- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
ohh ne güzel,bizimki gelir yemeğini yer,doğru pokereeee
kesin yaaa ,söz tabiiki,,,pazartesiye kadar olmazsam kan testi yaptırıcamm
inşlh olmam yaa
slm kızlar ben geldim ama maalesef moralim çok bozuksanırım bugün kırmızı kartı yedim bugün dışardayken kahverengimsi lekelenmem oldu dışarda tuvalette gördüm ve yıkıldım resmen tebi kocişte yıkıldı ama üzülme canım hayırlısı diyo şimdi eve geldim tuvalete gittim ama tuvalet kağıdına bişey gelmedi acaba diyorum yerleşme olabilirmi ama yinede sanki adet oldum gibi ya üffff çok sinirim bozuk
bak en sonki adetimi ve öncekileri yazayım
13 aralık
18 kasım
24 ekim
28 eylül
2 eylül
4 ağustos
10 temmuz
uyukluyorum malum yine 6'da kalktım.yine uyku yetmez oldu ya...
ahh canım üzülme lütfennn,,,regli olman gereken gün bugünmüydü
belki yerleşmede olabilir
bekle istersen ,devam etmez inşlh
tıkır tıkır gelmiş... amaaaa 9 ay gelmez olsunnnnn
slm kızlar ben geldim ama maalesef moralim çok bozuksanırım bugün kırmızı kartı yedim bugün dışardayken kahverengimsi lekelenmem oldu dışarda tuvalette gördüm ve yıkıldım resmen tebi kocişte yıkıldı ama üzülme canım hayırlısı diyo şimdi eve geldim tuvalete gittim ama tuvalet kağıdına bişey gelmedi acaba diyorum yerleşme olabilirmi ama yinede sanki adet oldum gibi ya üffff çok sinirim bozuk
tıkır tıkır gelmiş... amaaaa 9 ay gelmez olsunnnnn
kadercim bugün 25. günüm bilmiyorrumki çünkü benim belli olmuyo ne zaman geliceğiinşallah devam etmez
Canım tam yerleşme lekelenmesi zamanındasın.Belki öyledir.Hemen üzülme bak daha da gelmemiş hem.İnşallah hamilesindir
inşallah yerleşmedir canım ama pek ümidim kalmadı artık oysaki bu ay hi takmamıştım kafaya gün aşırı birlikte olmuştuk yani herşey olması gerektiği gibiydi ama hayırlısı demekki zamanı değil ama çok üzülüyorum ağlamak istiyorum ama zorla tutuyorum kendimi Allah bilir diyorum hayırlısı diyorum hep kendi kendime ben değilsem bile inşallah kader de sende hamilesindir güzelim güzel haberlerinizi bekliyorum
soulfly_eu, gunslinger, iremay, celine85+, kad_er, sedase+
Kızlar ya geçmişi mi okuyorsunuz?
Biz size özet geçelim
inşallah yerleşmedir canım ama pek ümidim kalmadı artık oysaki bu ay hi takmamıştım kafaya gün aşırı birlikte olmuştuk yani herşey olması gerektiği gibiydi ama hayırlısı demekki zamanı değil ama çok üzülüyorum ağlamak istiyorum ama zorla tutuyorum kendimi Allah bilir diyorum hayırlısı diyorum hep kendi kendime ben değilsem bile inşallah kader de sende hamilesindir güzelim güzel haberlerinizi bekliyorum
soulfly_eu, gunslinger, iremay, celine85+, kad_er, sedase+
Kızlar ya geçmişi mi okuyorsunuz?
Biz size özet geçelim
kuşum formundasın yine bugünnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?