun ne kadar kötü bi durum olduğunu..
ben olsam utandırırdım mesela:)) gece özellikle pijamasız yatar üstümü de açık bırakırdım ki odaya girip beni öle çıplak görünce utanıp bidaha girmeden önce bi düşünsün:))) bu da fayda etmezse fayda edene kadar başka çözümler düşünürdüm bir müsibet bin nasihatten iyidir mantığıyla:))

ayy canım benim yaa görmedim valla... bir yandanda geçmişi okuyorum yaa.. nasılsın şekerim adet olmamışsın daha... inşallahda olmazsınn

iyiyim tatlım,evet hala olmadımmm,,,yaa beklemek ne zormuşş,olacaksam olayımda kurtulayım,bu durum beni rahatsız ediyo,belli olsun artı yaa

Kızlar hamile kalırsam feysbuk iletim bile hazır
Oldu oldu en sonunda bim bam bommmmmmmm ehehehe

wayyyy güzelmişş amma....

ayy benim 4 . kat bayaa yüksekk,,,çok korkuyorum genelde eşimin evde olduğu günler yapıyorum,o beni arkadan tutuyo bende yetişebildiğim kadar siliyorum işteee...

hoşgeldin canımm,,,inşlhh adet olmazsınnnn yaa

heavencim sömestr tatilindemi k.validenlere gidiyosunuz:26:
ayy dinlenip ,kaynatacağınız zamanda ne kaynanası yaa,
oturun evinizde olmaz mı???
malum çalışma varrr

ben söylememde yüz göz olmak istemem çünkü ama eşime dicem konuşsun artık bak aklıma geldi ya sinir oldum şimdi yaaa

bu arada hala adet olmamış arkadaşlardan inş. hayırlı haberler bekliyorum.
ben de ısrarla hala adet olmadım.. en son 30 kasımda gördüm bidaha yok.. ama evdeki testler negatif çıktı, kan tahliline gittim dün o da 1.54 çıktı bu zaten negatif demek.. ama hala bişey yok hala bişey yok..
yıllık döngü olabilir diyolar, annem rahim bebek arıyo ondan oluyo diyo, valla artık nedir ne oluyor bende anlamıyorum ama kan tahlilinin yanılma payı yoktur heralde dimi kızlar?

Kızlar belim ağrıyo dedim kocişim evi süpürmeme izin vermedi kendi süpürüyo
Nasıl öderim hakkını canım kocacımmmmm:98:

heavencim sömestr tatilindemi k.validenlere gidiyosunuz:26:
ayy dinlenip ,kaynatacağınız zamanda ne kaynanası yaa,
oturun evinizde olmaz mı???
malum çalışma varrr

off hiç sorma canım yaa ama kaçarı yok gitcez mecbur bayramlardada gitmedik çünkü
ama napim artık elimden geldiği kadar denemeye çalışcam hayır bide hesapladım gittiğimiz ilk gün yumurtlama günüm

valla canım sen bir doktora git istersen bak deeceminde öyle oldu gecikti baya bişey çıkmadı çok şükür ama yumurtlamamış o ay sende bi git baktır kendine

ooo maşşşlhhh vallla
benim kociş yapmaz yaa,taşfırın ,napacam ben bu adamı yaaa
süpürme temiz falan der geçiştirir

valla canım sen bir doktora git istersen bak deeceminde öyle oldu gecikti baya bişey çıkmadı çok şükür ama yumurtlamamış o ay sende bi git baktır kendine

evet canım bir iki gün daha gelmezse gidicem doktora allah korusun bide bişey olur filan.. psikolojiktir belki diye bir iki gün daha bekliyim dedim bakalım.

ohhh benimkide geçen hafta yapmıştı... ben dışarı çıkmıştım arkadaşlarla eve bi geldi tertemiz heryeri temizlemişti tuvaleti banyoyu bile... aynı performansı bu haftada bekliyorum ama tık yok beraber yapıcaz ben kalkabilirsem tabii

allah nazardan saklasın, benim kide öyledir valla saolsun ya.. canım benim.. nasıl öderiz onların hakkını.. allah herkesin kocasına böyle merhabet böyle şefkat versin

ooo maşşşlhhh vallla
benim kociş yapmaz yaa,taşfırın ,napacam ben bu adamı yaaa
süpürme temiz falan der geçiştirir

benimkide hiç dayanamaz asla süpürme demez bana... hatta benim canım istemez bazen ben derim sonra yapalım diye yok yok ev çok kirlendi hadi yapalım beraber der

canım kanda cıkardı..benim de oldu oyle..sen git doktora rahatla
ayy ben de regl oldum diye bi ihtimam bi ihtimam sanırsın hamileyim çiçekle gelmeler evi süpürmeler :98:
sessiz sessiz yaparsınız gece 1 2den sonra...:78::78:riske atma yap gitsin..:78:

evet o deece benim işte

canım bencede bi dr ye git,,,niye olmadınn,yumurtlamadın mı yoksaa,en azından adet olman için ilaç filan yazar,sende çalışmalara başlasın rahatça,böyle beklemek daha kötü bencee...

ayy inanmıyorum,yumurtlama günün k.validenlerde hemde,,,kız belki farklı ortamda daha iyi tutar belki,,
kaçamak olduğu içinn

herkese slm.allaha bin şükür hamileyim arkasdaslar.çok mutluyum.allah isteyen herkese versin.sabah test yaptım.çift çizgi nettii:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…