2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

bak en sonki adetimi ve öncekileri yazayım
13 aralık
18 kasım
24 ekim
28 eylül
2 eylül
4 ağustos
10 temmuz

ahh canım üzülme lütfennn,,,regli olman gereken gün bugünmüydü
belki yerleşmede olabilir
bekle istersen ,devam etmez inşlh

Canım tam yerleşme lekelenmesi zamanındasın.Belki öyledir.Hemen üzülme bak daha da gelmemiş hem.İnşallah hamilesindir

Canım tam yerleşme lekelenmesi zamanındasın.Belki öyledir.Hemen üzülme bak daha da gelmemiş hem.İnşallah hamilesindir

inşallah yerleşmedir canım ama pek ümidim kalmadı artık oysaki bu ay hi takmamıştım kafaya gün aşırı birlikte olmuştuk yani herşey olması gerektiği gibiydi ama hayırlısı demekki zamanı değil ama çok üzülüyorum ağlamak istiyorum ama zorla tutuyorum kendimi Allah bilir diyorum hayırlısı diyorum hep kendi kendime ben değilsem bile inşallah kader de sende hamilesindir güzelim güzel haberlerinizi bekliyorum

Ah canım benim.İnşallah Rabbim fazla bekletmez bizii

soulfly_eu, gunslinger, iremay, celine85+, kad_er, sedase+

Kızlar ya geçmişi mi okuyorsunuz?
Biz size özet geçelim

soulfly_eu, gunslinger, iremay, celine85+, kad_er, sedase+

Kızlar ya geçmişi mi okuyorsunuz?
Biz size özet geçelim

yok canım geçmişi falan okumuyorum ben hiçççç okuyacak halim yok şimdi tuvalete gittim yine bişey yok onunla ilgileniyodum eeeee anlatın bakalım ne var ne yok hem öğreneyim hem de kafamı dağıtmış olayım :)

sağol bi tanem güzel dileklerin içinnnn,,,ümidimizi yitirmiyoruz ,hayırlısı ne zamansa o zaman versin rabbim hepimizeeee

seda nereye dittinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yazmasanda,pc başında uyuklasanda,nickin altta ve online olması güzellll
ama kayboldun,uyumaya gittin kız yoksam,bu saatte

iyi akşamlar hanımlarrr,off dünden beri çok yazan olmuş okumamın ımkanı yok var mı güzel haberleri olan veya sıkıntısı olan herşey yolundadır umarım..YAW adlı arkadasımız hamile onu öğrendim bugun msnden göruştuk onun haberıne cok sevındım..ben de bır gelişme yok ne uykum gelıyor ne mıdem bulanıyor rahat günler gecırıyorum....
ama bugun çoook üzücü bir haber aldım ıstanbuldan bir arkadaşım doğum yaptı daha 1 ay bıle olmadı ,,dün gece kalbi durmuşş bugun tekrar kalbi durmuş şimdi yoğun bakımda makıneden cıkarınca kalbi duruyor mınıcık bebegın yürek dayanmaz buna çoook moralim bozuldu...çaresizliğin ne demek olduğunu onlardan başkası bilemez herhalde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…